Ziare.com

Primele declaratii ale barbatului in alb de la proteste: Am fost anuntati ca doi jandarmi sunt omorati. Toata piata a inceput un atac masiv asupra fortelor de ordine

Miercuri, 15 August 2018, ora 00:19

   

Primele declaratii ale barbatului in alb de la proteste: Am fost anuntati ca doi jandarmi sunt omorati. Toata piata a inceput un atac masiv asupra fortelor de ordine
Kamikaze a difuzat, marti seara, un interviu cu Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, care recunoaste ca el este "omul in alb", coordonator al interventiei jandarmilor de la protestul de vineri seara din Piata Victoriei.

El a vorbit despre gazul folosit de jandarmi, spunand ca "este foarte legal, aprobat si utilizat in toata lumea", iar Oficiul special al Procuraturii SUA a considerat ca acest gaz poate produce doar in stari exceptionale leziuni ale corneei, arsuri locale sau iritatii ale mucoaselor. "Letal nu poate sa fie de nicio culoare decat daca este utilizat in cantitati foarte mari in spatii inchise", a sustinut el.

Cine e "fantoma alba", colonelul care ar fi coordonat interventiile in forta ale jandarmilor la protestul inecat in gaze si lacrimi (Foto&Video)

In interviul acordat lui Alexandru Cautis, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane spune ca el este "omul in alb", cel care apare in imagini coordonand interventia jandarmilor din Piata Victoriei si explica de ce nu era imbracat in uniforma.

"In 2012, pentru restabilirea ordinii publice la Piata Universitatii (n.r.- protestele din februarie 2012, in urma carora Emil Boc a demisionat din functia de premier), am fost tot in civil in fata oamenilor mei, mi-am comandat oamenii cum e normal pentru un comandant, ca astea sunt atributiunile mele si de asta ma plateste statul. (...) Ca sa fii un bun comandant trebuie sa ai o perspectiva, sa poti la un moment dat sa mergi chiar inspre oameni, sa fii vizibil, sa poti sa porti un dialog. In momentul in care m-as imbraca la fel ca oamenii mei, sa-mi pun o cagula, casca de protectie, in combinezon, as fi o testoasa, n-as mai fi vizibil. (...) E vara, e cald, asa am venit efectiv imbracat de acasa. Aveam doua posibilitati. Eu, unul, am mizat ca n-o sa se intample nimic la acest miting, eu n-am venit ca vezi Doamne se va tulbura ordinea publica, se va... Daca aveam o astfel de informatie sau macar intrezaream o astfel de atitudine, cred ca ma imbracam altfel. Eu, unul, am mers pana in ultima secunda ca de fapt n-o sa fie niciun fel de interventie. (...) Esarfa - s-au folosit gazele lacrimogene, avem nevoie efectiv de o protectie si de un fel de batista mai mare, ca nu puteam, sa scot servetelele din 30 in 30 de secunde", a spus Catalin Paraschiv.

Intrebat de ce au fost folosite gazele, pentru ca acestea pot avea efecte pe termen lung, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane a spus ca acel gaz "este foarte legal, aprobat si utilizat in toata lumea".

"Inseamna ca dupa discutia cu dumneavoastra trebuie sa ma duc direct la spital, ca eu banuiesc ca am inghitit o cantitate de gaze destul de importanta si de-a lungul timpului cred ca am inghitit foarte multe gaze. Nu, nu exista asa ceva (antidot pentru a nu mai simti efectul - n.r.) si, daca ati vazut, niciunul dintre subordonatii mei nu a purtat masca. Jandarmeria este dotata cu diferite dispozitive care utilizeaza gaze lacrimogene, aici ma refer la Cloro-benzol, de fapt e Cloro-benzal, CS, care se foloseste in concentratie maxima de 1%. E o concentratie foarte mica.

Daca domnii specialisti care au aparut pe la TV macar deschideau un Google, observau ca ultimele studii s-au facut in urma unei interventii a americanilor, iar Oficiul special al Procuraturii SUA, care cred ca e o institutie serioasa, a considerat ca acest gaz produce doar in stari exceptionale sau poate produce leziuni ale corneei, arsuri locale sau iritatii ale mucoaselor. Letal nu poate sa fie de nicio culoare decat daca este utilizat in cantitati foarte mari in spatii inchise.

Jandarmeria foloseste mai multe tipuri de armament si aici ma refer la grenade iritant-lacrimogene, care au CS sub forma de pulbere, cartuse iritant-lacrimogene pentru lansator, ceea ce s-a vazut ca pleaca din armele acelea. Tragem la 45 de grade sau la 50 de grade, in functie de distanta la care vrem sa cada lovitura si bineinteles sprayuri lacrimogene sau butelii. Tot niste studii americane au aratat ca zona cea mai toxica a CS a celui lichid. Jandarmeria nu foloseste in stare lichida acest gaz. E foarte legal, e aprobat si utilizat in toata lumea. Romania e una din tarile care isi cumpara munitie nu neaparat din Romania", a explicat Paraschiv.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei: Ordinul de evacuare a pietei s-a primit in momentul in care "au inceput violentele asupra fortelor de ordine de jur imprejur"

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, spune, in interviul pentru Kamikaze, ca nu el a fost comandantul actiunii din 10 august din Piata Victoriei, ca pana in jurul orei 23.00 brigada speciala nu a intervenit deloc si ca ordinul de evacuare a pietei s-a primit in momentul in care "au inceput violentele asupra fortelor de ordine de jur imprejur", din toate partile.

El mai sustine ca scutierii care au fost suprinsi in imagini batand oameni pasnici, unii dintre ei cu mainile ridicate deasupra capului nu fac parte din brigada pe care o conduce.

"S-a primit la un moment dat un apel pe 112 cum ca se incearca vandalizarea Springtime pe bd. Titulescu. Jandarmeria Romana avea toate fortele masate in jurul Guvernului si nu aveam niciun gand de riposta. S-a apelat la colegii de la Politie, care au trimis echipaje sa vada ce se intampla si sa ia primele masuri. Aceste echipaje de la Politie au fost atacate. S-a cerut sprijin Jandarmeriei, prin comandantul actiunii, care a trimis doua detasamente de jandarmi sa sprijine politia", sustine Paraschiv.

El spune ca cele doua detasamente s-au deplasat acolo, au luat primele masuri, i-au ajutat pe colegii de la politie si impreuna au reusit sa iasa din zona respectiva.

"Pe momentul intoarcerii, s-au primit doua informatii: una transmisa de structurile de cercetare din piata care au transmis clar ca jandarmii sunt atacati, ca sunt la pamant, sunt calcati in picioare, doi oameni sunt omorati. Informatia asa a fost, probabil ca ei se refereau..., dupa aceea am vazut si eu imaginile la televizor cu acea fata si cu acel baiat (...) Simultan, din dispecerat ni s-a transmis ca pe televiziuni sunt imagini cu doi jandarmi intinsi la pamant care sunt calcati pe cap. In clipa aceea, comandantul actiunii a luat decizia ca efectivele brigazii speciale sa actioneze pe directia Springtime", afirma seful Brigazii speciale.

Intrebat daca pana atunci Brigada speciala a intervenit in vreun fel, Paraschiv neaga: "Nu. In jurul orei 23.00. Brigada speciala nu a folosit nimic pana la ora 23.00. Atunci s-a dat ordin Brigada speciala sa incerce sa intervina in sprijinul detasamentelor de jandarmi si sa-i evacueze de acolo.

Am iesit din curtea Guvernului pe poarta dinspre Iancu de Hunedoara, in piata erau foarte multi oameni, nu vreau sa dau cifre, dar piata era plina. Aveam doua variante, ori sa incercam sa ne facem cordon, adica sa intram in contact direct, insemna conflicte sau sa executam somatiile, in afara de somatiile care s-au auzit toata seara facute de Directia Generala. Brigada speciala a executat somatiile cu toate ca, conform legii, nici nu mai trebuiau sa fie, s-au tras rachetele cu trei semnale rosii, dupa care, din ordinul meu, s-au tras primele doua focuri cu lansatoare de calibru 38 sau 40, gaze".

Despre grenadele care au produs rani severe: Legea permite

Intrebat despre ranile severe pe care le au la picioare unii protestatari, gauri in picioare, Paraschiv spune ca nu le-a vizut si nu poate sa-si dea cu parerea, dar ca s-ar putea sa fie vorba de grenade iritante lacrimogene: "Este un corp din cauciuc moale, care are un focos. S-ar putea, pe momentul detonarii grenadei, ca bucate de focos, daca a cazut foarte aproape de picioare sau daca cineva are proasta inspiratie sa incerce sa dea cu piciorul intr-un astfel de obiect, la explozia acestuia sa produca anumite vatamari, dar de suprafata".

"Legea permite. Noi le folosim, dar intr-adevar mai avem bocancii de protectie. (...) Multe state au folosit armament mult mai periculos", a adaugat el.

Revenind la interventia brigazii speciale, spune ca in acel moment, cand s-a solicitat interventia, s-a trecut la "o actiune temporizata".

Un atac masiv al manifestantilor asupra fortelor de ordine

"Ne-am desfasurat, am lasat timp, de asta si sunt imaginile cu mine in fata oamenilor. De fapt mainile mele intinse, cum ati spus ca un dirijor, erau semnul pentru oamenii mei: nu ne grabim, mergem usor, nu folosim sarja, adica acea alergare sa sperii lumea, sa se calce in picioare, sa se produca busculade, nu, din contra. Speram sa lansez cate un cartus, ei se indepartau, le-am dat timp, am creat bresa necesara, am ajuns pe parcaj la Titulescu, unde am facut jonctiunea cu jandarmii care erau inconjurati.

Prima intrebare catre comandantul lor a fost: aveti raniti, aveti morti? Era putin si el, mi-a spus: avem raniti. Am spus: aveti toate materialele? Mi-a si spus: nu stiu. I-am spus: retrageti-va pe locul vostru, ramanem noi aici. (...) Asta a fost primul moment. Nu s-a trecut pana atunci la evacuarea pietei. Dupa care, toata piata, au inceput prima data la Antipa, apoi dinspre Calea Victoriei, dinspre Titulescu, de pe Lascar Catargiu si Iancu de Hunedoara, a inceput un atac masiv al manifestantilor asupra fortelor de ordine. (...)

Trebuie sa revenim putin la inceput. Toata lumea a acuzat Jandarmeria ca n-a facut extractie. Rugamintea mea: luati filmarile si o sa constatati asa - la garduri sunt 2, 3, 4 randuri de cetateni care erau foarte pasnici, dar undeva in spatele lor sunt o gramada si cand spun o gramada vorbesc de mai multe sute de oameni care incitau la violenta si provocau. S-a aruncat cu peturi de plastic pline cu pietre, foarte multe bucati de caldaram, foarte multe pavaje, bucati de fier-beton. De aceea se folosesc lansatoarele sau acele grenade, pentru ca aruncau peste cei din fata. Daca erau numai intr-o zona, cum a fost in 2017, de am reusit sa izolam zona respectiva, dar acestia se miscau incontinuu si erau pe toata zona pietei, mai putin zona spre Antipa. (...)

Au inceput violentele asupra fortelor de ordine de jur imprejur. Nu mai discutam de manifestatia pasnica. Vorbeam de elemente care au trecut la acte de violenta impotriva fortelor de ordine. Si abia atunci s-a dat ordinul de evacuare a pietei", sustine seful Brigazii speciale.

Paraschiv mentioneaza ca nu el a fost comandantul actiunii, ci a condus doar brigada speciala.

Intrebat despre imaginile in care un om pasnic, care sta cu mainile deasupra capului este batut, el raspunde: "Din punctul de vedere al meu ca sef al brigazii speciale, am vazut si eu aceste imagini, nu sunt oamenii mei. In clipa in care eu as fi constatat ca acel om este din brigada, conform procedurilor interne, incepea o ancheta si atunci vedeam ce se intampla, adica: dle, ce s-a intamplat, ai fost injurat, te-a lovit mai devreme? Noi avem o bucatica, o chestie izolata, dar totusi modul - sa raman in niste parametri lejeri - neortodox in care a lovit nu e normal. Dar nu vreau sa vorbesc in numele comandantului acelui luptator".

Paraschiv precizeaza ca parchetul a solicitat documente si imagini care sunt in posesia brigazii. "In momentul declansarii anchetei parchetului, intr-adevar orice ancheta interna este suspendata", a mentionat el.

Catalin Paraschiv a mai declarat ca Brigada speciala nu a avut niciun ranit.

Desi exista imagini explicite, Seful Brigazii speciale neaga ca i-ar fi smuls telefonul unui ziarist, spunand ca doar l-a luat de mana si l-a tras prin cordonul de jandarmi.

Cum povesteste "barbatul in alb", colonelul Catalin Paraschiv, agresarea jurnalistului HotNews.ro si cum raspunde la acuzatia ca i-a luat telefonul: "Daca i l-am spart, de unde are imaginile?!"

Asculta integral interviul cu Catalin Paraschiv pe Kamikaze


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 16572 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
38 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Daaaa, esti rasat, "Marele alb". Ai pus cu ratul inca de-o

...borta-n democratie, mai isteatza decat viziunea lui Orwell din "Ferma animalelor".
Tu in alb, agitatorii tai fara cameasa. Tintele erau femei gravide, copiii, barbatii asezati in semn de impacare si pace.
Vorba lu Quentin Tarantino, pusa in gura unui negro numai muschi, a unui sclav parca Nubian, violat de-un sherif, un politist, un Jandarm de-alde tine, ce mai, un mistret albinos :
"Pe asta lasa-ma ca mi tzi-l fac la flacaruie mult medievala".
Iti jur ca te-as da incet, ofranda si te-as obliga sa murmuresti, sa glasuieesti, sa zbieri si racnesti, sa urli si apoi sa scrii de o mie de ori, "Jur sa nu mai fac" cu mare graba caci mai bine mmoarte decat scris doua randuri, bai boala.
Ce jupan era el, ce caid, ce kapo, ce discretionar era acest Neapulaion, sef de oastea lui "Ia si el un ban cinstit, chinuit si mult ravnit.
Mama, ce-as bbora la infanterie in Afgansitan pe tine, pe voi, pe Iordanescu, pe Ilie Nastase, pe Generalul Izmenelor Acre si Galbene de Piss oana la nu genunchi ci genunche.
In linia Intai, fratie patrihoatza.

 

"Primele declaratii ale barbatului in alb de la proteste: Am fost

anuntati ca doi jandarmi sunt omorati. Toata piata a inceput un atac masiv asupra fortelor de ordine

- minciuni , minciuni , minciuni ! am vazut-o ieri pe cea care era sa fie "omorata" , alerga prin spatele spitalului floreasca sa ajunga la masina ! parea periculos de vie :o(((

 

Auzind despre miraculoasa vindecare a jandarmeritei

cu fractura de coloana cervicala, Michael Schumacher a cerut sa fia tratat in Romania

 

Oare Rambo Paraschiv stie ca PSD-ului regreta ca n-a murit

nici un jandarm? Pe Rambo l-as baga si l-as scoate de vreo suta de ori. Dar cu ce s-ar schimba ecuatia? Oricind se gaseste un demment ca el. De vina e cel care-i da legitimatie demmentului sa atace oameni nevinovati. Cind cainele musca, stapinul e de vina. Nu?

LA PUSCARIE , ASASINULE ! ati dat picioare-n gura unor oameni

asezati pe jos care in mintea voastra au atacat guvernul , vedeti tirfelor daca ascultati A3 , ajungeti sa credeti ca demonstrntii au facut moarte de om , pentru asta sunteti platiti ?

Batausa jandarmerita v-a salvat onoarea , dupa ce A3 o daduse moarrta , sau cel putin paralizata , cind , ea venise sa le citeasca demonstrantilor noua lege a pensiilor X3 ori , in timp ce lui Olguta i-a dat bastonul sa faca ordine , dupa mintea ei .

Am coborat inainte de Gasnost, de Gorbaciov

CNA ar trebui sa puna la dispozitia publicului, pe site, inregistrarea transmisiilor televiziunilor. Numai asa, pot auzi si cei din Piata Victoriei ce s-a spus despre ei sau pot revedea ce-au pătit, ajutand astfel justitia noastră europeană.

@Camelian_Propinatiu_scriitor Rank user: x2 15.08.2018, 15:58

si inainte, si dupa Gorby, ai nostrii ca brazii albastri pormubieii albi ai pacii ieste, cu al "nost gaz" in ochi petrece in al pacii combinezon de protectie!
mai mult ca sigur, lividu si carmencita la moastele santului polonikovnikk paraschiv o sa se-aplece.

ce dovada mai clara de incompetenta

si neprofesionalism?!
"am fost anuntati ca doi jandarmi au fost omorati"...
cine te-a anuntat? ai verificat? asa se reactioneaza in caz de...? iei lumea la omor de-a valma?
am mai auzit de unul care de nervi ca si-a gasit nevasta cu altul in pat, a aruncat patul pe fereastra.
imbe-chili! va testeaza si pe foi un psiholog din cand in cand? cine e ala?

Am văzut pe you tube cateva filme

Unele cu jandarmi in pozitii de forța și arătand o necunoaștere a Constituției și majoritatea de la seara de 10 aug. Am văzut o atmosfera de coșmar, strigătele oamenilor mirați de duritatea jandarmilor, strigăte de “Rusine" la adresa jandarmilor. Ma intreb cum se vor fi simțit șefii măcelului cand au văzut ca romanii nu fug din piața și escaladarea represiunii. Căutați aceste filme, dacă n-ați fost in piața in seara aia.

Nu conteaza ce zice Rambo Paraschiv. Conteaza dezastrul pe care l-a

facut. Prin interpusi, Dragnea a transformat Jandarmii in ciini viciosi de atac si i-a deslantuit asupra Romanilor. Oare ce spun mamele jandarmilor tineri care i-au batut mar si i-au gazat pe Romanii de la protest? Oare cum dorm noaptea? Raman la aceeasi parere, de Ziua Marinei, Dragnea sa fie aruncat peste bord cu o ancora legata de picioare. Stiu ca o sa vomitte pestii.

 

Miracol. Cei doi jandarmi morti au inviat. BOR pregateste sanctifica

Statul plateste huligani pentru a teroriza civilii si apoi trimite echipe de propaganda pentru a minti in legatura cu ce au facut. Este un razboi impotriva propriului popor pentru a proteja mafia. PSD nu este un partid ci o mafie de hoti care si-au subordonat institutiile statului pentru realizarea scopurilor lor banditesti.

 

cautis...

inca unul care linge usile pesediste, dar nici aia nu-l primesc.
a gasit si el o ocazie sa se afirme
https://evz.ro/psd-le-tranteste-usa-in-nas-laviniei-sandru-si-lui-alex-cautis.html

@barabula

- iote' bre lavinutza vrea la tatza psdelei , nu-i mai ajunge ce'a ciordit valcov jeniu' financiar psdist !? noroc ca bravu' fiu de melitian din gratia ii da cu flit ! :o)))

"Primele declaratii ale barbatului in alb de la proteste: Am fost anuntati ca doi jandarmi sunt omorati. Toata piata a inceput un atac masiv asupra fortelor de ordine"

- care piata !? piata matache !? :o(((

Prin cea ce declara omul orice specialst psihiatrie/ psihologie

iti va da un diagnoistic concret de Narcisim la un nivel ingrijorator pentru un post de comanda .Stabilitatea unui lider cu o pozitie inportanta de comanda care traieste intro permanenta contradicite cu afirmatile sale cautindusi in ( caremra care sia crato singur) confimare la actiunile unei minti bolnave !
Va rog sa cititi aten la cea ce afirma acesta mic "ceausescu"
El nici prin cap nu ia trecut ca vor fi violente dar sia luat cea mai mare " fata de masa " sa se protejesze de gaze ?
Eu am comandat trupele de jandarmi dar nu eu am dat comanda acestor trupe ???
Sint atitea televizune de " Oeice culore politica " care iti descalifica afirmatile tale fara a aculta la parerile sau comntarile "specialistilor " si daca le pui la " mute" imaginile contrazic afirmatile >
Ma intreb in ce realitate traieste omul asta bolnav caci prin afimatile de care le face nu ajunje la concluizia ca bastonel si violenta fizica a jandarmilor au provocat cele mai multe probleme la care mai mult de 80% din omeni au ajuns la spital din cauza bastonelor deci de gaze sau alceva sau pote ne spune ca si basonele erau certificate de Americani .
Incodata ies in evidenta si el si multi care au potentialul primejdios de a ajunge " ceausist ". a Partea trista este ca si tineiri care nu au trait "gloriosele zile dinainte de 89 " au tendinte de astea !, declaratile tipului de la filarmonica .

 

Jandarmii da, sunt vinovati

Chiar si executantul de cel mai mic grad. Pai e adevarat ca "ordinul se executa imediat, intocmai si fara discutie"; dar inainte de orice, ordinul trebuie sa fie legal si regulamentar. Nimeni nu iti poate ordona bate-l sau omoara-l pe ala. Daca ordinul este ilegal, nu ai voie sa-l executi

 

RE: Daca ordinul este ilegal, nu ai voie sa-l executi

Dom’ Doctor .. Dom’ Profesor … Korect mit kappa! Numa’ ca in situatzia propusa de tine un jandarm trebe sa stie legislatzie mai bine ca Rudy Giuliani, lawyeru’ lu’ Trump!!!
De miine toata jandarmeria romana va fi inrolata din oficiu in Law School … eventual la Harvard! Daca nu au atitea locuri aranjez io la Yale.
In acest fel, Jandarmeria Romana va avea studii de drept, obtzinute la universitatzi reputabile, si vor stii sa faca diferentza intre un ordin legal si unu’ ilegal.
Sa traiesti de la bine’n sus!!!

Paraipane n-ai dreptate

Jandarmii au un manual simplu si pe intelesul tuturor. Chiar si cei mai needucati dintre ei (si trebuie sa admitem ca sunt multi) pot intelege niste instructiuni simple care sunt si reprezentate grafic: nu lovi in zona capului, nu pulveriza gaze lacrimogene direct in fata si alte chestii dintr-astea. Tu ori nu intelegi ori esti un fel de CurcuSpan ori esti jandarm ori esti Dancila.

Bine zis, @cititoru. In plus se vede treaba ca trebuie sa-i echipam

pe ciinii astia de atac cu aparate de inregistrare video si audio ca sa avem dovezi complete dupa consumarea faptelor criminale. Zice iddiotul "am fost anuntati ca doi jandarmi au murit". Cine l-a anuntat? Cine a verificat? Dragnea? E clar Jandarmeria e bita PSD-ului. Compromisa pe veci. La puscarie cu voi.

 

Militar fara onoare

Fantoma in alb si-a patat uniforma militara pe care nu o avea pe el si a incalcat juramintul militar atacind oamenii pasnici din multime dar nu si pe cei agresivi la ordinele lui Dragnea Grenada.Ma intreb daca in 2012 cind Boc si-a dat demisia daca tot fantoma alba era si daca tot de-acasa venea ca parca asa spune ca tot in civil ai coordona pe militari.

 

asta ne crede tam piti pe toti

Televiziunile au transmis imagini in direct cu TOT ceea ce s-a intamplat. Deci despre fanteziile astuia nici nu mai merita sa discutam.
Ceea ce trebuie sa aflam acum este ce fel de arme chimice au folosit cre tinii aia in piata, pentru ca au imprastiat in noi in nestire, pe ochi, pe piele, am inhalat. Sa stiu una, macar: mor din cauza lor curand sau imi trece? Ca sa stiu ce am de facut!!

 

Sa ne spuna marele alb...cine a dat zvonul c-au murit 2

jandarmi!!! A fost intr-adevar o informatie venita..cine a dat-o.. pt dezinformarea clasica securitatii...si totusi..deja se dadeau gaze pe manifestanti inainte de acest zvon..cine i-a infiltrat pe cei ce-au pe foc brazii..etc..si-au "batut-o" pe Stefanita care azi alerga de numa..si-a refuzat orice dialog..tare mi-e ca si asta a fost premeditata..si tusa carmencita la patul ei..prea suna a publicitate de 2 lei tipica psd...s-a adeverit c-a fost o alte gherla..noa ..marele alb cum stam?

..........................asta ne crede tam/piti pe toti!.....

...si Pe Buna Dreptate!Iata ce au votat romanii din '89 incoace!Iata cum bucurestenii i-au Lasat in Mijlocul Drumului pe romanii din Diaspora! Cei veniti Doar sa-i Sprijine pe Votantii romaniei!Toata Natia romana este Timp/ita din urma cu 500 de ani!...asta ne crede tam piti pe toti...Toata romania isi pune problema 'dece ala si dece in alb'!...Nu asta-i Problema! Problema este Dece Inca este in Legalitate PSD=PCR si Constitutia iorgovana! Restul este doar PRAF in VINT si Propaganda comunista!Noapte buna romani ca Aveti o Foarte Lunga Adormire!
viorel ratiu cincinnati oh usa

@Minona RE: Jandarmii au un manual simplu si pe intelesul tuturor

Stiam! Un guvern de aberantzi nu poate fi dat jos de niste aberantzi!! Adica tu chiar crezi ca :" un manual simplu si pe intelesul tuturor" poate sa formeze the critical thinking pe care’l formeaza Low School?
Adica “un manual simplu si pe intelesul tuturor" formeaza competentza intre a discerne intre un ordin gresit si unu’ corect? Good luck!
Jandarmii ... ca si politzia .. ca si armatele lumii ... nu's .. nu sint trained la "the school of balet and good manners"

 

Watevar (sic!)

O noua dovada ca PSD si sustinatorii lor sunt imuni la argumente si nu stiu decat de expresia Suedeza deja consacrata.
Cu alte cuvinte, in putul gandirii tale, ceva sau cineva iti spune ca modul cum au actionat Jandarmii a fost corect. Incearca totusi sa vezi si niste clipuri video si pe la alte televiziuni nu numai la A3 sau RTV. Largeste-ti orizontul ingust.

Cherie! Nu’mi plac diletantzii!

Cind diletantzii devin in plus si agresivi, asa ca tine, mai bine nu’i bagi in seama! Tu vrei ca guvernu’ Draknea sa dispara? De ce nu spui asha? Da’ stii ce sa faci ca sa dispara? Pai se vede ca nu stii!
In primul rind trebe sa estimezi MAGNITUDINEA adversarului! In momentu’ ala vei stii ce resurese ai nevoie. Pai tu crezi ca SECU se sperie de 100,000 de oameni? V’au facut la ’89 ca’n foi de vitza! Ai uitat? Or iereai copkil?
Draknea’i o soo.la pe atze a Securitatzii. I’un nimeni!! Cade’n 5 min daca Secu hotarashte! Deci …. cum vom scapa de redutabila “Securidad Nacional" vorba lu’ ..Pinochet???
Eh .. hai …largeshte’tzi .. “horizontu" … cu Aditzu’ Nastase Cavaler Ioanit Grad 27 in Loja Marelui Orient, sau cu Baselu .. Knight Rose Croix (Rosincrucean .. in limbaj popular) in Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry.
Chestia cu "jandarms brutality" ie deja ...plictisitoare. Sintetzi niste amatori! Diletantzi!
.........................../................................/................................................................................................................................///............................................................................................................................*****.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Cata scoala le trebuie?

In SUA, un om face o scoala de 7 (sapte) zile si iese Security Officer si este imputernicit sa aresteze pentru fapte care constituie (felony)infractiune, petrecute in vederea sa si in aria sa de serviciu. Jandarmii nostri fac o scoala de un an sau doi

RE:Security Officer este imputernicit sa aresteze

Corect! Numa ca Security Officers au asupra lor un warrant / authorization. LEGALITATEA warrant’ului ieste in grija Deputy Sheriff care ia warrantu’ de la un District Attorney prezentind probe! Care District Attorney are .. Law School ca formal training! Security Officer nu judeca legalitatea warrant’ului. Si nici jandarmu' legalitatea ordinului. Corect?
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Stimate

Daca manualul este simplu si pe intelesul tuturor de ce nu l-au aplicat? De ce au depasit regurile? Cine i-a pus acolo? Si de ce? Daca era un gard de ce au intrat in multime si de ce au "uitat" doi din ei sa-i bata oameni pasnici!

@Parai p'anus 07.27

- :o((( !

"Primele declaratii ale barbatului in alb de la proteste: Am fost anuntati ca doi jandarmi sunt omorati. Toata piata a inceput un atac masiv asupra fortelor de ordine"

 

RE: Am fost anuntati ca doi jandarmi sunt omorati.

Food for thoughts!!!

minciuni , minciuni , minciuni ordinare

Si chiar de ar fi așa, ce cauta răzbunarea in exercitarea atribuțiilor de servici ?
Ce faceti dacă un jandarm este ucis intr-o localitate ?
Gazați și le dati in cap tuturor locuitorilor din această localittate ?
Ce faceți dacă un jandarm moare lingă un drum aglomerat ?
Opriți toate masinile și "tratați" pasagerii ca pe israelieni ?
Cați " huligani" ați arestat inainte de ora 23 ?
De ce aceștia nu au fost scoși din mulțime?
Mai mult erau impinși inapoi cu scuturile intre protestatarii paznici cand rămineau izolați de aceștia? De ce au fost protejați cand intrau in dispute cu aceștia? Exista imagini care au fost transmise in direct și care demonstrează că nu vorbesc prostii. Ce e grămezile de pietre de la Antipa?Cine are ochi vede,cine are urechi aude , cine are ceva minte nu pune botul la manipulările ordinare.

Criminali descreerati . Să aveți in iad toți care ați orchestrat evenimentele de pe 10 . Ați fost la un pas de un măcel. La un pas de genocid

Și incă ceva ce facem cu nenorociții de la antena 3 ?
Au devenit un pericol social

 

Sa continui si io cu intrebarile?

- Cine a tras in noi 19-22?
- Cine a facut mineriada 13-15 June?
- Cine l’a dat jos pe Roman?
- Cine a facut rushinea Cozia?
- Cine ….
You have already the answer. It was always SECU!
.......................................................................................................................................................

Acelas scenariu, aceleasi organe, aceleasi ordine…..

Ne amintim foarte bine de ordinul dat militarilor din paza aeoroportului Otopeni de a trage cu muunitie de razboi in “teroristii" care erau adusi de autobuzele meaiului de la Campina, de la Scoala de subofiteri meai, si care au fost impuscati si ucisi complet nevinovati.
Ne amintim foarte bine cum ilici kaghebici a vazut steagu’ verde musulman legionar falfaind deasupra cladirii militiei bukaleze si a ordonat “restabiliti ordinea, trageti in rebelii legionari crestini ortodocsi!"
Ne amintim foarte bine de minierii chemati de ilici kaghebici sa “restabileasca cu batele" ordinea in bukale incalcata de agentii autohtoni ai “agenturilor straine" care vroiau sa restabileasca “vechiul regim burghezo-mosieresc" pe sfantu’ pamant mioritesc. Ca printre agentii autohtoni erau meaisti provocatori, iar printre minerii cu bate erau meaisti sekuristi care sa-I atatze, asta este o poveste ADEVARATA.
La fel si acum acelas scenariu: pe baza “informatiilor si ordinelor primite" jindarii au gazat si batut cu bate persoane complet nevinovate si cinstite.
Problema este ca batausii si kkondukkatorii lor kkomandanti NU se pot prevala ca astea au fost ordinele cand acestea au fost ilegale.
De asemenea nimeni dintre sefii batausilor jindari nu nominalizeaza CINE din aparatul de represiune salbatica a dat informatii FALSE care sa justifice violenta excesiva a organelor de batausi si gazificatori – ca doar “informatiilii" astea au ajuns la kkomandanti prin sisteme de comunicatie special care se aflau in posesia “organelor" si nu era posibil ca nici-un hacker international sau Guccifer national sa le acceseze.
De ce sefu’ Brigazii speciale a jindarilor romanisatanezi NU dezvaluie numele celui care “a fost comandantul actiunii" si a ordonat “sho pe ei!"?
INTREG lantul superior de comanda trebuie tras la raspundere pentru ordinele date, iar executantii trebuie trasi la raspundere, conform legii, pentru executarea unor odine ilegale, folosirea unor metode de represiune interzise de regulamentele interne in vigoare si exces de forta.
p.s.
ca sa parafrazez niste vechi lozinci kkomuniste de pe vremea parintilor actualilor militieni si kkondukkatori,
"pesede - bastion al pacii ie!"
"lividu, pavianul si carmencita / le-au facut cetatenilor ochii cat placinta !"
...si o expresie eterna, reactualizata, de pe meleagurilii romanisataneze: "Curat murdar neregulamentar, dar, la felinare, gazati-i!"

Deci chiar comandantul de la ata locului a fost deziformat

Cine l-a dezinformat chiar pe comandantul de la fata locului ca sunt 2 jandarmi morti? Cine a dezinformat ca factua ajunsa in spital este paralizata ?
Cu leziuni la coloana nu mergi in picioare... deci cahira inainte de a ajunge la spital se stia ca nu este grav.
Dezinfromare din parea PSD pe toate liniile.

 

diz iz za cuestn:...

....dan, stan, sau....bran?
https://evz.ro/carmen-dan-abuzata-sexual-adevarul.html

Bravo ma. O mana spala pe alta

si amandoua spala fata. Nu-i asa? Exact ce am prezis: "Nu eu, ala! Nu noi, altii!" Niste j_eguri imbracate in civil exact ca teroristii care in 89 s-au strecurat printre demonstranti si trageau in ei dupa care dispareau. Asa si asta, la fel. Imbracat in alt, putea fi foarte usor confundat cu un protestant. Cu siguranta ca mult timp inainte sa porneasca macelul, omul nostru s-a strecurat printre protestanti, ca un vetritabil spion, pentru a lua "pulsul" si a decide care este momentul cel mai bun sa declanseze atacul. A venit saracul de acasa, ca unitatea lui nu putea avea un alt leader. Vai ce calau responsabil... Cum sa scape el o asemenea vanatoare... Nu-i nimic. Data viitoare poti sa vi imbracat si in gheisa ca tot te vom recunoaste, tovarasul arhitect al strategiei de bushire a protestatarilor.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor