A patra zi de proteste Capitala contrastelor: Liniste si rugaciuni vs. huiduieli si bataie pe microfon (Galerie foto)

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 00:15
26945 citiri
A patra zi de proteste Capitala contrastelor: Liniste si rugaciuni vs. huiduieli si bataie pe microfon (Galerie foto)
Foto: Facebook/Oana Dobre-Dimofte

Un nou val de proteste a avut loc, vineri seara, in Bucuresti si in multe alte orase ale tarii. In Capitala, evenimentul principal s-a numit "Tacerea ucide! Vino in strada!", iar pe pagina sa de Facebook se arata ca "Demisiile nu rezolva situatia. Continuam!"

Iohannis promite ca merge in piata, dar nu se stie cand: Sa-mi spuna mie oamenii ce asteapta de la mine

Iohannis se consulta cu reprezentantii societatii civile: Cate mesaje cu propuneri a primit (Video)

A doua zi de consultari cu partidele si "strada". Iohannis are doua variante - anticipate si tehnocrati

Presedintele Klaus Iohannis nu a mers in Piata Universitatii, desi era asteptat de protestatari.

Seful statului s-a consultat, vineri, cu mai multi reprezentanti ai societatii civile si ai oamenilor care au protestat in strada in ultimele trei zile.

Consultari la Cotroceni: "Strada" este mult, mult mai desteapta decat i se da credit

La finalul intalnirii, presedintele a promis ca va merge in Piata Universitatii, unde in ultimele zile au avut loc ample proteste fata de clasa politica.

Iohannis a spus insa ca nu va anunta nici ziua, nici ora la care va merge in mijlocul multimii pentru ca nu vrea sa faca un spectacol de presa din acest moment.

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, desfasurarea protestelor din Bucuresti si din tara.

00:11 - Protestele din Bucuresti s-au incheiat. Manifestantii au plecat, dar au promis ca vin si sambata seara in Piata Universitatii. Ramane de vazut daca isi va face aparitia si presedintele Klaus Iohannis.

23:29 - Putinii protestatari care mai sunt la aceasta ora in Piata Universitatii agita steaguri si pancarte, pe care se pot citi mesaje precum "Pana ieri popor naiv, astazi suntem Colectiv".

23:26 - Cand in piata a ajuns informatia ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut, multimea a aplaudat, anunta TVR.

23:12 - Multi dintre protestatarii de la Universitate au inceput sa plece. Mai sunt insa aproximativ 3.000 de oameni.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

23:06 - Site-ul Metrorex este si in aceasta seara indisponibil. Pana la aceasta ora nu s-a anuntat daca programul trenurilor este si in aceasta seara prelungit, asa cum s-a intamplat miercuri si joi.

23:03 - Oamenii continua sa soseasca la clubul Colectiv, aducand cu ei candele si jerbe de flori.

23:01 - Daca in multe orase din tara protestele au incetat, in Bucuresti oamenii inca sunt in strada cu pancarte.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

Unii si-au scris mesajele pe coli de hartie, fara ca mesajul lor sa fie mai putin important.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

22:59 - Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut, vineri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu autorizarea clubului Colectiv.

Incendiu in Colectiv: Cristian Popescu Piedone, retinut de DNA

22:58 - Proteste au fost si la Alba Iulia, Blaj, Cugir si Sebes, anunta Agerpres, care mentioneaza ca in Blaj si Cugir e prima seara de demonstratii.

22:55 - In piata centrala din Resita, unde s-au adunat vineri seara 1.000 de persoane, s-a scandat "Nu mai vrem coruptie!", "Coruptia ucide", "Vrem spitale, nu catedrale!", "Stop finantarii BOR!", "Vrem sa salvam Romania", "Nu vrem sa plecam din tara!".

22:52 - 5.000 de oameni au iesit in strada si la Constanta, pentru a patra seara consecutiv. E vorba de cel mai mare numar de protestatari, pentru Constanta, de cand au inceput manifestarile, arata Agerpres.

22:49 - Si romanii de la Paris au fost cu inima alaturi de victimele incendiului de la Colectiv.

Facebook/Gianina Fiordean

22:47 - Traficul in rondul de la Universitate a fost reluat.

22:44 - Printre protestatari a fost vazut si Cezar Avramut, cunoscut publicului ca "Stegarul Dac", relateaza Agerpres. Acesta s-a catarat deasupra intrarii in Facultatea de Geografie si flutura un drapel. El a afisat si o pancarta, pe care scrie "Ecologizarea clasei politice, nu candidati penali".

22:40 - Unii manifestanti de la Universitate poarta masti Anonymus, folosite in ultimii ani tot mai frecvent la protestele din Europa, inspirate dintr-o legenda de la 1600 din Anglia a "rebelului" Guy Fawkes, "pornit" impotriva protestantilor.

22:31 - Se trag clopotele bisericilor din apropierea clubului Colectiv. S-a implinit exact o saptamana de la tragedia din club. Atmosfera e impresionanta.

Foto: Facebook/Oana Dobre-Dimofte

22:30 - Piata Universitatii este la fel de animata.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

22:30 - Cei stransi in fata clubului Colectiv au rostit "Tatal nostru".

22:27 - B1 TV anunta ca sunt peste 2.000 de persoane in fata clubului Colectiv. Toti pastreaza o liniste deplina. Dintr-un moment in altul se vor auzi clopotele bisericilor din Capitala, in memoria celor morti in incendiu.

22:19 - Aproximativ 1.000 de persoane au protestat vineri in Ramnicu Valcea, cerand alegeri fara candidati corupti si o clasa politica noua, conform Agerpres. Ei au solicitat ca actualii lideri politici sa faca un pas in spate.

22:16 - Unul dintre tinerii veniti la clubul Colectiv a adus, pe langa lumanari si fotografii cu victimele din incendiul de vinerea trecuta, si o poza cu politistul Bogdan Gigina, care facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea cand a murit intr-un accident, informeaza Digi24.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

22:13 - 200 de tineri au protestat si la Satu Mare. Solidari cu victimele din clubul Colectiv, acestia au aprins cateva lumanari si au afisat o pancarta cu unul dintre eroii din club: "RIP Our Hero Adrian Rugina".

Tinerii mai aveau pancarte cu mesaje precum "Nu-s de-a lui Satana, Sunt fiica lui mama", "Daca nu acum, atunci cand? Momentul 0, Satu Mare", "Am iesit in strada, nu sa dam jos Guvernul, ci am iesit sa schimbam sistemul", "DNA fii tare/ Vrem deratizare si in Satu Mare", "Nu mai vrem cu noi capuse, duceti hotii in catuse".

22:11 - Aproximativ 300 de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat in fata Primariei Suceava pentru a comemora victimele tragediei din clubul Colectiv, dar si pentru a cere schimbarea clasei politice, relateaza Agerpres.

22:09 - Primii participanti la Marsul tacerii #Colectiv au ajuns la clubul in care a avut loc incendiul in urma cu o saptamana. Si multimea din Piata Universitatii e cu gandul la victimele tragediei.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

22:02 - Peste 1.000 de oameni sunt in acest moment la Colectiv. Cei care au plecat in mars de la Piata Unirii urmeaza sa li se alature in cateva minute.

22:00 - Mai sunt crica 30 de minute pana la momentul in care clopotele bisericilor din Capitala vor bate in memoria victimelor incendiului de la Colectiv. Piata Universitatii este extrem de animata.

Foto: privesc.eu

21:52 - Cel putin 200 de tineri protesteaza si in Piata Centrului Civic din Vaslui, pentru a treia zi consecutiv. Protestatarii, majoritatea elevi, scandeaza lozinci ca: "Romania, trezeste-te!", "O dorinta sincera, Romania libera", "Iesiti din casa, daca va pasa!", "Jos mafia!", "Nu stati la balcoane, ca muriti de foame!" sau "Toate partidele, aceeasi mizerie!".

Totodata, manifestantii au pancarte cu mesaje ca: "A fost nevoie sa moara oameni nevinovati, sa se trezeasca un popor!"

21:50 - Aproximativ 300 de persoane, majoritatea tineri, protesteaza in Slatina, manifestatia incepand pe platoul din fata Prefecturii Olt, unde participantii au aprins lumanari in memoria victimelor de la clubul Colectiv.

Manifestantii scandeaza "Unitate nationala", "Colectiv", "Romania", "Coruptia ucide", si "Un mesaj pentru clasa politica: Ne-am saturat de voi".

21:45 - Peste 5.000 de persoane s-au adunat, pentru a patra zi consecutiv, in Piata Unirii din Iasi, informeaza Agerpres.

Protestatarii scandeaza lozinci si cer schimbarea Parlamentului. Totodata, ei striga "Jos coruptia!", "Inca o revolutie, singura solutie!", "Vrem 300 nu 600!", "Bucuresti, nu uita, Iasiul e de partea ta!", "Cinste lor, cinste salvatorilor!", "Tineretul se ridica, sa va fie frica".

Ca si in zilele precedente, manifestantii din Piata Unirii din Iasi s-au mobilizat pe retelele de socializare. Majoritatea celor care sunt in Piata Unirii sunt tineri.

21.38 - Si romanii de la Torino isi arata solidaritatea cu cei din tara adunandu-se, de la orele 20.00, in fata consulatului roman.

Foto: Facebook/Torino, solidaritate cu Romania/Naty Danila Popescu

21:35 - Marsul catre clubul Colectiv continua in liniste, oamenii mergand incolonati, purtand in maini candele aprinse.

21:33 - De pe scena nu se mai vorbeste, luminile au fost stinse. Multi oameni striga ca nu au nevoie de scena, de lideri, transmite Romania TV. "Fara scena! Fara scena!", "Plecati singuri sau va dam jos!", striga oamenii.

21:31 - Pe scena amplasata la Universitate, in fata Teatrului National, o persoana tine deasupra capului o pancarta pe care scrie "Start a revolution"~.

21:28 - Multi oameni nu vor urca pe scena. Isi transmit insa mesajul purtand in mana pancarte.

Foto: Facebook/Sasha Dimitrov

21:25 - In acest moment, pe scena de la Piata Universitatii este o adevarata lupta pentru microfon.

21:21 - Pe scena urca rand pe rand lideri ai protestatarilor, care vorbesc multimii sau scandeaza. Unii dintre ei sunt huliti. E si cazul lui Teodor Doru Maries, activist civic anticomunist din Bucuresti, presedintele Asociatiei 21 Decembrie din Bucuresti.

21:19 - Sute de oameni pleaca in aceste momente inspre clubul Colectiv, in Marsul tacerii #Colectiv.

21:16 - De pe scena improvizata la Universitate mai multe persoane s-au adresat multimii. Unul dintre cei care au vorbit a propus sa se scrie "Proclamatia de la Universitate".

21:13 - Aproximativ 200 de persoane protesteaza in fata Palatului administrativ din Drobeta Turnu Severin. Pe pancartele purtate de ei sunt scrise mesajele: "Nu puteti cumpara toata generatia", "Diaspora, vino inapoi","Vrem o tara noua, nu una peticita".

21:10 - O scena a fost montata in Piata Universitatii, insa jandarmii spun ca "nu se va intampla nimic in seara aceasta" acolo, anunta Romania TV.

Sunt mandru de 'strada'. Nu mai merge atat de usor.

Posted by Adrian Raileanu on 6 Noiembrie 2015

Presedintele Klaus Iohannis a promis ca va veni in Piata Universitatii, insa nu a spus si cand. Multimea spera ca acest lucru se va intampla chiar seara aceasta.

21:06 - Numarul protestatarilor de la Universitate a ajuns la 8.000, anunta Romania TV.

"Ati inteles? Asta simte strada"

Foto: Facebook/George Epurescu

20:58 - Cateva sute de persoane protesteaza in centrul Resitei, strigand "Nu mai vrem coruptie!", "Coruptia ucide", "Romania, Romania", "Vrem spitale, nu catedrale!", "Stop finantarii BOR!", "Vrem sa salvam Romania", "Nu vrem sa plecam din tara!".

Mitingul a primit autorizatie incepand cu ora 20:00. Vineri este prima zi in care resitenii au iesit la proteste, informeaza Agerpres.

20:54 - Peste 100 de persoane, majoritatea tineri, protesteaza in centrul municipiului Ploiesti fata de politicieni, cerand libertate si stoparea coruptiei, conform Agerpres.

Protestatarii au afisat steagul national si pancarte cu mesaje precum "Nu plecam pana nu plecati", "Noi suntem generatia care nu tace" si au strigat "Toate partidele, aceeasi mizerie!", "Noi de-aici nu plecam, nu plecam acasa, pana nu vom castiga libertatea noastra" si "Romania, tara mea, nu va bateti joc de ea!".

De asemenea, manifestantii au afisat pe Monumentul eroilor un anunt cu privire la un mare mars care va avea loc duminica in Ploiesti.

20:49 - Cei aflati la Universitate sunt oameni de toate varstele, de la adolescenti, parinti veniti cu copiii, unii dintre ei foarte mici, si pana la varstnici. "Vrem dreptate, nu ca voi, palate!", striga acum protestatarii.

Foto: privesc.eu

20:47 - Multimea incepe sa scandeze ori de cate ori cineva ia cuvantul folosind portavocea.

Foto: Ziare.com/Alexandra Sasu

20:45 - "Colectiv, nu uita, de aici nu vom pleca!", "Asasinii", "Parlament penal mars la tribunal!", scandeaza multimea.

In urma cu cateva momente, oamenii au ingenuncheat pentru a cinsti memoria victimelor incendiului.

20:42 - Numarul protestatarilor de la Cluj-Napoca a crescut la 1.000, anunta Agerpres.

20:41 - "Coruptia ucide", "Unitate", "Nu uitati de Colectiv" - se striga in aceste momente la Universitate.

Foto: privesc.eu

20:39 - Unii dintre cei care vobesc la portavoce sunt huliti de multime.

20:35 - Supravietuitorii inceNdiului de la Colectiv vor veni vineri in Piata Universitatii, dupa care vor pleca inspre Piata Unirii, unde se vor intalni cu grupul strans in parc. Impreuna, cu totii vor merge catre clubul Colectiv, se anunta pe Marsul tacerii #Colectiv.

20:31 - 6.000 de romani se afla acum in Piata Universitatii, anunta Realitatea TV.

20:20 - Si romanii din Atena sunt solidari cu familiile si prietenii victimelor din incendiul de la Colectiv.

Foto: Facebook/Georgina Anemona/Atena

20:17 - Intr-un manifest distribuit de catre manifestanti la Universitate i se solicita presedintelui Romaniei, in conformitate cu Constitutia, declansarea unui referendum care sa vizeze "desfiintarea tuturor partidelor politice si scoaterea lor in afara legii", arata Agerpres.

De asemenea, se solicita simplificarea aparatului de conducere a statului si ocuparea noilor posturi prin concurs.

20:15 - Manifestantii afiseaza pancarte pe care se poate citi: "Romania trezeste-te!", "Fara comunisti si membri de partide", "Demisia Parlamentului, alegeri anticipate", "Vrem acasa Diaspora", informeaza Agerpres.

In plus, sunt si pancarte pe care este scris "Iohannis vino in piata, sa ne faci fata!", "Iohannis demisia!". Multimea il cheama, pentru a doua seara consecutiv, pe presedinte in Piata Universitatii.

20:08 - "O dorinta sincera/ Romania libera!" - se scandeaza acum. La Universitate se afla, conform Mediafax, circa 3.000 de persoane.

privesc.eu

20:01 - "Sariti cu totii si strigati tare ca Romania nu e de vanzare" a cantat multimea de la Universitate in urma cu putina vreme. Acum, scandarile se refera la Biserica, in general, si patriarhul Daniel, in special. "Vrem spitale/ Nu catedrale", "Jos patriarh!".

19:56 - Si romanii din Hamburg sunt solidari cu rudele si prietenii victimelor tragediei de la clubul Colectiv. La consulatul onorific din Hamburg au fost depuse candele si mesaje de sustinere pentru supravietuitorii incendiului de saptamana trecuta.

Foto: Ziare.com/Cornelia Guju/Hamburg

19:51 - "Toate partidele, aceeasi mizerie!" si "Cine nu sare nu vrea schimbare!" - sunt sloganurile care se aud acum, scandate in fiecare seara de proteste.

19:45 - In aceste momente, multimea de la Universitate scandeaza "Vrem alta tara!", "Rusine sa va fie!", "Plecati acasa!", "Demisia", multi huiduind clasa politica. S-a cantat inclusiv "Imnul golanilor".

privesc.eu

19:41 - Aproximativ 300 de persoane s-au adunat si in Piata Unirii din Cluj-Napoca pentru a continua protestele. Protestatarii au scandat numele clubului Colectiv si au purtat pancarte cu mesaje impotriva clasei politice.

"Justitie fara securisti", "Strada nu are culoare politica", "O schimbare radicala e necesara", "Iohannis, te-am votat pentru ca erai 'raul cel mai mic'. Este timpul sa arati ca esti un bun roman" este inscriptionat pe unele dintre pancarte, informeaza Monitorul de Cluj.

19:38 - Deja se vorbeste despre mii de oameni la Universitate, insa nicio autoritate publica nu a facut estimari cu privire la numarul celor iesiti in strada, anunta B1 TV. Multimea e mai linistita, nu prea s-a scandat pana in acest moment. Si pancartele sunt mai putine.

19:28 - Numarul protestatarilor din Piata Universitatii, la aceasta ora, este mai mic decat in serile trecute. Oamenii continua insa sa vina.

Foto: B1 TV

19:19 - Cateva sute de persoane au iesit in strada si la Timisoara, in Piata Victoriei, numarul protestatarilor asteptandu-se sa creasca in urmatoarea ora. Pe pancartele acestora se poate citi "Colectiv" si "Jos coruptia!", informeaza Timis Online.

19:10 - Peste 1.000 de oameni s-au strans la Universitate. Circulatia a fost inchisa.

Foto: B1 TV

19:07 - Dintr-un moment in altul se asteapta ca Bd. Magheru sa fie blocat. Deja pe mijlocul carosabilului s-au deplasat cateva grupuri de protestatari.

19:01 - In contextul in care Biserica a fost acuzata ca nu s-a implicat prea mult in ajutorarea victimelor incendiului de vinerea trecuta, unul dintre preotii prezenti vineri seara la Colectiv a declarat pentru B1 TV ca "in ultimele zile au fost donate 7 tone de sange de catre Biserica", plus bani.

18:55 - O mare de oameni se afla in fata clubului Colectiv. Numarul candelelor aduse in memoria victimelor incendiului creste neincetat.

18:51 - Sambata, victimele incendiului de la Colectiv vor fi pomenite, facandu-se slujbe la bisericile de care a apartinut fiecare, iar duminica se va face parastasul de 9 zile, a declarat unul dintre preotii care se afla la aceasta ora la clubul Colectiv.

Un parastas va avea loc si la clubul Colectiv, dupa slujba de dimineata. "Ii invitam pe cei care au avut prieteni, rude (printre cei care au murit la clubul Colectiv - n. red.) si vor sa se roage pentru ei - poate nu pot ajunge la locul de inmormantare - duminica, la Colectiv", a mai spus preotul.

Foto: B1 TV

18:45 - Vineri, la orele 22:30, toate bisericile din jurul clubului Colectiv, inclusiv Patriarhia, vor trage clopotele in memoria victimelor incendiului. "E vremea schimbarii. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa le ierte toate greselile, sa-i ajute pe cei din spitale", a declarat unul dintre cei 12 preoti ce oficiaza slujba la clubul Colectiv.

18:40 - Incepand cu ora 20:00, circa 1.500 de persoane si-au anuntat iesirea in strada, la Torino, in semn de solidaritate cu protestele din tara si tragedia de la clubul Colectiv, informeaza B1 TV.

18:34 - In Piata Universitatii sunt deja sute de oameni. Unii sunt in fata la Arhitectura, iar cateva grupuri sunt in fata Teatrului National.

Foto: Facebook/George Popescu

18:30 - Multi dintre cei care si-au anuntat participarea la Marsul tacerii #Colectiv, ce vor strabate pe jos distanta de la Piata Unirii la clubul Colectiv, se alatura ulterior multimii de la Piata Universitatii, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

18:26 - Sunt anuntate si azi, pentru a patra zi, proteste in mai multe orase ale tarii, precum Timisoara, Constanta, Craiova, Tarhu Jiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brasov, Satu Mare si nu numai.

18:19 - Fara vreo legatura cu iesirile in strada din ultimele zile, vineri are loc, de la orele 21:00, un mars in memoria victimelor incendiului. Participantii, care sunt rugati sa vina cu o candela, vor marsalui din Parcul Piata Unirii si pana la clubul Colectiv, se arata pe pagina de Facebook inchinata evenimentului, "Marsul tacerii #Colectiv".

Inca un mars #Colectiv vineri seara, fara legatura cu iesirile in strada de pana acum

18:17 - Cei stransi la Universitate pastreaza linistea si poarta in maini candele. Azi se implineste exact o saptamana de la tragedia din clubul Colectiv; 127 de persoane sunt inca internate, din care 65 in stare grava si critica.

18:11 - Un sobor de preoti se afla la aceasta ora la clubul Colectiv, unde in incendiul de acum o saptamana au murit 32 de persoane, peste 150 fiind ranite.

18:05 - Primii oameni au ajuns deja in Piata Universitatii. Pe una dintre paginile de Facebook ce cheama lumea in strada vineri, Tacerea ucide! Vino in strada! si-au anuntat prezenta certa 17.000 de oameni, alti 20.000 aratandu-se interesati de acest protest.

Cine a mers la Palatul Cotroceni, din partea "strazii"

Dupa ce s-a consultat cu partidele politice, Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu mai multi reprezentanti ai societatii civile si ai oamenilor care au protestat in strada in ultimele trei zile.

Tudor Chirila: Consultarile lui Iohannis cu "strada" sunt inutile. De ce e Cimpeanu premier?

Cele 20 de persoane care au mers la Palatul Cotroceni din partea "strazii", sunt:

Iohannis se consulta cu "strada": Numele celor care merg la Cotroceni

Sorin Ionita - Expert Forum

Elena Calistru - Funky Citizens

Nicusor Dan - Asociatia Salvati Bucurestiul

Mihai Dragos - Consiliul Tineretului din Romania

Ionut Sibian - Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Cristina Guseth - Freedom House

Liviu Mihaiu - Salvati Dunarea si Delta

Ema Stoica - studenta

Adrian Despot - cantaret

Tudor Benga - OKIAN

Alexandru Bindar - Uniunea Studentilor din Romania

Catalin Drula - Asociatia Pro Infrastructura

Edmond Niculusca - Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate

Horia Onita - Consiliul National al Elevilor

Claudia Postelnicescu - Initiativa Romania

Stefan Darabus - HHC Romania

Andrei Cornea - GDS

Clara Matei - Asociatia Medicilor Rezidenti

Dragos Slavescu - medic

Octavian Berceanu - Uniti Salvam

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#proteste Bucuresti, #protest Piata Universitatii, #Klaus Iohannis protest Piata Universitatii, #proteste vineri 6 noiembrie , #proteste