Doua mitinguri anti-maidanezi, aprobate de Primaria Capitalei

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 15:13
1316 citiri
Doua mitinguri anti-maidanezi, aprobate de Primaria Capitalei
Foto: Arhiva

Doua proteste privind cainii comunitari, care vor fi organizate duminica si luni vizavi de Palatul Parlamentului, au fost aprobate de Comisia de specialitate din cadrul Primariei Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), la Comisia pentru Aprobarea Adunarilor Publice au fost depuse doua cereri de aprobare de proteste care au ca obiect cainii comunitari: una a fost depusa de Nadine Apostolescu si a fost aprobata pentru 8 septembrie, intre orele 11,00-14,00, si alta, de Victor Laurentiu Stancu si aprobata pentru 9 septembrie, intre orele 18,00-19,45, ambele urmand a avea loc vizavi de Palatul Parlamentului, in alveola de la Parcul Izvor.

Oprescu si-a sustinut referendumul in Consiliul General - Costurile sunt de 6 milioane

"Referitor la cea de-a doua cerere, mentionam ca solicitantul ceruse initial aprobare pentru data de 6 septembrie, in Piata Universitatii si apoi la Piata Romana.

Reprezentantii comisiei au explicat ca in niciuna din aceste doua locatii nu pot fi aprobate solicitari de protest intrucat la Piata Universitatii exista deja proteste spontane (Rosia Montana), iar in Piata Romana nu exista un spatiu adecvat pentru astfel de manifestari. Pe cale de consecinta dl Stancu Victor Laurentiu si-a modificat cererea alegand ca loc de desfasurare alveola de la Parcul Izvor, vis-a-vis de Palatul Parlamentului, in data de 9 septembrie", precizeaza PMB.

Sursa citata reaminteste ca toate adunarile publice sunt stabilite in cadrul Comisiei pentru Aprobarea Adunarilor Publice, din care fac parte reprezentanti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, ai Brigazii Rutiere, ai Directiei Generale a Jandarmeriei, ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei si ai Politiei Comunitare Bucuresti, ai Administratiei strazilor, ai Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement, ai Serviciului de Protectie si Paza.

"Numai dupa ce acestia propun, cererea ajunge pentru aprobare la primarul general. In consecinta, propunerea pentru Piata Romana nu i-a fost prezentata primarului general", se mai arata in comunicatul PMB.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#protest caini eutanasiati, #protest Bucuresti caini eutanasiati, #protest Ionut Parcul Izvor , #proteste