Bucurestenii au protestat din nou in strada si au mers pana la sediul PSD: Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 21:41
19110 citiri
Bucurestenii au protestat din nou in strada si au mers pana la sediul PSD: Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!
Foto: Captura video Facebook

Oamenii s-au adunat din nou, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, in pofida ploii, pentru a-si exprima nemultumirea fata de guvernarea PSD, dar si fata de institutii ale statului. De acolo, protestatarii au mers la sediul PSD.

UPDATE Numarul participantilor la manifestatia anti-PSD din Piata Victoriei a ajuns la 200, iar oamenii au mers pe trotuar pana la sediul PSD din Soseaua Kiseleff.

Un participant la manifestare a mers catre sediul PSD cu mainile legate la spate in semn de protest fata de decizia primarului Capitalei de a nu autoriza mitingul din Piata Victoriei pe motiv ca in zona respectiva are loc o alta actiune.

Protestatarii au ajuns la poarta sediului PSD, unde scandeaza lozinci impotriva membrilor acestui partid, precum: "Dragnea, nu uita. Asteptam si cartea ta", "Pic si Poc de Teleorman, Dragnea si Carmen Dan".

Protestatarii sustin insa ca nu este adevarat ca in zona era programata o alta actiune.

In fata sediului PSD, protestatarii au strigat lozinci precum: "Afara, afara, tradatori de tara", "DNA sa vina sa va ia", "Dragnea, nu uita. Asteptam si cartea ta".

Protestatarii au cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, scandand: "Pic si Poc de Teleorman, Dragnea si Carmen Dan".

Demonstrantii au fost supravegheati indeaproape de jandarmi, inclusiv calare.

Protestatarii scandeaza lozinci si impotriva primarului general al Capitalei - "Firea nu uita, Capitala nu-i a ta" si "Jos Firea".

Primaria Capitalei refuza sa autorizeze protestul "Nu vrem sa fim o natie de hoti!"

Manifestantii veniti in Piata Victoriei, purtand umbrele si pelerine, dar si steaguri tricolore, au scandat lozinci precum: "PSD ciuma rosie", "Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu", "Un Guvern de hoti si de mafioti", "Parlament penal, mars la tribunal", "Nu vrem sa fim o natie de hoti", "CCR sluga PSD" si "Justitie, nu coruptie".

S-a strigat si "Noaptea hoti, ziua mafioti" sau "Libertate!".

Citeste si despre protestul de saptamana trecuta.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#protest duminica Piata Victoriei, #protest duminica 16 iulie Bucuresti, #protest ant PSD duminica , #proteste