Politistii au raportat superiorului incidentul cu medicul de la Maternitatea Giulesti, insa acesta nu a luat masuri

Luni, 14 August 2017, ora 19:38
5142 citiri
Politistii au raportat superiorului incidentul cu medicul de la Maternitatea Giulesti, insa acesta nu a luat masuri
Foto: captura video

Cei doi politisti care l-au oprit in trafic pentru control pe seful Sectiei obstetrica - ginecologie I de la Maternitatea Giulesti din Capitala, Ciprian Cristescu, au raportat ofiterului sef de schimb incidentul produs dupa ce medicul a refuzat de mai multe ori sa prezinte actele de identitate, injurand de mai multe ori si adresand echipajului cuvinte obscene, insa ofiterul nu a luat masurile care se impuneau, respectiv raportarea ierarhica si sesizarea unitatii de parchet competenta.

Astfel, acesta va fi cercetat disciplinar, anunta Inspectoratul General al Politiei Romana dupa primele verificari ale Directiei Control Intern, adaugand ca a fost intocmit un proces verbal din oficiu pentru o posibila fapta de ultraj.

Potrivit Politiei Romane, primele rezultate ale verificarilor facute de de ofiterii Directiei Control Intern a Politiei Romane, la nivelul Politiei Capitalei, arata ca agentii care l-au oprit in trafic, pentru control, pe medicul de la Maternitatea Giulesti au raportat ofitierului sef de schimb incidentul atat telefonic, la cateva minute dupa producerea lui, cat si direct, la terminarea programului, insa ofiterul nu a luat masurile care se impuneau, respectiv raportarea ierarhica si sesizarea unitatii de parchet competente. Astfel, ofiterul va fi cercetat disciplinar.

De asemenea, a fost intocmit un proces verbal din oficiu, care va fi inaintat unitatii de parchet competente, intrucat ar putea fi vorba de o fapta de ultraj.

Un medic de la Giulesti a fost tarat de politisti pe trotuar, dupa ce i-a injurat (Video) - UPDATE Barbatul isi cere scuze

In imaginile postate pe Facebook de Marian Godina se vede cum medicul Ciprian Cristescu refuza sa prezinte actele de identitate la solicitarea politistilor, in timp ce acestia ii spun ca daca nu se legitimeaza, va fi condus incatusat la sectie. Barbatul incearca sa o opreasca pe insotitoarea lui sa faca verificarea cu aparatul etilotest, sfarsind prin a le adresa politistilor injurii si cuvinte obscene, ii numeste "petarde" si il ameninta pe unul dintre ei ca "maine o sa fii concediat".

Politia Capitalei a anuntat ca medicul de la Maternitatea Giulesti a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima si pentru ca a adresat repetate injurii politistilor si a precizat ca cei doi politisti nu au raportat evenimentul superiorilor, in acest sens si pentru verificarea modului in care au intervenit politistii, fiind declansat un control.

Conform primelor imagini postate pe Facebook, dupa o scurta discutie, medicul, oprit in trafic pentru un control, a ajuns sa fie tarat pe trotuar de cei doi politisti, in timp ce femeia care il insotea afirma ca ea a fost la volan, ca a avut alcoolemie 0 si ca sunt oameni respectabili.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#politisti medic Giulesti incident , #politie