Mesajul unui cunoscut medic pentru protestatari: Sa va faca Tudor Chirila si Rares Bogdan endoscopie, clar?!

Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 11:09
20717 citiri
Mesajul unui cunoscut medic pentru protestatari: Sa va faca Tudor Chirila si Rares Bogdan endoscopie, clar?!
Foto: Facebook/Razvan Constantinescu

Medicul Razvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi si care face parte din ALDE, a transmis un mesaj dur destinat protestatarilor din Piata Victoriei, gest ce a provocat o dezbatere aprinsa pe Facebook.

"CA TOT SUNT FURIOS... anunt de pe-acum ca blochez din prima secunda orice idiot care anunta pe Facebook ca merge sau ca a fost in Piata Victoriei! Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani, ca nu v-a convocat Securitatea, boilor! Sa va faca Tudor Chirila si cu Rares Bogdan endoscopie, clar?!", a scris medicul Razvan Constantinescu pe Facebook.

Dupa cateva minute, a adaugat alt mesaj: "ALIENARE EXPERIMENTALA. Eu nu cred ca mai exista un popor in lume care sa stea ca mielul cand i se ia si sa protesteze cand i se da. Pare un experiment medical".

Mesajele sale de sambata au deranjat pe multi si au devenit subiect de dezbatere atat pe Internet, cat si la televiziuni.

Marti, medicul a revenit cu un mesaj pe Facebook in care sustine ca declaratiile sale au fost interpretate tendentios de anumite persoane, printre care si Rares Bogdan (realizator Realitatea TV) pe care il numeste "un derbedeu mincinos".

Medicul il acuza pe Rares Bogdan ca a transmis in mod gresit mesajul sau spunand ca medicul ar fi scris ca, "de-acum, sa va trateze Tudor Chirila si Rares Bogdan, ca eu refuz sa va mai tratez!", cand de fapt Constantinescu s-a exprimat putin altfel, dar ideea ramane aceeasi: "Sa va faca Tudor Chirila si cu Rares Bogdan endoscopie, clar?!".

Medicul il critica pe realizatorul TV si pentru ca ar fi spus ca el a facut referire si la protestatarii din Iasi. Acum, Constatinescu subliniaza ca nu a spus nimic despre acestia pentru ca nu stia ca va fi protest si la el in oras. Insa inca de vineri se stia ca va fi protest si la Iasi.

"Pe langa faptul ca a redat poticnit si agramat ('s-a inchis spitalele'), dumnealui a citit lucruri inexistente in postarea mea, cum ar fi 'de-acum, sa va trateze Tudor Chirila si Rares Bogdan, ca eu refuz sa va mai tratez!', inventand totodata si o referire la Piata Unirii din Iasi, desi in postare figura doar Piata Victoriei (adica participanti bucuresteni, nu ieseni).

In plus, domnia sa plasa postarea mea dupa manifestatie ('in seara asta') (duminica seara - n.red.), desi publicarea fusese sambata la 15:47, cu o zi inainte de a se aduna prostovanii, cand nu aveam de unde sa stiu ca vor exista 'proteste' si in alte orase", a scris Constantinescu.

Aproximativ 35.000 de persoane au protestat, duminica, in Bucuresti, alte orase din tara, dar si in diaspora.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Razvan Constantinescu protestatari, #Razvan Constantinescu mesaj protestatari, #medic Razvan Constantinescu protestatari , #proteste