A fost prins barbatul suspectat ca ar fi furat pistolul femeii jandarm UPDATE

Marti, 14 August 2018, ora 07:52
11244 citiri
A fost prins barbatul suspectat ca ar fi furat pistolul femeii jandarm UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Barbatul suspectat ca a furat pistolul femeii jandarm, la mitingul diasporei din 10 august, a fost identificat si prins de politisti, insa arma nu a fost gasita.

Acesta are 32 de ani, este din Ilfov si a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit televiziunilor de stiri.

Conform Digi24, barbatul a fost prins datorita fotografiilor si imaginilor transmise prin intermediul mass-media in ultimele zile.

"In baza unei informatii transmise de un cetatean politistilor din Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov, informatie ce ne-a fost comunicata de urgenta, a fost identificat barbatul din fotografiile mediatizate.

In urma unei actiuni a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Omoruri, barbatul a fost depistat si condus la audieri. In urma activitatilor desfasurate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonanta de retinere pe numele barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor (in forma sustragerii unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice", au precizat reprezentantii Politiei Capitalei, printr-un comunicat de presa.

Politia continua actiunile pentru gasirea armei si identificarea celorlalti agresori ai femeii.

UPDATE Barbatul nu si-a recunoscut faptele in fata procurorilor, au precizat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

Acesta a recunoscut ca el este cel din imaginile promovate de Politia Capitalei, insa a mai spus ca ar fi lovit-o cel mai putin pe femeia jandarm, subliniind totodata, ca nu a furat arma. Barbatul are 32 de ani si este muncitor necalificat, la o firma, spun aceleasi surse.

Amintim ca la mitingul de vineri seara, din Piata Victoriei, in cadrul caruia Jandarmeria a intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru a dispersa protestatarii aflati in fata sediului Executivului, doi jandarmi au fost loviti de mai multi agitatori infiltrati in multime. In plus, pistolul femeii jandarm a fost sustras in acel moment.

De asemenea, amintim ca doi barbati din Bucuresti - Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai - retinuti de autoritati pe motiv ca au batut-o pe femeia jandarm, au fost arestati pentru 30 de zile.

Ei sunt acuzati de ultraj si tulburarea linistii publice. Cei doi sunt membri ai unei galerii de fotbal bucurestene, mai cunoscuti ca ultrasi.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#jandarmerita pistol furat, #protest diaspora 10 august, #suspect retinut jandarmerita , #protest Diaspora