Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rromii din Deta se tem pentru viata lor

Vineri, 26 August 2011, ora 08:03
2242 citiri
Rromii din Deta se tem pentru viata lor
Foto: Adevarul

Scandalul din Deta nu s-a incheiat. Rromii din comuna declara ca se tem pentru viata lor dupa ce Alexandru Stefan, implicat in scandalul fiilor primarului din localitate, a fost arestat.

Rudele tanarului arestat au anuntat ca isi vor face singuri dreptate din cauza ca pe politie nu se pot baza. Ei sustin ca au primit amenintari ca li se va taia gatul, informeaza Adevarul.

"S-a facut cea mai mare nedreptate. Doar la Deta se putea face una ca asta. Fratele meu nici macar nu stie sa traga cu pistolul. I s-a inscenat totul. Romanii vor sa ne faca sa disparem de pe fata pamantului. Ne este frica sa nu intre noaptea peste noi. Pe politie nu te poti baza. Stau cu inima stransa ca fratele meu sa nu pateasca ceva in arestul politiei. Prietenii fratilor Roman ne-au spus ca o sa ne taie gatul cat de curand", s-a plans Vandana Stefan, sora tiganului arestat pentru 29 de zile.

Rromii din Deta mai sustin ca au depus mai multe plangeri la politie, dar nu au fost luate in seama.

Pe de alta parte primarul PDL din localitate spune ca acestia l-au amenintat cu moartea si a depus si el o plangere la politie.

Descinderi la Deta: victimele din vechiul dosar, perchezitionate

Politistii au descins, miercuri seara, la Deta, in casa uneia dintre victimele fiilor primarului din localitate, din scandalul de luna trecuta.

Alexandru Serban a fost implicat in scandalul de luna trecuta, de la Deta, ca parte vatamata, fiind taiat cu sabia de unul dintre baietii primarului din localitate.

In locuinta barbatului, oamenii legii au gasit un incarcator de arma si mai multe cartuse. Acesta a fost retinut de politisti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#scandal Deta arestari, #scandal rromi romani localitate , #politie