Replica lui Huidu la scandalul Gainusa-Godina. Politistul-scriitor raspunde

Vineri, 12 August 2016, ora 10:38
33970 citiri
Replica lui Huidu la scandalul Gainusa-Godina. Politistul-scriitor raspunde
Foto: Facebook/Marian Godina

Dupa ce intre Marian Godina si Mihai Gainusa s-a iscat un adevarat razboi online al replicilor acide, in care a fost mentionat si Serban Huidu, acesta din urma nu a ramas fara replica. A scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, in care i s-a adresat politistului-scriitor din Brasov.

Huidu a notat ca ii place de Godina si ca are argumente valide, dar ceea ce l-a deranjat a fost abordarea si faptul ca l-a implicat pe Gainusa in evenimentul tragic de acum cativa ani de la Timisul de Jos, in care trei oameni au murit intr-un accident produs de Huidu.

Citeste schimbul de replici acide intre Godina si Gainusa

"Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie, as face cateva precizari:

Cand se termina argumentele, se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente, iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus, Gainusa nu conducea cu mine masina atunci, si a plecat din Cronica cand i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepadat" de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci una ca asta, Marian!", scrie pe Facebook Serban Huidu.

Acesta confirma ca Godina l-a dus la spital cand a provocat accidentul. "Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: 'ia pistolul si trage-mi un glont in cap!'. Raspunsul a fost prompt: 'daca as putea, asa as face!' Evident, si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut", adauga Huidu.

In finalul postarii, acesta admite ca il place pe Godina si ca discutat cu el in urma cu doi ani. "I-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Romane, care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intampla si era coleg cu subsemnatul?", conchide Huidu.

A venit o replica si la Marian Godina. Politistul din Brasov spune ca ii pare rau pentru cuvintele urate pe care i le-a adresat lui Huidu in ziua accidentului si-i transmite lui Huidu ca, daca il va putea ajuta vreodata cu ceva, o va face cu drag.

"Serban, mie imi pare rau ca ai avut langa tine un prieten care te-a lasat balta pentru a avea grija de imaginea lui. Imagine pe care o avea tot datorita tie.

Imi pare rau pentru cuvintele dure pe care ti le-am spus in ziua aia urata, atunci cand recunosc ca am actionat sub imperiul emotiilor si, in prostia mea, am crezut de cuviinta sa iti tin morala, desi erai la pamant. Imi pare rau ca esti nevoit sa suporti injuriile unor oameni care nu-s capabili sa inteleaga ca un accident rutier se comite din culpa, nu cu intentie.

Ma bucur ca am avut ocazia sa iti cer scuze personal si imi cer scuze inca o data si aici. Daca iti amintesti, cand ne-am despartit la spital, ti-am strans mana si ti-am zis sa fii tare. Te-ai uitat in ochii mei si nu-mi mai dadeai drumul la mana. Privirea aia a ta m-a urmarit mult timp si a fost pedeapsa ce am primit-o pentru felul in care ti-am vorbit in prima faza. Din pacate, ne place sa credem ca noua nu ni se poate intampla. Eu sper sa nu trec vreodata prin ce ai trecut tu.

Daca vreodata te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu mare drag!", scrie Godina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Godina raspuns Huidu, #Godina accident Huidu , #politie