Replica savuroasa a lui Godina, dupa ce un deputat anchetat de DNA a cerut desfiintarea echipajelor de "pandari si sobolani"

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 15:25
31862 citiri
Replica savuroasa a lui Godina, dupa ce un deputat anchetat de DNA a cerut desfiintarea echipajelor de "pandari si sobolani"
Foto: Facebook/Marian Godina

Un parlamentar PSD vine cu o propunere nastrusnica, sa se desfiinteze radarele formate din echipaje de politie, argumentand ca romanii "s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie, stau ascunsi ca niste sobolani sa dea amenzi". Propunerea n-a ramas fara ecou si lui Catalin Radulescu i-a raspuns chiar celebrul politist Marian Godina.

Ironic, asa cum ne-a obisnuit politistul-scriitor, Godina admite ca propunerea lui Radulescu i-ar putea aduce o multime de sustinatori. Totusi, politistul are o alta sugestie pentru parlamentarul social-democrat.

Un deputat PSD vrea desfiintarea echipajelor de radar: Niste pandari si spagari, stau ascunsi ca sobolanii

"Domnule deputat, sunt convins ca o asemenea postare va va aduce multi sustinatori.

Dar ce ati spune daca ati initia o lege care sa faca imposibila ocuparea unei functii de deputat de catre o persoana care scrie 'paste' cu 'p' mic, 'nostrii' cu doi 'i' si 'nici-un' cu cratima? Nu de alta, dar mie, militian pandar, care imi iau salariul degeaba si nu am 'nici-un' rol, mi se pare rusinos ca, in Romania, persoane care nu stiu sa scrie corect sa poata initia legi. E 'decat' o sugestie", scrie pe Facebook Marian Godina, ajuns celebru pentru postarile sale amuzante de pe retelele sociale, dar si pentru ca a demascat abuzuri din Politie.

Replica lui Godina vine dupa ce deputatul PSD Catalin Radulescu a scris pe Facebook ca, dupa Paste, va initia un proiect legislativ pentru desfiintarea radarelor formate din echipaje de Politie, spunand ca s-a saturat de agentii "pandari" si "spagari" care "stau ascunsi ca sobolanii" pentru a-i amenda pe romani.

"Voi Initia imediat dupa paste, o initiativa legislativa de desfiintare a radarelor formate din echipaje de Politie. M-am saturat si cred ca toti romanii s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie ca in orice stat civilizat si european, stau ascunsi ca niste sobolani, ca sa dea amenzi si sa penalizeze romanii, avand salarii din banii nostrii ai romanilor. Iar in fiecare saptamana auzim stiri cum sunt retinuti, anchetati pentru mita, spagi si abuzuri. In afara de a se purta abuziv cu fiecare conducator auto, dur, neelegant, nesociabil, si a avea singura menire de a da amenzi si a lua puncte, nu isi au nici-un rol, pe banii romanilor. Vom face asa cum e in alte tari europene, radare fixe dupa ce conducatorii auto sunt preveniti prin tabele electronice care anunta existenta radarului. Voi avea nevoie de sustinerea tuturor conducatorilor auto. Asa ca le doresc Paste Fericit, militienilor pandari, ca vor avea un ultim paste ca pandari de radar. E timpul sa mai eliminam un abuz, niste spagari si unii care traiesc pe banii nostrii ai romanilor", a notat Radulescu pe Facebook.

Alesul PSD care vorbeste despre "spaga" pe "banii romanilor" este trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Godina raspuns Radulescu radare, #Godina Radulescu desfiintare radar , #politie