Primarul din Targoviste, cercetat penal

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 16:52
2240 citiri
Primarul din Targoviste, cercetat penal

Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, membru PD-L, este cercetat penal intr-un dosar sub acuzatia de instigare la abuz in serviciu contra interselor publice in forma calificata.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dambovita, agent Georgiana Comanici, primarul din Targoviste este cercetat alaturi de alta o persoana a carei identitate nu a fost divulgata de catre anchetatori, informeaza Mediafax.

"Este in curs de desfasurare o cercetare pentru instigare la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra interselor publice in forma calificata. Urmeaza ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie trimis procurorilor pentru solutionare, conform procedurii in vigoare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Conform unui comunicat remis de Biroul de presa al Primariei Targoviste, "primarul municipiului Targoviste nu a gresit cu nimic fata de targovisteni si va demonstra acest lucru oricarei institutii a statului".

"El a fost invitat, saptamana viitoare, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, ocazie cu care lucrurile vor fi lamurite. La originea acestor lucruri se afla persoane iresponsabile, departe de interesele targovistenilor, care urmaresc doar denigrarea orasului si a primarului sau. Activitatea de doi ani de zile a primarului Gabriel Boriga s-a concentrat pe prioritatile oamenilor si pe nevoile de dezvoltare ale orasului. Sondajele locale de opinie confirma faptul ca targovistenii apreciaza munca depusa de primarul lor si au incredere in el. Iar cei care toata ziua critica si ataca, dar nu fac nimic bun, nu se bucura si nici nu se vor bucura vreodata de respectul si simpatia targovistenilor", se arata in comunicatul Primariei Targoviste.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#primar Targoviste cercetat penal, #Gabriel Boriga cercetat penal , #politie