O fetita din Petrosani a fost gasita la o saptamana dupa disparitie: O luase un barbat, ca sa primeasca pomana

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 09:40
4146 citiri
O fetita din Petrosani a fost gasita la o saptamana dupa disparitie: O luase un barbat, ca sa primeasca pomana
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii au reusit sa gaseasca fetita de 7 ani care plecase de acasa cu un barbat, pentru a primi pomana de Ziua Mortilor. Aceasta este teafara si nu ar fi fost abuzata in vreun fel, insa a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii de sanatate.

Potrivit Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, in cursul noptii de miercuri spre joi, politistii au gasit, in Vulcan, fetita care disparuse din Petrosani, dupa ce plecase impreuna cu un barbat dupa pomana de Ziua Mortilor.

"In cursul noptii, in urma activitatilor investigative si de cautare, politistii au gasit fetita de de 7 ani, disparuta in data de 1 noiembrie a.c., din Petrosani. Aceasta se afla in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, impreuna cu barbatul cu care a plecat din fata blocului", au transmis politistii, precizand ca din primele verificari se pare ca fetita nu a fost agresata in vreun fel. Aceasta a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii de sanatate.

A fost sesizata Protectia Copilului, iar politistii fac in continuare cercetari.

"Totodata, a fost sesizata Autoritatea de Protectie a Copilului, pentru efectuarea unei anchete sociale. Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand a fi dispuse masuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani.

La cautari (in localitatile Vaii Jiului) au participat peste 50 de politisti, jandarmi si politisti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigatii Criminale. Fetita se afla in urmarire nationala din data de 5 noiembrie a.c., dupa ce, in data de 4 noiembrie a.c., disparitia acesteia a fost reclamata la Politia Municipiului Petrosani de tatal acesteia, aflat in municipiul Timisoara", mai transmite IPJ Hunedoara.

Duminica seara, in jurul orei 19:30, Politia Petrosani a fost sesizata de un tanar in varsta de 26 de ani, din Petrosani, despre faptul ca fiica sa, Delia Gabriel Dorobantu, in varsta de 7 ani, ar fi plecat din fata blocului in care locuieste, in 1 noiembrie, impreuna cu un barbat de 44 de ani.

Copila si barbatul s-ar fi indreptat spre Cimitirul Central din Petrosani, pentru a primi alimente de pomana, de Ziua Mortilor.

Politistii din judetul Hunedoara au intocmit initial un dosar penal in rem pentru lipsire de libertate in mod ilegal, in acest caz. Anchetatorii spun ca, in trecut, cei doi ar mai fi fost la cersit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#fetita Petrosani disparuta, #fetita Petrosani gasita , #politie