Politia Capitalei cere ajutorul populatiei ca sa prinda trei tineri care au batut un barbat (Video)

Miercuri, 13 Februarie 2019, ora 10:22
3861 citiri
Politia Capitalei cere ajutorul populatiei ca sa prinda trei tineri care au batut un barbat (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia Capitalei solicita sprijiul cetatenilor pentru identificarea a trei tineri, suspectati ca au agresat, in noaptea de marti spre miercuri, un barbat de 53 de ani intr-un magazin din Bucuresti.

"Politia Capitalei va solicita sprijin pentru identificarea unor tineri, care in aceasta noapte, au agresat un barbat de 53 de ani.

In data de 13 februarie, in jurul orei 01:30, prin apel 112, Sectia 22 Politie a fost sesizata ca, intr-un magazin de tip non-stop, a izbucnit o cearta intre un barbat si altii trei, clienti toti. Conflictul a escaladat si cei trei l-au lovit de mai multe ori, dupa care au fugit", anunta, miercuri, Politia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca la fata locului s-au deplasat echipaje ale sectiei de politie, dar si de prim-ajutor.

Barbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate.

"Cercetarile sunt efectuate de Sectia 22 Politie sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovirea sau alte violente. Va punem la dispozitie imagini care ii surprind pe cei trei tineri. Cei care ii cunosc/recunosc sunt rugati sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate subunitati de politie", au mai transmis politistii.