Politia Capitalei face ancheta si audieri in cazul agresorilor din trafic. Acuzatiile: talharie si lipsire de libertate

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Marti, 24 Septembrie 2019, ora 15:28
16385 citiri
Politia Capitalei face ancheta si audieri in cazul agresorilor din trafic. Acuzatiile: talharie si lipsire de libertate
Foto: Arhiva Ziare.com

Politia a deschis o ancheta in cazul celor doi tineri care intra intr-o masina oprita la semafor si lovesc pasagerii, ne-a confirmat Ciprian Dragos Romanescu, purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Cel mai probabil, potrivit procedurii, politistii incearca identificarea celor doi agresori si a martorilor oculari. Ciprian Dragos Romanescu ne-a explicat insa ca nu poate oferi, in acest moment, detalii despre demersurile oamenilor legii.

UPDATE Politia Capitalei a revenit cu amanunte legate de ancheta in curs.

"In data de 23.09.2019, in spatiul public au aparut imagini, transmise de un participant la trafic, in care se observa doi barbati, care au patruns intr un autoturism aflat oprit la semafor.

In cauza, Sectia 1 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a declansat cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata.

Au fost identificate mai multe persoane si au fost declansate investigatii, fiind efectuate si audieri.

La momentul in care ancheta ca permite, vom reveni cu detalii", transmite Politia Capitalei.

Inregistrarea

Doi tineri au fost surprinsi de o camera de bord in timp ce merg printre masinile care stationau la semafor, potrivit unor inregistari video.

La un moment dat, cei doi se opresc in dreptul unui autoturism, se uita pe geam, spun ceva, apoi, fara ezitare, merg la masina din fata acestuia, care avea geamul din dreapta fata deschis.

Unul dintre indivizi incepe sa dea cu pumnul, fara mila, in persoana aflata in dreapta. Iar ce e mai ingrozitor abia urmeaza - prin geamul deschis, baga mana si deschide portiera din spate. Cei doi indivizi intra in masina, unde par sa fi continuat sa loveasca pasagerii.

"N-a intervenit nimeni din pacate, eu am inceput sa claxonez, dar a trebuit sa fac dreapta", a relatat barbatul care a inregistrat scena, pentru Digi24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#agresor trafic, #agresori masini, #agresori Bucuresti , #politie