Primarul din Orsova a fost amenintat cu un cutit intr-o benzinarie

Luni, 13 Februarie 2017, ora 23:59
5130 citiri
Primarul din Orsova a fost amenintat cu un cutit intr-o benzinarie
Foto: Arhiva Facebook/Marius Stoica

Primarul municipiului Orsova, Marius Stoica, a fost agresat si amenintat, luni seara, in benzinarie, de un individ care a fost prins de Politie si dus la audieri.

Marius Stoica a precizat ca ca il cunostea pe agresor, dar nu stie de ce a recurs la acest gest.

"Eram in benzinarie sa ii cumpar copilului un suc, ma rugase sa ii duc acasa. Am luat sucul, m-am dus la casa, am platit si apoi a aparut un om asa... mai robust, cu tatuaje multe, il stiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a injurat, m-a amenintat. I-am zis sa ma lase in pace.

A reusit sa ma scoata afara, acolo a profitat de faptul ca nu era nimeni, m-a luat de gat si mi-a zis: 'ba (...), potoleste-te ca te omor' si mi-a pus ceva la gat. Nu stiu daca era cutit, nu am apucat sa vad pentru ca ma stransese cu bratul de gat. M-am speriat, am inceput sa ma zbat, am reusit sa scap din prinsoarea lui si am fugit inapoi in magazin. Am sunat la 112, iar Politia a venit imediat. El nu a apucat sa fuga de la fata locului, asa ca l-au luat la Politie. Nu mi-a spus cu ce sa ma potolesc, de ce m-a amenintat", a declarat corespondentului MEDIAFAX, primarul municipiului Orsova, Marius Stoica.

Agresorul a fost dus la Politie, unde este audiat, la ora transmiterii acestei stiri.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca, in urma cu o saptamana, acelasi individ ar fi amenintat si un consilier local si tot el ar fi autorul incendierii, in urma cu trei ani, a masinii consilierului local Adrian Cican, pe atunci presedinte PDL Orsova.

Intrebat daca are cunostinta despre acest incident, consilierul Adrian Cican a spus ca a fost sunat de edil, care i-a spus ca a fost amenintat.

"Dupa sedinta ne-am despartit, iar apoi m-a sunat sa imi spuna ca a fost amenintat. Unul dintre cei care mi-a incendiat masina era clar el, dar dosarul a fost clasat", a spus Adrian Cican, consilier local in Orsova.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#primar Orsova amenintat cutit benzinarie , #politie