Ziare.com

Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"

de Andreea Ghinea
Duminica, 05 Martie 2017, ora 23:34

   

Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"
A trecut mai bine de o luna de la abrogarea celebrei ordonante 13, dar protestele nu s-au terminat. Manifestatii au avut loc, duminica seara, atat in tara, cat si in diaspora.

In Bucuresti, a fost organizat un "mars pentru institutii independente - de la Guvern la Parlament". Protestatarii au mers si la sediul DNA pentru a-si arata sustinerea fata de institutie. Aici, acestia au strigat "DNA, DNA, noi suntem de partea ta", "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!" si "DNA, du-te si ii ia".

Plecati de la sediul DNA, protestatarii s-au intors la Guvern, unde la 23:00 au cantat imnul, in timp ce au tinut lanternele telefoanelor aprinse.

Si in alte orase din tara au avut loc proteste si chiar si in satul Silistea Gumesti din Teleorman, dar si in diaspora s-au mobilizat romanii si au iesit in strada.

Ziare.com a transmis in format LIVE TEXT evenimentele de duminica seara:

23:26 - Iata cum au protestat romanii duminica seara si la Paris, Londra, Lyan, Birmingham, Montreal, Milano si Berlin.23:25 - Protestul din Piata Victoriei aproape s-a incheiat. Cateva persoane se mai afla la aceasta ora in fata Guvernului.


Foto: Ziare.comFoto: Ziare.com


23:15 - Protestatarii din Piata Victoriei au inceput sa plece spre case.

23:06 - Pe o pancarta de la protest apare poza lui Liviu Dragnea cu o dunga neagra in semn de doliu si pe care scrie "Nu te vom uita niciodata".23:02 - Oamenii cer "Demisia" in fata Guvernului.

23:01 - Dupa ce au cantat imnul, protestatarii au aplaudat.

23:00 - Protestatarii din Piata Victoriei intoneaza imnul Romaniei avand lanternele telefoanelor aprinse.22:56 - "Zi de zi, aici vom fi", scandeaza oamenii in fata Guvernului.

22:55 - "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu!", se striga in Piata Victoriei.

22:50 - "Hotii! Hotii" si "Nu vrem sa fim o natie de hoti", scandeaza oamenii in fata Guvernului.22:48 - "Jandarmeria, jos palaria" si "Cinste lor, cinste lor, cinste lor, jandarmilor", striga oamenii care au ajuns in Piata Victorie.

22:47 - Cativa romani din Milano au iesit duminica in strada pentru a protesta.

22:43 - "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!", se scandeaza in Capitala.

22:42 - "Domnilor jandarmi, va multumim ca ne-ati suportat si in aceasta seara", a transmis un protestatar jandarmilor care se afla in fata manifestantilor care se indreapta spre Piata Victoriei.

22:40 - "Rezistam, nu cedam", striga la unison oamenii care nu par obositi nici dupa cateva ore de mers pe jos prin Bucuresti.

22:37 - "Ne-ati taiat copacii, sa va ia toti dracii", "Ne-ati taiat padurile, ne-ati distrus valorile", scandeaza protestatarii din Capitala.

22:35 - Si in satul Silistea Gumesti din Teleorman s-a protestat duminica seara.22:33 - Romanii din diaspora arata cat sunt de inventivi.22:31 - "Romania, trezeste-te!", striga la unison protestarii din Bucuresti. "Vrem sa muncim, nu sa va pazim!", mai striga acestia.

22:27 - In timp ce miile de protestatari au plecat de la DNA si se indreapta spre Guvern, in Piata Victoriei sunt alti oameni care ii asteapta.22:24 - "Justitie, nu coruptie", striga protestatarii care se indreapta spre Guvernul Romaniei.


Foto: Ziare.com


22:21 - Pe portavocea unui protestatar sunt lipite abtibilduri cu #Rezist.


Foto: Ziare.com


22:19 - Romanii au creat pancarte care il au in prim plan si pe Ion Iliescu.


Foto: Ziare.com


22:17 - "Dormiti linistiti? ALDE si PSD va lucreaza. Eu rezist", scrie pe pancarta unei femei care participa la marsul din Bucuresti.


Foto: Ziare.com


22:11 - La protestul din Bucuresti au venit si oameni din alte orase, printre care si un barbat din Targoviste.


Foto: Ziare.com


22:07 - "Nu vrem sa fim o natie de hoti!", se striga in Bucuresti.

22:05 - "Uniti salvam toata Romania!", striga oamenii pe masura ce pleaca de langa sediul DNA si se indreapta spre Guvern.

22:02 - Circa 10.000 de oameni sunt acum in mars in Bucuresti, anunta Realitatea TV.

22:00 - Pe masura ce oamenii ajung in fata sediului DNA aplauda si striga "DNA, sa vina sa va ia!".

21:58 - "DNA, DNA, noi suntem de partea ta", scandeaza oamenii aplaudand incontinuu in fata sediului DNA.21:57 - Protestatarii au ajuns in fata sediului DNA. "DNA, suntem de partea ta", striga oamenii aplaudand.21:55 - "DNA, du-te si ii ia", striga protestatarii din Bucuresti.

21:53 - La Oradea, protestatarii au mers in mars si prin fata sediului PSD.21:50 - Si la Valcea au iesit cativa oameni in strada pentru a protesta. "Respect presedintelui Romaniei" si "Nu am votat penali", au transmis oamenii de aici.

21:47 - Romanii din diaspora sunt alaturi de cei din tara.21:33 - "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!", mai striga acestia.

21:31 - "DNA, suntem de partea ta!", striga protestatarii din Bucuresti.

21:29 - "Liviu Dragnea, nu uita! Poporul nu te mai vrea", se scandeaza in Bucuresti.

21:28 - "Dragnea, nu uita! Asteptam si cartea ta", striga protestatarii din Bucuresti, care au plecat de la Parlament inapoi catre Guvern.


Foto: Ziare.com


21:26 - Si la Ambasada Romaniei din Ungaria s-a protestat duminica.21:25 - "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu!", striga protestatarii.

21:23 - "La DNA! La DNA! La DNA!" si "Antena 3, niste derbedei", se striga la mars. In fata Parlamentului este o masina a Antenei 3, iar protestatarii au pus bani pe aceasta, transmite corespondentul Ziare.com.


Foto: Ziare.com


21:19 - "Hotii! Hotii! Hotii!" si "Romania cere/ Fara gratiere", scandeaza oamenii in fata Casei Poporului.

21:17 - "Asta-i Casa Noastra, nu e Casa Voastra!", striga protestatarii si huiduie in fata Parlamentului.


Foto: Ziare.com


21:15 - "Parlament penal, mars la tribunal" si "DNA, sa vina sa va ia", striga protestatarii la Parlament.21:10 - "Augustin! Augustin! Augustin! Augustin!", striga protestatarii si aplauda, cu referire la procurorul general, Augustin Lazar.

21:09 - "Noaptea hoti, ziua mafioti", mai striga protestatarii.
Foto: Ziare.com


21:07 - "DNA, sa vina sa va ia", se striga pe masura ce oamenii se apropie de Parlament.


Foto: Ziare.com


21:05 - "PSD, ciuma rosie!", striga miile de protestatari din Bucuresti.

21:03 - "Parlament de hoti, la puscarie toti!", striga oamenii pe masura ce se apropie de Palatul Parlamentului.


Foto: Ziare.com


20:59 - Realitatea TV sustine ca 4.000 de persoane sunt in mars catre Parlamentul Romaniei.

20:58 - "Iesiti din casa, daca va pasa", striga protestatarii din Bucuresti.20:55 - "CCR = Ograda PSD", este mesajul transmis de un protestatar.20:54 - Si la Sibiu a fost organizat un miting de sustinere a DNA.20:51 - Protestatarii din Bucuresti multumesc jandarmilor si le striga "Jandarmeria, Jos Palaria".

20:50 - Si la Londra se protesteaza in continuare.20:49 - "Justitie, nu coruptie", striga la unison oamenii din Bucuresti.

20:44 - Si cativa romani din Viena au iesit in strada pentru a protesta.

20:43 - "Hotii! Hotii! Hotii!" si "Demisia!" striga cei care merg in mars catre Parlament.

20:41 - Protestarii din primul rand tin in mana un banner imens pe care sunt scrise versuri din Imnul Golanilor: "Mai bine haimana, Decat tradator/ Mai bine huligan, Decat dictator/ Mai bine golan, Decat activist/ Mai bine mort, Decat comunist!".


Foto: Ziare.com


20:35 - "Impreuna rezistam, impreuna construim" si "Jos mainile de pe DNA", au fost doua mesaje transmise de la Berlin de romanii care au iesit sa protesteze.20:33 - "Iliescu, judecat pentru sangele varsat" si "Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa", mai scandeaza protestatarii din Bucuresti.

20:31 - Cativa romani din Dusseldorf au iesit la protest alaturi de copii.20:29 - Dupa momentul de reculegere de la Piata Universitatii, protestatarii au aplaudat si au strigat "Cinste lor, cinste lor, cinste lor, eroilor", transmite corespondentul Ziare.com.

20:28 - In Piata Universitatii se tine un moment de reculegere.


Foto: Ziare.com
20:20 - "Pacat, pacat de sangele varsat!", au strigat protestatarii din Bucuresti cand au ajuns in Piata Universitatii.

20:17 - Si la Oradea s-a iesit in strada duminica pentru a protesta fata de Guvernul Grindeanu.20:15 - La Piata Unversitatii se afla un tanar care ii intampina pe protestatari cu bratele deschise.20:11 - "Rezistam, nu cedam!" si "Demisia", striga protestatarii in drum spre Parlament.20:06 - Protestatarii striga "La inchisoare, nu la guvernare!" si "PSD, ciuma rosie!".


Foto: Ziare.com


20:01 - Printre cei 3.000 de protestatari din Bucuresti sunt si copii care au venit cu bicicleta.
Foto: Ziare.com


20:00 - La Brasov se tine un moment de reculegere pentru Liviu Cornel Babes, numit torta vie a Revolutiei romane. In timp ce oamenii tineau momentul de reculegere se aud clopote.

19:57 - La Brasov oamenii spun ca au venit la protest pentru a cere demisia lui Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Oamenii le-au transmis jandarmilor ca nu au de ce sa aiba emotii din cauza lor. "Jandarmeria, jos palaria!", au strigat brasovenii.

19:56 - Si la Constanta se protesteaza. Oamenii au scris pe asfalt DNA in culorile tricolorului si au tinut in mana mai multe afise pe care au scria "REZIST".

19:53 - "Pacat, pacat de sangele varsat!" si "Cinste lor, cinste lor, cinste lor, eroilor!", striga protestatarii.

19:51 - Ajunsi in dreptul Pietii Revolutiei, protestatarii din Bucuresti au pastrat un moment de reculegere in memoria eroilor din '89.

19:48 - Protestatarii au strigat "Augustin! Augustin", in semn de solidaritate cu procurorul general Augustin Lazar.19:45 - "DNA, nu uita: noi suntem de partea ta!", se striga in continuare in Bucuresti.

19:43 - Si in Brasov oamenii apara DNA. "DNA, curata politica!", este mesajul transmis de aici.19:41 - "CCR si PSD, aceeasi mizerie", se striga in Bucuresti, cerandu-se "Demisia".

19:37 - "Daca va pasa, iesiti din casa!", este mesajul celor din strada catre romani.19:36 - "Jos Tariceanu, Dragnea si Videanu!", se striga la Bucuresti, in drum spre Parlament.

19:35 - Si la Arad s-au adunat cateva persoane pentru a protesta.19:33 - "Iesiti din casa, daca va pasa" si "Si voi, si voi veniti cu noi", striga cei care protesteaza in Bucuresti.

19:31 - "Veniti cu noi!", striga oamenii din Bucuresti plecati in mars spre Parlament.

19:29 - Si la Sibiu oamenii au iesit in numar mare.19:27 - Cei peste 2.500 de protestatari din Piata Victoriei au pornit in mars, asa cum au anuntat. Eu au plecat strigand "PSD, ciuma rosie".

19:22 - "Mesaj de interes public: Pentru libertatea voastra sunt recomandate cel putin 30 de minute de protest in fiecare zi", scrie pe o pancarta din Piata Victoriei.

19:20 - "Anticoruption is in our DNA. In DNA we trust!", este un alt mesaj transmis in Piata Victoriei.19:13 - "Rezistam, nu plecam" si "Rezistam, nu cedam," striga la unison oamenii din Piata Victoriei.19:11 - Un roman din Amsterdam protesteaza si trage un semnal de alarma pentru ca Europa sa fie unita.19:09 - Au inceput si protestele din alte orase din tara. La Sibiu oamenii transmit "Democratie directa, nu guvernare infecta" si "Ati semnat coruptie/Culegeti revolutie".19:07 - "DNA, nu uita! Noi suntem de partea ta!", striga protestatarii din Piata Victoriei, continuand cu "Romania, Trezeste-te!".

19:02 - Peste 1.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei din Bucuresti.

18:56 - "Romania cere: fara gratiere", se scandeaza in Piata Victoriei.

18:51 - "CCR si PSD, aceeasi mizerie", striga oamenii in fata Guvernului

18:48 - "Vrem CCR depolitizata si Constitutia respectata", "Vand teren cu cocotieri in zona Chilia Veche" si "Don't infest our DNA with dragshit!" sunt mesaje de pe pancartele oamenilor din Piata Victoriei.18:45 - "DNA, nu ceda!" si "Hotii! Hotii! Hotii!", se striga in Piata Victoriei.

18:44 - "Vrem justitie, nu coruptie" si "Zi de zi, aici vom fi", se scandeaza in fata Guvernului.

18:42 - Cativa romani protesteaza si in fata ambasadei Romaniei din Paris.18:40 - "DNA este institutia care sprijina lupta anticoruptie", a strigat o persoana la portavoce, inainte ca protestatarii de la Guvern sa strige la unison "DNA sa vina sa va ia!".

18:38 - La Londra, romanii au organizat un protest literar.18:35 - Unii protestatari poarta veste reflectorizante pe care scrie #REZIST.18:33 - Protestatarii striga "Demisia" in fata cladirii Executivului.

18:32 - Sute de persoane s-au strans deja in fara Guvernului.

18:20 - Zeci de persoane s-au adunat deja in Piata Victoriei din Bucuresti si protesteaza.


Foto: Realitatea TV


****************"Reactionam la noile semnale de limitare si subordonare a unor institutii. Politizarea si numirea in functie dupa criterii si interese politice este primul motiv care ne-a scos in strada. Vrem demisia Guvernului. Vrem demisia lui Dragnea si Tariceanu", se anunta pe pagina de Facebook Coruptia Ucide, care transmite si ca "Astazi este cald si bine, deci nu trebuie sa strig si pentru tine, caci poti sa iesi si tu din casa si sa vii la marsul de protest de diseara".

Evenimentul de duminica seara este organizat dupa ce CCR a admis, luni, sesizarea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind existenta unui conflict intre puterile statului, aparut in urma declansarii de catre procurorii DNA a unei anchete privind modul in care a fost elaborata ordonanta 13, intre timp abrogata.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 25034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
68 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Romani din toata tara, ceea ce ati facut pana acum si ceea ce

aparati asta seara, se vede bine de la Geneva!
Determinarea voastra este exemplara si apreciata.
Va multumesc pentru tot ce faceti pentru Romania.

 

Oda marelui cirmaci din Teleorman

Din Vaslui pin la Pacific
Tot romanul mioritic.
Ridicam un imn de slava
Hotzilor cu balaclava
Ne plecam cu piosie
La orice gugumanie
Haide frati s-aplaudam
In timp ce ne guduram
Tzara este o Vlasie
Cheia, Azuga, Navodari,
Totu-i pentru cocalari.
RegioTrans, Tel Drum, Comana
Totul este de pomana
Euroii cei spalati
Pleaca din Carpati
Spre palatul cu trei frati
Din Brazilia

 

#Rezist este cel mai frumos mesaj trimis de Romania

in 2017 in lume.

Zeci, sute de mii de oameni care demonstreaza pasnic, inteligent, creativ - unde mai vezi asemenea demonstratii?

 

#Exist ar fi cel mai potrivit azi,cand Europa schimba viteza

.

protestele au depasit demult limita penibilului

.

Mare-i grădina ....

"Don't infest our DNA with dragshit!"
Ce tare, asta este o lucrare de doctorat, doamna dr. Kovesi cred că este invidioasă ...
P.S. Vreau un protest impotriva Rusiei, cică fac niște aplicații pe teritoriul lor, cum este posibil așa ceva ?!?

un sobor de preoti si niste doamne insarcinate

ar da si mai mai multa credibilitate manifestarii

Rezist e simbolul frustrarii!

Al celor care au pierdut alegerile si nu inteleg democratia!
Unde mai vezi asta? Acum nicaieri! Pentru ca societatea a evoluat de la primitivismul de tip fascist al conducerii tarii din strada la democratia organizata in parlament.
Rusinea sa traiesc intr-o tara ce nu se poate guverna este adanca.
Bun, am plecat din tara de vreo 4 luni dar tot ce aud in jurul meu sunt vechi parteneri de afaceri CARE REFUZA sa mai vina in Romania!
TRAIASCA ANARHIA!

Pot sa stiu.....

pentru care motiv anume ai plecat din Romania?
Sper ca nu ai plecat spre Spania, sa mergi prin restaurante si sa nu-ti platesti consumatia tu si partenerii tai de afaceri! De astfel de romani chiar nu avem nevoie!

DNA pe Luluta sa o ia. ANI l-a luat pe integritate

mica......Bica de DIICOT. 6.41 #rezista chiar daca nenea Iancu de pe strada cu bordura cu tot vrea sa-l faca 9.41. Romania a fost condusa de 6 maxim 7= neatins. Copiatul ramine#rezista 45%.

Chiar, de ce ai plecat din tara cand ii iubesti pe

PENALII politicieni din psd si alde ? Sau altfel spus, daca ai plecat de ce ii mai placi pe hoti ?
Parafrazand titlul putem sa spunem: Nu ne mai infestati viata noastra
cu mizeria psd-aldista !

Penalii Dragnea si Tariceanu scosi de la conducerea celor două

... Camere ale parlamentului. Fără penali in parlament!

Fără penali in parlament, DNA, SRI.....

Kovesi cand a incalcat Constitutia Romaniei nu a devenit PENALA ?

Bravo d-lor !!! Milioane de Romani din lumea

intreaga se mandresc a fi Romani cu compatriotii lor care duc o revolutie pasnica insa hotarata impotriva coruptiei institutiilor statului.

Intreaga lume priveste cum isi reclama cetateanul de rand PUTEREA adevarata care doar lui ii apartine, insa este de obicei confiscata de catre institutii prin asumarea consimtamantului cetateanului si punerea lui sub tacere in acelasti timp.

Mai ușor cu dezinformarea ...

Nu mai dezinformați, nu sunt 3.000 de protestatari, ci 30.000, chiar nu se vede?!?

Sus inima romani! Dreptatea este a voatra. Nimeni nu poate sa

vi-o confiste. Cele mai respectuoase salutari din Diaspora :)
Suntem mandri de voi.

 

Vezi ca ai uitat sa platesti la restaurant!

Diaspora ne face de ras inafara tarii..... pnl-istii frustrati inlauntrul tarii.

erau Rromi de-ai tai MoaRronache1967@

Tu fi mandru de neamurile tale!!

Marean1967 - in tara firă politicienii cu gasca lor care-i sustine,

... in străinatate fură rromii, adică t i g a n i i; fac si ei ca vad la politicieni. Care-i problema?

ba Marean, aia nu-s diaspora, ba. aia-s PSD-isti

aflati si ei intr-o excursie. fiind invatati cu nemunca, au facut ce-au stiut: mancat bine, beut bine, plateste statu'...
cei care manifesta pro-DNA nu-s deloc frustrati. frustratii sunteti chiar voi, cei care ati luat palme peste ceafa si suturi in dos de la UE, pentru ordonanta rusinii, si pentru coruptia care musteste in partidul si guvernul vostru.

De unde ai mai furat si ordinatorul

sa scrii asemenea nazbatii.Nicaieri in lume nu se blocheaza spatiul public ca ti se scoala socoteala.Te umfla in bulane Militia locala ca nu ai aprobare,ca nu ai organizator de miting si nici oameni care sa le apere ordinea si securitatea mitingistilor.Cine va da voie voua sa blocati drumul public si sa ma impiedicati sa trec pe el cu taxele si impozitele platite la zi.Eu nu-s pesedist nici tzurcanist nici banisoroist sunt simplu cetatean platitor de taxe si impozite si trebuie sa am acces pe spatiul public cand doresc eu si sa nu-l gasesc ocupat de manifestangii ilegali.Ca tot eu trebuie sa platesc militienii sa-i pazeasca pe mitingisti cu timp suplimentar,chemati de acasa ca vor adeptii anarhiei sa faca manifestatiune.Mitingistilor,pe cine dati vina daca se gaseste un descreierat care doreste sa arunce Romania in aer si intra in voi cu un camion.Ca s-au mai vazut cazuri.Nici acum nu ati inteles ca Soros si Clintonitza au pierdut alegerile si ca UE va da afara din kolhoz.

Fără penalii Dragnea și Tăriceanu la conducerea celor două camere

... ale parlamentului. Ajungă-le cat ne-au făcut de ras!

Se cam ingroase tovarasi! Sunteti din ce in ce mai

apreciati si iubiti :))) Nominal :)))
Eu va rog sa tineti coada sus miseilor, sa nu va schimbati deloc. Mai e putin si vine si Invierea!
Adica Renasterea romanilor ca natiune unita si europeana.

Fugiti draganeilor, motociclenilor, slugarnicilor si ciumelor rosii, verzi, galbene, sau cu picatele maron!

Decontaminati parlamentul si societatea de comunisti sau slugile lor.

Vai mama ei de tara...

Pe ecrane mari si mici, E normal să tot apară Măscărici si mazgălici
Cu atata circ in tara
Vom fi dati curand afara

Vai!!!

m-ai entuziasmat pina la lacrimi! Ce om,ce caracter!

Rușine, mare rușine!

... Parlamentul Romaniei e plin de penali. De asta membrii parlamentului ii ingțduie pe penalii Dragnea si Tăriceanu la conducerea celor diuă camere. Transformati casa poporului in inchisoare, că oricum este impropriu numită casa poporului, și convocati alegeri anticipate.

amenem, nu te abtine! Plange daca iti vine.

Si du-te si tu langa ceilalati, daca te simti roman.
Ai ocazia sa te lepezi de Draknea :)))

@silvica "Parlamentul Romaniei e plin de penali"

desigur,insa ei au fost alesi de prostimea care azi a explodat ca mamaliga. Trebuia sa fi votat ca-ntr-o tara de afara,dar tu ai vrut un pres nemtean si un baci teleormanean care sa-ti mareasca salariul

Membrii CCR trebuie alesi dintre cadrele universitare din domeniu

neafiliati politic; si cu repartitie omogena pe teritoriul

tarii de la toate facultatile de drept .

 

Toti ar trebui alesi de tine!

Sau de alti frustrati cu privire la alegeri!
Numai Luluta sa fie NUMITA!

 

ba Marean, te doare, asa-i ? cand vezi ca o mana

de oameni, numiti generic "strada", au reusit sa-l demita pe penibilul Ponta dupa Colectiv, acum au reusit sa puna frana hotilor cu ordonanta rusinii, te cam apuca drracii, eh ?
ba, degeaba 3,3 milioane de romani au votat PSD. "strada" v-a aratat ca nu sunteti reprezentativi, ci doar "votaci". lasa ba, voi votati-i pentru pomeni, ca pentru voi alea conteaza. fa-ti burdihanul mare, lasa grija zilei de maine in seama altora carora chiar le pasa. tu, eventual, iesi la zbierat in fata la Cotroceni, cu "jos Iohannis", impreuna cu ceilalti votaci.

Mai ales de la particulare,

fara bacalaureat,obligatoriu cu vederi de dreapt soroista si atestati de Kiolannis Hotzomannen.

Jos CCR !

Ziare.Com, prin vocea lui Avramescu, face apel la "desființarea CCR"! Asta se cam numește fascism, dar ce mai contează cand in spate există un intreg Sistem? E bine că susțineți procurori ca Negulescu, mereți inainte, pace și prosperitate!
P.S. Vreau ca in această seară să depășiți recordul de 16 indivizi/m.p. Multă baftă!

 

Mai taci ba drakknea si termina cu aiurelile tale !

Cum deschizi comentariul cum zici una mai mai boacana ca alta ...
Nu ai cunostinta termenilor pe care ii folosesti (vezi de exemplu, "fascismul"). Vezi ca iti concurezi la nivel de iq pe stapanii tai penalii din psd-alde si altele ... Daca nu sunteti platiti de ce va faceti de ras pe aici ???

"Don't infest our DNA with dragshit!"

Maybe horse#***?
Uite ca am dat-o pe f*cking romgleza di tat.

Propun desfiintarea la toate chestiile. Sa nu mai ramana nimic. Sus si jos, jos si sus! Traiasca putina! Traiasca trompa! Jos cecere! Sus cerere! Hai rapidu'!
Traiasca berea! Za best!

 

Mai taci ba drakknea si termina cu aiurelile tale !

Cum deschizi comentariul, cum zici o prostie ...

Daca nu-ti convine sa ma citesti

te poti cara pe alt site, ce zici?

Dyana,

pot sa zic sus Petrolu'?!

Ietete, pe mine ma taie daca zic horses#h#i#t

dar pe ala de mai sus cand zice CITEZ "dragshit" il lasa in pace. Are 7? Baga softu' pa iel!

 

Cat mai urgent

PSD - ALDE & co. trebuie declarat grup infractional organizat pentru actiunile de favorizare a infractorilor si promovarea lor in functii de conducere ! Sper sa se gaseasca cineva competent si curajos sa initieze acest proces si sa-i vedem pe toti dupa ###

 

Cu o conditie! Luluta la puscarie pe viata!

.

Conditiile......

nu le pui tu!

ba frustratilor, luati ceva calmante, sa nu cumva

sa faceti vreun icter...
voi bucurati-va ca PSD a castigat alegerile. sunt curios cum a sa zbierati ca ati fost prostiti cand o sa vedeti ca salariile n-or sa va ajunga de-o bere la pet si un otet de Mizil...
"strada" vrea sa va scape de hoti, iar voi nu vreti. si mai spuneti ca voi ganditi ? :))))

Ce naiv sunteti

'In caz de' dispare ca Donkey in ceata.'Baietii' o extrag .. ca pe Ghita. Bineinteles 'ceilalti baieti'.

UN" " MARS pentru institutii independente

ca si cum celelalte masuri s-au indeplinit.Realitatea e ca se termina seva revoltei generale impotriva tuturor in care Racii Broastele si Stiucile protestat fiecare cu ale lor.Jos PNL jos PSD jos guvernul jos Parlamentarii,jos Johanis,jos chilotii cand puteau striga frateste jos hotii care ne condc.Poate e intresul cuiva sa fie asa.

 

Pai chiar asta e, "striga frateste jos hotii care ne condc!"..

Vezi matale vreun "traiasca pnl, psd, pmp" sau chestii asemanatoare?
NU ESTE un protest politic, este unul contra mafiei politice de toate culorile.
Poate gurile stirbe de la Cotroceni aveau un mesaj pro-alde pesedeaua, dar aia, saracii, nu conteaza...

stan,

sorry,dar eu vad ca este un mars numai contra PSD.Nu-mi spune ca in PSD sint toti hotii si coruptii si in celelate partide sint numai ingerasi.Cica s-a strigat sa fie guvernul si parlamentul independente.Pai e un pic aiurea,guvernele sint politice,iar despre presedinte nu au zis ca trebuie sa fie si el independent,ceea ce Iohanel nu prea este

Lăsați Trădători si Hoți din Guvernul Draknea să lucreze😁😂

Nu mai reușesc să sustragă bugetul statului!
Au făcut o grămadă de "cadouri"și promis o alta grămadă...impozite Zero pe linie... Lăsați să fure și ei ceva!!
La Pușcărie cu Draknea și Tradicenu!!😉

Vad ca suferi pe acest site; de ce mai stai aici ? Esti mazochist,

sau datoria te mana de la spate ? Sau poate plata pe comentariu merita sa iei suturi pe aici ...

 

Cu cin'te certi? Singur in oglinda?

Cel mai misto ar fi sa ramaneti singuri aici, voi intre voi, fara pareri altele decat vi se impun, sa va aprobati orgasmic elucubratiile cu racnete de satisfactie si sa va dati 5 unii altora. 5,00 pe linie, de sus pana jos. Din 4 in 4 ani se va vedea la vot si eficienta voastra in tampirea alegatorilor. Tristul adevar.
0.

Elucubratiile sunt numai la voi: tot ce sustineti,

penalii vostri politicieni murdari si semianalfabeti, toti sunteti jalnici si ridicoli ! Nimic cinstit, nimic corect numai mizerii in conditiile in care o gasca de penali fura tara aceasta ca-n codru, iar voi faceti pe zanele bune care ii sprijina ... Nerusinare este singurul calificativ pentru niste specimene jalnice ca voi si ca stapanii vostri !

"Mai taci ba drakknea si termina cu aiurelile tale !"

:-))))
Acum am vazut.
Iti este chiar atat de greu sa scrii ceva de la tine? E musai sa dai copy paste?

hello
Rank user: x5
05.03.2017, 20:03
Mai taci ba drakknea si termina cu aiurelile tale !

hello
Rank user: x5
05.03.2017, 19:51
Mai taci ba drakknea si termina cu aiurelile tale !

Cam atat poti. Daca-ti iau mausul, varza esti. Pariu ca nu stii sa dai copy paste cu tastatura. Vai de tine.

 

N-am reusit sa disting intre voi doi ! Comentariile voastre

erau egal de jalnice ... Recunosc, bengosul are un aer prefacut mai masculin, iar Dyana are un aer prefacut mai feminin. Faceti o pereche perfecta de adoratori ai hotilor si lichelelor din Romania ! Va ia drakknea cu el la puscarie ...

Nu te uiti la tine cit de penibil esti?

Slava Domnului ca sinteti citiva, numarati, pe site-uri de spalat creierii ce va dati doctori ca Luluta copy-paste 4%.

@un cetatean european; de fapt necetatean si neeuropean !

Sa-mi raspunzi numai la o singura intrebare: de ce iti plac hotii si politicienii penali ? Pana acum nu mi-ati raspunsul nici unul dintre postacii rosii ... Cum de nu va plac oamenii din Piata Victoriei, educati, cu umor si intransigenti cu politicienii penali ! Acestia, da cetateni europeni ...

 

Coane, cind unui procuror i se intoarce dosarul, iar in alte

...cazuri instanta nu-i da dreptate, si el nu este pedepsit nici macar cu o mustrare, atunci nu pot avea incredere in tot ceea ce face unul ca acesta. Eu sint un cetatean foarte multumit ca am capul pe umeri si nu-mi agat pancarde de git cu lozinci sorosiste, asa cum ii vad pe aia de pe strazi apreciati de site-ul ziare.com. Tu n-ai sa intelegi niciodata diferenta libertate si un regim represiv. Si Ceausescu isi scotea oamenii in strada ca sa dea impresia ca oamenii iubesc regimul sau. Vezi, azi, ca e altfel cu aia ce hoinaresc prin piata?

Ciudat sa ma acuzi pe mine de ceea ce faci tu !

Dai exemplu pe ceausescu si ii faci "partasi" pe cei ce manifesta in Piata Victoriei la genul de manifestatie ceausista ... Pai, bai, neocomunist rosu, iubitor al celor 3 trandafiri, tu te faci ca nu pricepi ca metodele lui ceausescu le-a luat fsn=psdr=psd=psd+alde=pcr ? Cine sprijina mai, neuropean ce esti, pe hoti si pe politicienii penali daca nu alde-psd cu guvernul lor ? Tu vorbesti de intelegerea libertatii, un tip care gandeste ingust la modul comunist, cel ce a nenorocit aceasta tara (si alte tari !) ? De cand aveti voi vreo legatura cu libertatea si cu gandirea libera europeana ? Voi nu cunoasteti decat hotia si atacarea celor care va demasca pentru furturile voastre ! Mizerii psd-iste ce reprezentati voi in aceasta tara dornica de libertate adevarata nu cea pentru penali pe care voi o doriti ...

Ce vorbesti, ciudatene? Serios?

"Si Ceausescu isi scotea oamenii in strada ca sa dea impresia ca oamenii iubesc regimul sau".

Pai tocmai asta au facut si fac aia din pesedeul tau nenorocit.

Pe astia care protesteaza prin Piata Victoriei, prin marile orase din tara si prin Diaspora, chiar nu-i scoate nimeni in strada. Se organizeaza ei intre ei si se aduna din toate colturile Capitalei sau ale oraselor din tara si din strainatate. Nu-i incoloneaza nimeni cu biciul sau cu militia. Da, ati lansat ipoteza aia aiurita cu Soros, dar n-aveti nicio dovada ca e si adevarata. Pana la proba contrarie, adica pana la demonstrarea ei concreta, ramane doar o ipoteza absurda. O presupunere. O imaginatie fara niciun suport real.

In schimb, cu manifestantii de la Cotroceni si de la Targoviste, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Aia au fost scosi in strada de sefii PSD. E clar si demonstrat faptul asta. Nu exista nicio indoiala. Aia au fost imbarcati in autobuze puse la dispozitie de partid, dotati cu afise de la birourile de partid, incolonati tovaraseste de organizatorii partidului si dresati de propagandistii de partid sa sustina la fel de tovaraseste guvernul si regimul PSD. Ca sa creeze impresia ca romanii aplauda si iubesc acest regim. Ei, "romanii multi si adevarati", nu "haimanalele" din Piata Victoria.

Adica exact asa cum facea si Ceausescu. Asa cum a facut chiar si-n cele din urma clipe ale sale, cand -inconstient fata de realitatea din Romania- a vrut sa desfiinteze credibilitatea "huliganilor" de la Timisoara si si-a adunat la Bucuresti manifestanti care sa-l sustina. Care sa creeze impresia ca ei sunt "poporul" care se prapadea de dragoste fata de "conducatorul iubit". Ce a urmat, se stie.

Si vezi sa nu se intample si la voi, pesedoii, exact la fel, mai Ciudatene. Nu-i gluma, vorbesc serios si ar fi chiar bine sa iei in serios probabilitatea pe care ti-o spun. Nu puteti prosti la nesfarsit lumea cu doua pixuri si 10 lei in plus la pensie. S-ar prea putea ca la un moment dat manifestantii pe care-i adunati cu autobuzele ca sa va sustina, sa se cam sature de sticla cu ulei primita drept recompensa, sa vrea totusi ceva mai mult si mai durabil decat kilul de zahar pe care-l dati ca la calici, si sa se intoarca impotriva voastra. Impotriva pesedoilor care de ani de zile cumparati constiintele si voturile amaratilor cu bomboane, floricele electorale si bani de doua paini jumate. In esenta cu nimicuri de doi bani.

Lumea se trezeste, Ciudatene. Inca n-ai observat? Inca nu te obisnuiesti cu ideea? Iar lumea asta e exact poporul ala mare si adevarat, care incepe sa gandeasca si sa judece cu propria constiinta, nu cu cea amagita si cumparata cu pomeni de doi lei. Iar daca se mai trezeste cumva si partea aia de popor care inca doarme cu punga de zahar pesedista pusa sub perna, atunci chiar ca e vai de voi. Puteti sa va lasati mustata si sa va faceti operatii estetice, ca sa nu va mai recunoasca nimeni ca fosti sustinatori ai PSD.

Parerea mea.

o gluma proasta

... este ceea ce spui despre respingerea dosarelor, sau, poate, edoar o expresie a unui soi de incompetenta a d-tale ? Putem vorbi de sanctionarea unui procuror doar daca i se resping 50%+1 dosare alcatuite de el. Sau, poate, vrei sa ne informezi ca d-ta esti perfect, n-ai comis niciodata vreo gresala profesionala (sunt incantat chiar sa vad ca stai bine cu gramatica lb romane) si pretinzi si altora nivelul d-tale de perfectiune ? oricum ar fi, n-ai prea nimerit-o si, ar trebui, in acelasi spirit, sa fii sanctzionat pentru "incompetenta profesionala" prin anularea tainului pe care ar trebui sa-l primesti pentru aceasta postare ratata. Nu-ti doresc raul, dar nici chiar atata rea credinta nu pot suporta !

Bengosule esti un dulce maroniu !

Pana si pe avatar ne anunti ca esti un iubitor al rusilor adica un ne-roman ! Pai mai, activistule panslavist si comunist,ceea ce ai tu pe avatar este un Sukhoi 37,un avion de lupta rusec mai,agronomule !!!

 

Apropo de avatar: probabil mecla asta expirata care ti-ai

ales-o cu mandrie te reprezinta. Marcelica azi la 62 s-a nascut talent si a murit speranta,iar dumneata,acolo pe banchiza,traiesti din amintiri

mai ipocritule,daca un iubitor al rusilor e

ne-roman,un mosneag pocait,primit de sila si de mila de eskimos ce inseamna? Daca ai nepoti,ei te vor judeca asa cum meriti.

Unde

erau acesti manifestanti "pasnici" cind regimul baselului taia in carne vie pensii si salrii si tot felul de masuri drastice care orpimau poporul roman?
Acesti manifestanti sint miluiti de soros si alte forte certate cu Domnul si buna intentie.
Nu se lasa...gasesc ei ceva peste noapte...haos sa fie si mai luam si noi un parai frumos fara mare efort.
Lasati guvernul sa isi faca treaba...au fost alesi...unde este democratia? Faceti voi astia miluiti de...o democratie cum o vreti voi.
Cine o sa plinga cind Romania nu va mai fi pe harta si romanii sclavi in 2017?
Romaniii adevarati care si muncesc corect si care vor pace in tara si in lume de ce nu actioneaza?
Se vede de departe si se simte bagheta care dirijeaza tot acest haos si care diabolic nu se opresc...
Vai de Romania azi.
Doamne ocroteste-i pe romani!

 

te-ai ramolit

ai uitat cum treceati pe la cotroceni si va aruncati cashketele strigand - "iesi afara...." si dadeati foc la tomberoane?
atunci era democratic si acum nu

Piciocule

In ianuarie 2012 cand jandarmii bisnitarului si ai lui muc cel mic bateau ca la fasole si rupeau efectiv maini si picioare de roman , era democratie deplina , este ? Plimba ursul .


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor