Cum i-au raspuns galatenii viceprimarului care se plangea ca n-are orasul "droguri, sex si pacanele" (Foto)

Luni, 22 Octombrie 2018, ora 10:51
12996 citiri
Cum i-au raspuns galatenii viceprimarului care se plangea ca n-are orasul "droguri, sex si pacanele" (Foto)
Foto: Facebook/ RO100 Curatam Galatiul

Dupa ce viceprimarul Picu Roman a spus ca turistii nu vin in orasul Galati pentru ca aici nu gasesc "droguri, sex si pacanele", galatenii ii cer acestuia demisia si au protestat intr-un mod inedit.

Comunitatea RO100 Curatam Galatiul a amplasat un banner urias pe o insula aparuta de curand in mijlocul Dunarii cu mesajul "Sex, drugs & pacanele". Membrii comunitatii spun ca viziunea viceprimarului este halucinanta, iar declaratia este o jignire adusa atat orasului, cat si cetatenilor.

"'Sex, droguri, pacanele!' - Aceasta este viziunea halucinanta a viceprimarului Picu despre atragerea turistilor la Galati.

Comunitatea RO100 Curatam Galatiul considera aceasta declaratie o jignire adusa atat orasului nostru, cat si noua, tuturor celor care locuim si iubim Galatiul.

Este dezamagitor sa constatam ca astfel de indivizi sunt cei care reprezinta interesele orasului, ca ei vorbesc in numele nostru si ca de ei depinde dezvoltarea Galatiului", se arata pe pagina de Facebook Comunitatea RO100 Curatam Galatiul.

In plus, membrii organizatiei cer demisia sau demiterea lui Picu.

"Prin actiunea noastra de astazi il invitam pe dl. Picu sa mearga pe insula aparuta recent in dreptul falezei si sa aplice acolo, asa cum stie el mai bine, reteta turismului, in viziunea sa.

Insula e mare si dansul va fi singur. Se va putea juca singur acolo si riscul sa ii afecteze si pe altii va fi minim.

Astfel de personaje isi au locul la stand-up comedy, nu pe scaunul de viceprimar al orasului.

RO100 Curatam Galatiul cere demisia sau demiterea personajului!", se mai arata pe reteaua sociala.

Amintim ca viceprimarul Picu Roman a afirmat, zilele trecute, ca a vizitat mai multe porturi din Germania si Olanda si a ajuns la concluzia ca Galatiul este ocolit de turisti pentru ca nu exista "droguri si sex si pacanele".

"Numitorul comun pentru turism este un cocteil format din trei ingrediente numite asa: sex, droguri si cazinouri. Noi nu ne putem sa ne transformam in agenti de circulatie si sa stam pe mijlocul Dunarii si sa spunem: 'trageti la mal.' Cine nu vrea sa inteleaga si merg spre alte zone, unde ii asteapta, ca in celelalte porturi, droguri si sex si pacanele, e treaba lor daca nu inteleg ce inseamna aceasta Dunare magnifica", a spus Roman.

Iata aici mai multe detalii - De ce nu vin turisti la Galati? Viceprimar: Pentru ca nu gasesc "droguri, sex si pacanele"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#demisie viceprimar Galati, #banner sex drug pacanele, #Galati droguri sex pacanele , #administratia