Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noua Dreapta iese-n strada impotriva refugiatilor: Miting miercuri, la Universitate

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 12:28
6193 citiri
Noua Dreapta iese-n strada impotriva refugiatilor: Miting miercuri, la Universitate
Foto: Facebook/Noua Dreapta

Partidul Noua Dreapta solicita premierului desemnat Dacian Ciolos sa reactioneze in fata atentatelor de la Paris si sa nu accepte cote obligatorii de imigranti in Romania.

Noua Dreapta sustine, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca "cel putin doi dintre atacatorii musulmani care au nimicit cu bestialitate peste 130 de vieti nevinovate la Paris au ajuns ca refugiati in capitala Frantei" (mai multi oficial europeni, inclusiv ministrul german al Justitiei, Heiko Maas, au atras atentia ca pasaportul unui refugiat sirian gasit langa trupul unuia dintre autorii atentatelor de la Paris ar putea fi "o pista falsa" lansata de gruparea Statul Islamic pentru a "radicaliza" dezbaterea legata de criza migrantilor - n.red.).

In comunicat se mai arata ca "Noua Dreapta a avertizat inca din luna iunie ca printre asa zisii refugiati se strecoara si islamisti radicali si teroristi ai Statului Islamic. Din pacate, atentatele de la Paris ne-au dat dreptate". (informatia ca teroristii ar fi fost refugiati nu a fost confirmata oficial - n.red.)

Atentate teroriste la Paris: Cine sunt atacatorii care au comis macelul

Partidul Noua Dreapta considera ca "siguranta nationala si vietile romanilor nu pot fi puse in pericol pentru a multumi Uniunea Europeana prin acceptarea cotelor de refugiati".

Partidul Noua Dreapta anunta ca organizeaza un miting de protest fata de cotele de refugiati si o manifestare de solidaritate cu poporul francez.

Evenimentul este programat miercuri, 18 noiembrie, ora 19:30, in Piata Universitatii, pe treptele TNB. "Cu aceasta ocazie, vom cere prim-ministrului desemnat Dacian Ciolos sa se alature pozitiei tarilor vecine Ungaria, Slovacia si Polonia si sa nu accepte cotele obligatorii de imigranti musulmani.

De asemenea, vom cere abrogarea HG 372/2015 printr-o Ordonanta de urgenta prin care terenul in suprafata de 11.295 mp din Bucuresti, concesionat pentru constructia celei mai mari moschei din Europa, sa revina in proprietatea Statului Roman.

Avertizam prim-ministrul desemnat Dacian Ciolos ca primirea miilor de refugiati musulmani incalca grav Art. 3 din Constitutia Romaniei care prevede ca 'Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine'. Premierul desemnat Dacian Ciolos va fi responsabil pentru orice act de terorism pe teritoriul Romaniei, daca pune cererile Comisiei Europene deasupra sigurantei nationale si a Constitutiei Romaniei", conchide documentul citat.

I.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Noua Dreapta protest imigranti, #Noua Dreapta protest Universitate , #proteste