Protestatarii care l-au intampinat cu un sicriu pe Tariceanu la Brasov au fost amendati

Miercuri, 22 Mai 2019, ora 15:00
7857 citiri
Protestatarii care l-au intampinat cu un sicriu pe Tariceanu la Brasov au fost amendati
Foto: captura video Facebook/Observatorul de Brasov

Protestatarii care l-au intampinat cu huiduieli pe presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la Brasov, au fost amendati.

Este vorba despre 18 persoane, amendate fiecare cu cate 500 de lei. In total, la protestul din 12 mai, au fost legitimate 27 de persoane.

Sanctiunile au fost aplicate dupa ce au fost analizate inregistrarile video de la manifestatie.

"Au fost legitimate 27 de persoane si, ulterior, au fost 18 persoane sanctionate pentru concurs de contraventii, ca urmare a faptului ca au ignorat doua avertizari ale Jandarmeriei.

Sanctiunile au fost aplicate ulterior, dupa vizualizarea imaginilor video si stabilirea gradului de implicare in contramanifestatie a fiecarui participant", a declarat Ion Zaharia, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Brasov, pentru Mediafax.

Amintim ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat cu huiduieli de un grup de protestatari, pe 12 mai, la Brasov, unde a avut loc "Marsul demnitatii" organizat de alianta. Oamenii au scandat si impotriva jandarmilor, care i-au legitimat.

Cele aproximativ 30 de persoane adunate in apropierea Platformei Roman, unde a avut loc mitingul ALDE de la Brasov, au adus cu ele un sicriu si o cruce, au purtat pancarte pe care scria "Tariceanu pentru noi este Dragnea 2" si au scandat lozinci impotriva ALDE si PSD.

Iata aici imagini si detalii - Tariceanu a fost huiduit de protestatari la Brasov, in timp ce participa la "Marsul demnitatii" (Video)

Amintim, in context, cazul de la Topoloveni, in care corespondetul Rezistenta TV, Traian Paparete, cel care transmitea live protestul de acolo, a fost amendat cu 1.000 de lei de Inspectoratul de Jandarmerie Arges. Amenda este redusa la 500 de lei daca este platita in 48 de ore.

"A fost surprins de organele de jandarmerie pe strada Calea Bucuresti in fata Casei de Cultura Topoloveni in timp ce participa la desfasurarea unei adunari publice nedeclarate si neinregistrate impotriva evenimentului organizat cu ocazia venirii presedintelui Camerei Deputatilor, scandand lozinci si afisand bannere," se arata in procesul verbal al agentului constatator.

Detalii aici - Scandalul de la Topoloveni: Jandarmeria a amendat cu 1.000 de lei un jurnalist care transmitea de la protest

Vezi si Un cetatean amendat la Topoloveni depune plangeri penale

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#protestatari Brasov amendati , #proteste