Motiv de bucurie pentru jandarmi si politisti: isi primesc salariile restante din 2011

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 15:37
7870 citiri
Motiv de bucurie pentru jandarmi si politisti: isi primesc salariile restante din 2011

Atat jandarmii, cat si politistii, vor primi salariile restante din 2011, a declarat purtatorul de cuvant al MAI, Marius Militaru.

El a spus, la Antena 3, ca toate strucurile din MAI vor primi aceste drepturi salariale.

Militaru a mai adaugat ca nu este vorba despre o masura exceptionala si este o suma care a fost prevazuta in bugetul pentru anul 2012. Totodata, el a spus ca aceasta masura nu are legatura cu protestele care au loc in aceste zile in Bucuresti si ca nu este vorba despre o prima salariala.

Suma pe care o vor primi jandarmii, la inceputul saptamanii viitoare, nu a putut fi platita odata cu salariile. Este vorba despre cateva milioane de lei vechi, iar ultimele salarii au fost platite pe 15 ianuarie, potrivit lui Marius Militaru.

Jandarmii au ridicat, joi seara, 154 de persoane care au participat la protestul din Piata Universitatii din Bucuresti, dintre care 102 au fost amendate, iar alte 13 au primit avertismente.

Toti cei ridicati din Piata Universitatii au fost dusi de jandarmi la sectiile de politie, pentru a fi identificati, iar cele mai multe sanctiuni au fost date pentru blocarea traficului pe Bulevardul Magheru.

Piata Universitatii: Peste 150 de persoane ridicate de jandarmi

Unele persoane care au fost ridicate de jandarmi joi seara si sanctionate de politie erau clienti vechi ai fortelor de ordine, acestia fiind membri ai galeriilor de suporteri, a anuntat vineri Jandarmeria Romana.

"Din cele 100 de persoane amendate, 16 persoane au mai fost sanctionate, 14 au fost recunoscute ca fiind membre ale galeriilor echipelor Dinamo, Steaua, Rapid si Petrolul. Au fost intocmite acte premergatoare pentru savarsirea unor fapte de natura penala", a spus Aurel Moise, seful Directiei de Ordine si Siguranta din cadrul Jandarmeriei Romane.

Persoanele amendate la proteste, clienti vechi ai jandarmilor

El a afirmat, vineri, dupa protestele care au cuprins Capitala, ca Jandarmeria se bucura de incredere in randul sondajelor, in ciuda faptului ca unele canale media incearca sa o discrediteze.

Aurel Moise a apreciat ca fiind corecta actiunea jandarmilor de joi seara, cand s-a incercat eliberarea partilor carosabile ocupate de manifestanti.

Cinci persoane au primit ingrijiri dupa conflictul dintre manifestanti si jandarmi

Cinci persoane au primit ingrijiri dupa conflictul dintre manifestanti si jandarmi, una dintre acestea, care sustine ca a fost batuta de jandarmi, fiind dusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#salarii jandarmi, #salarii restante jandarmi, #salarii politisti jandarmi , #proteste