Romanii ies joi in strada, dupa anuntul PSD ca desfiinteaza Pilonul II de pensii: Nu va mai suport!

Joi, 29 Iunie 2017, ora 17:08
18175 citiri
Romanii ies joi in strada, dupa anuntul PSD ca desfiinteaza Pilonul II de pensii: Nu va mai suport!
Foto: Arhiva Ziare.com

Numerosi romani se pregatesc sa iasa in strada joi seara pentru a protesta dupa ce ministrul propus al Finantelor, Ionut Misa, a declarat ca pilonul II de pensii se va desfiinta, iar contribuabilii vor avea posibilitatea sa migreze la Pilonul I sau III.

Retelele de socializare s-au umplut de mesajele oamenilor care isi striga nemultumirea si care anunta ca joi seara vor merge in Piata Victoriei pentru a protesta.

In acest sens, grupul Coruptia Ucide a organizat protestul "Nu va mai suport! Hotia si minciuna=program de guvernare", care va incepe la ora 19:30 in Piata Victoriei.

"Noi muncim cinstit pentru banii nostri. Platim taxe si impozite, contributii pentru sanatate si pentru pensii, dar de 27 de ani nu primim mai nimic la schimb.

De peste 6 luni, guvernantii nu au facut altceva decat sa incerce sa legifereze hotia. Cu OUG 13, apoi prin Legea Gratierii in Parlament, cel mai recent, cu complicitatea CCR si a Ministerul Justitiei, pentru impunerea unui prag la abuzul in serviciu.

Astazi, duc mai departe hotia, prin modificari ale programului de guvernare, noi taxe si impozite, precum si prin furtul din fondul de pensii (Pilonul II) ", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii indeamna oamenii sa iasa in strada, exact asa cum au facut in iarna.

"Lor nu le pasa daca ne baga-n faliment - au mai multi bani decat vom castiga noi cinstit vreodata.Ei fura si noi platim. II MAI LASAM?

Vino diseara la locul stiut: Piata Victoriei, de la 19:30.

Am fost uniti si-am aratat lumii ca se poate, chiar in ger si intuneric. Acum e cald si lumina - hai sa le strigam impreuna NU VA MAI SUPORT!", se incheie mesajul.

Amintim ca si pentru duminica este organizat un protest, urmat de un mars in Capitala

Citeste mai multe informatii despre desfiintarea pilonului II de pensii:

  • Liviu Dragnea, intrebat despre desfiintarea pilonului II de pensii: "O prostie!"
  • Economist, despre desfiintarea Pilonului II de pensii: E si bine, e si rau
  • Artizanul Legii pensiilor, despre desfiintarea Pilonului II: Se incearca o nationalizare subtila. Platim promisiuni pe spatele tinerilor, care vor suferi
  • Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
    Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
    Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
    Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
    Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
    Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
    #protest Piata Victoriei, #protest desfiintare pilon pensii , #proteste