Global Network se alatura campaniei Romania vrea autostrazi #sieu

Comunicat de presa
Miercuri, 13 Martie 2019, ora 11:15
16679 citiri
Global Network se alatura campaniei Romania vrea autostrazi #sieu

Global Network accepta provocarea lansata de Stefan Mandachi, omul de afaceri roman care a construit primul metru de autostrada din Suceava intr-o singura zi.

Pentru a trage un semnal de alarma asupra amanarii excesive in ceea ce priveste construirea unei autostrazi in Moldova, antreprenorii romani sunt chemati sa-si suspende activitatea pe 15 martie 2019, ora 15:00, timp de 15 minute.

Global Network se alatura acestei initiative de solidaritate, iar magazinele sale online www.drimus.ro si www.ergos.ro nu vor putea fi accesate timp de 15 minute in data de vineri, 15 martie, la ora 15 fix.

"Nu facem politica, dar lipsa autostrazilor este o chestiune care ne priveste pe toti romanii, persoane fizice sau intreprinzatori. Ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la clientii nostri din fiecare zona a tarii cat mai repede si in siguranta. O retea de autostrazi inseamna transport mai ieftin si mai rapid", a declarat George Dobritoiu, managerul Global Network SRL.

Cei de la Global Network si-au manifestat public intentia de a crea o lume mai buna si au intreprins mai multe demersuri in acest sens. Cea mai notabila campanie de constientizare sociala a companiei ramane Hope Friday - un proiect indraznet lansat in 2015, ca replica pentru fenomenul Black friday, ziua cu cele mai mici preturi din an.

Hope Friday este un eveniment anual prin intermediul caruia firmele si magazinele online pot alege sa redirectioneze o parte din profiturile inregistrate in vinerea sperantei pentru a sustine diverse cauze sociale.

In 2018, Hope Friday s-a organizat pe 26 octombrie. Peste 13 magazine participante au optat atunci sa-si doneze o parte din venituri unor asociatii si organizatii sociale. Actiunea a fost extrem de bine primita pe retelele de socializare, iar in urmatorii ani se asteapta o crestere a numarului magazinelor participante si a clientilor care doresc sa se implice, achizitionand produse exact in Vinerea Sperantei.

Drimus si Ergos nu vor fi accesibile pe 15 martie, ora 15, timp de 15 minute

"Ne cerem scuze pentru inconvenient, dar nu putem ramane indiferenti. Lipsa autostrazilor in Romania ne afecteaza pe toti: furnizori, distribuitori, firme de logistica si transport, clienti", a mai spus George Dobritoiu.

Cele doua magazine online administrate de Global Network - Drimus.ro si Ergos.ro activeaza pe piata de mic mobilier, produsele provenind din tara si din import.

Depozitul Global Netwok este in Bucuresti, iar de aici se expediaza in fiecare zi zeci de coletele spre toate regiunile din Romania, prin reteaua firmelor de curierat rapid. Livrarile in capitala se efectueaza cu masini proprii.

Pe www.drimus.ro puteti rasfoi catalogul online cu mic mobilier contemporan pentru hol, bucatarie, living si dormitor, saltele, mese de bucatarie, mobilier pentru copii, paturi si o gama uriasa de scaune (incepand cu scaune de laborator si pentru bar, pana la scaune directoriale sofisticate).

Ergos.ro se poate lauda cu peste 100.000 de scaune livrate doar in ultimii 3 ani, oferta fiind una extrem de variata: scaune de birou, scaune de bucatarie, scaune gaming, pliante, de bar, pentru copii, pentru vizitatori, tabureti.

Magazinele online Drimus.ro si Ergos.ro isi vor relua activitatea din 15 martie, dupa 15 minute de pauza, peste ora 15, iar clientii vor putea reveni pentru comenzi.

In final speranta antreprenorilor si clientilor romani va fi ca in viitorul apropiat produsele vandute / comandate vor pleca din depozite si vor ajunge la destinatie rapid, in stare perfecta, circuland pe o retea de autostrazi bine pusa la punct.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#protest autostrazi, #protest 15 minute 15 martie , ##sieu