Demisia Guvernului Tudose a fost ceruta din nou in strada: Tradarea de tara in aur se masoara! (Galerie foto)

Duminica, 03 Septembrie 2017, ora 22:11
12521 citiri
Demisia Guvernului Tudose a fost ceruta din nou in strada: Tradarea de tara in aur se masoara! (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Ultimele declaratii si initiative ale Guvernului PSD-ALDE au scos din nou romanii in strada, duminica seara, in Piata Guvernului, unde se cere demisia premierului Tudose.

Protestatarii sunt nemultumiti de tentativele Guvernului de a modifica Legea Justitiei, vazute ca niste atacuri la statul de drept, dar si de prestatiile premierului Tudose si de incercarea de a pune din nou mana pe aurul de la Rosia Montana.

"Gata! Problemele sunt prea multe, sfidarea e prea mare. Ne pasa de justitie, de pensii, de Rosia Montana, de paduri, de drepturile noastre legitime iar in acest moment toate sunt amenintate de Tudose si ai lui. Nu, nu sunt mai multe probleme, de fapt problema este una singura: Guvernul Tudose", se arata pe pagina de Facebook a mitingului.

Ziare.com v-a tinut la curent LIVE cu desfasurarea evenimentelor si v-a adus imagini din mijlocul protestatarilor:

22:09 - Aproximativ 500 de oameni au iesit in strada, duminica seara, in Piata Victoriei, pentru a cere demisia Guvernului Tudose. Vijelia care s-a abatut asupra Bucurestiului i-a risipit, in cele din urma, dar nu inainte ca protestatarii sa apuce sa-si spuna punctul de vedere, asa cum puteti observa in imaginile urmatoare.

21:20 - Cel mai nou slogan din Piata Victoriei este "Ploua, ninge, uniti vom invinge!". La Bucuresti a inceput ploaia.

Foto: Ziare.com

21:13 - Dupa ce au cantat impreuna imnul Romaniei, demonstrantii au inceput sa scandeze la unison "Demisia!" si sa ceara plecarea premierului Mihai Tudose.

"Tradarea de tara in aur se masoara" si "Rosia montana nu e de pomana" mai striga protestatarii din Piata Victoriei.

Foto: Ziare.com

21:00 - Oamenii adunati in Piata Victoriei s-au oprit din scandari pentru a intona impreuna imnul national, "Desteapta-te, romane!", si pentru a-si aprinde in acelasi timp lanternele telefoanelor mobile.

Foto: Ziare.com

20:50 - Odata cu lasarea serii, piata a inceput sa se umple, astfel ca in jurul orei 21:00 s-au strans deja 400-500 de oameni, transmite corepondentul nostru.

Foto: Ziare.com

Protestatarii scandeaza "Avem cu totii o rana: Rosia Montana", "Haidetii cu totii si strigati tare ca sanatatea nu e de vanzare" si ""Vrem aer curat, nu poluat"".

Foto: Ziare.com

20:00 - Demonstrantii au inceput sa se adune in Piata Victoriei, de la ora 20:00, iar de acolo vor sa plece intr-un mars pe strazile Bucurestiului, pana in cartierul Obor.

Corespondentul Ziare.com in Piata Victoriei, care transmite si imaginile pe care le puteti vedea in acest articol, informeaza ca peste 100 de protestatari se aflau in fata Guvernului in jurul orei 20:30. Oamenii urmeaza sa plece in mars in jurul orei 21:00.

Foto: Ziare.com

Aproximativ 100 de persoane au protestat duminica seara si la Cluj Napoca, timp de peste o ora, in ploaie, informeaza Agerpres. Spre finalul protestului, ei au scandat lozinici precum "Justitie, nu coruptie". Un protestatar a adus cu el un steag, iar un altul o pancarta pe care scria "Never give up" si "Am DNA in ADN".

De asemenea, aproximativ 70 de persoane s-au adunat duminica seara in fata Prefecturii Brasov, incepand cu ora 19,00, pentru a protesta fata de modificarile la legile Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, arata Agerpres.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#proteste Tudose septembrie , #proteste
Comentarii