Fiul lui Nutu Camataru, cercetat in arest pentru tentativa de omor

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 12:29
2602 citiri
Fiul lui Nutu Camataru, cercetat in arest pentru tentativa de omor
Foto: ziarulring.ro

Curtea de Apel Bucuresti a decis, luni, ca fiul lui Nutu Camataru si un alt barbat, suspectati pentru injunghierea unui bodyguard intr-un club din Capitala, vor fi cercetati in arest, dupa ce propunerea procurorilor de emitere a unor mandate in lipsa pe numele celor doi a fost admisa.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a decis in noiembrie rejudecarea procesului privind mandatul de arestare pentru 30 de zile emis, in octombrie, de Tribunalul Bucuresti pe numele fiului lui Nutu Camataru, cercetat intr-un dosar de tentativa de omor, in care alte patru persoane au fost trimise in judecata.

Ulterior, Tribunalul, la rejudecarea cauzei, a decis sa nu mai emita mandate in lipsa, insa decizia a fost atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Alte patru persoane retinute de procurori in cazul tentativei de omor pentru care este cercetat fiul lui Nutu Camataru au fost arestate, pe 21 octombrie, pentru 29 de zile, o femeie fiind lasata in libertate, cu interdictia de a parasi localitatea. Ulterior, cele patru persoane arestate au fost trimise in judecata in acest dosar.

Cele patru persoane au fost trimise in judecata, in stare de arest preventiv, in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tentativa de omor, informeaza Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Astfel, Nicolae Florin Dragusin, zis Silica, a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor si ultraj contra bunelor moravuri. De asemenea, vor fi judecati Viorel Ilie, zis Vivi, sub aspectul savarsirii infractiunilor de favorizarea infractorului si marturie mincinoasa, Corneliu Stefan - pentru favorizarea infractorului si nedenuntarea unor infractiuni, dar si Monica Constantinescu, zisa Mona, pentru marturie mincinoasa.

In cazul lui Nicolae Dragusin, procurorii au retinut ca acesta, impreuna cu fiul lui Nutu Camataru si cu o alta persoana, ar fi agresat fizic un barbat aflat in incinta restaurantului Million Dollars din Bucuresti, in dimineata zilei 19 septembrie 2010, provocandu-i acesteia o plaga injunghiata in zona abdominala care i-a pus viata in primejdie, imprejurare in care a tulburat ordinea si linistea publica.

De asemenea, Viorel Ilie - patronul restaurantului, le-a indicat angajatilor ce sa declare organelor de urmarire penala cu privire la imprejurarile in care s-a comis fapta de tentativa de omor calificat. In plus, a cerut de la patru angajati sa curete urmele de sange din incinta restaurantului. Ilie mai este acuzat ca a mintit politistii sositi la fata locului spunandu-le ca agresiunea a avut loc in afara localului, creand astfel un alibi pentru autorii infractiunii, care au declarat ca in momentul izbucnirii scandalului ei se aflau in incinta restaurantului, cu scopul de a zadarnici urmarirea penala.

Corneliu Stefan va fi judecat pentru ca desi avea cunostinta de savarsirea infractiunii de tentativa de omor calificat, a omis sa o denunte de indata si, totodata a indicat unui martor ce sa declare anchetatorilor cu privire la imprejurarile savarsirii infractiunii, in sensul de a nu relata imprejurarile reale ale comiterii faptei si numele persoanelor implicate, cu scopul de a zadarnici urmarirea penala.

Totodata, dansatoarea Monica Constantinescu a fost trimisa in judecata pentru ca a facut afirmatii mincinoase cu privire la imprejurarile savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat.

Procurorii au dispus continuarea cercetarilor fata de ceilalti inculpati din dosar, se mai arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#fiu Nutu Camataru, #tentativa omor Instanta , #proces