Ziare.com

Avocatul lui Patriciu: Filmuletul cu pumnul nu a fost prezentat in instanta, nici expertizat

de Madalina Mitan
Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 19:17

   

Avocatul lui Patriciu: Filmuletul cu pumnul nu a fost prezentat in instanta, nici expertizat
Ovidiu Budusan, avocatul lui Dinu Patriciu, a declarat miercuri ca filmul in care presedintele Traian Basescu apare ca lovind un copil nu a fost prezentat in instanta si nici macar expertizat.

"Mai mult, in timpul procesului, Traian Basescu a admis, cel putin partial, existenta acelui incident", a spus avocatul, intr-o interventie la Antena 3, adaugand ca in timpul procesului s-a facut proba ca acel incident a existat, presedintele a admis ca l-a "atins" pe copil, drept pentru care solutia este in totala neconcordanta cu faptele prezentate in timpul procesului.

"Din punctul nostru de vedere, filmul este real, partea adversa nu a cerut niciodata expertizarea acelui film, desi s-a afirmat ca acesta ar fi fost trucat", a mai spus avocatul lui Dinu Patriciu.

Ovidiu Budusan a reamintit declaratiile sefului statului, facute in timpul unui interviu acordat B1 TV, in cadrul carora acesta recunoaste incidentul. "Atata timp cat presedintele admite ca acest incident a avut loc si ca nu a fost plasmuit de Dinu Patriciu, acest lucru constituie proba nevinovatiei lui Dinu Patriciu", a mai spus avocatul.

Urmeaza un nou proces, in care Dinu Patriciu are calitate de reclamant iar Traian Basescu este dat in judecata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 727 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor