Singur impotriva tuturor: A iesit in strada sa-l sustina pe Boc

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 08:17
4289 citiri
Singur impotriva tuturor: A iesit in strada sa-l sustina pe Boc
Foto: Adevarul

In ultimele zile mii de oameni din toata tara au iesit in strada pentru a protesta fata de presedintele Traian Baseescu si Emil Boc, cu toate acestea a existat si o persoana curajoasa, care a venit in mijlocul manifestantilor din Sibiu pentru a-l sustine pe premier.

Eugen Popa, in varsta de 52 de ani, a iesit in piata din Sibiu si a inceput sa strige cat putea de tare "Boc nu ceda", arata Adevarul.

Degeaba il sfatuiau jandarmii sa se duca acasa pentru a ramane in siguranta, omul nu voia sa plece, ba mai mult, ar fi vrut sa vina si altii alaturi de el, insa a realizat ca "nimeni nu-l sustine pe Boc".

Protestatar lovit de un ghiveci aruncat de la balcon - a fost deschis dosar penal

"Si eu o duc greu, imi vine sa-mi iau lumea in cap, dar trebuie luate masuri de austeritate. Boc a avut curajul sa le ia. Daca ar veni altii la conducere tot asa ar trebui sa procedeze, cel putin Boc a avut curajul sa le ia si ne spune adevarul: nu se pot da bani. Chiar cu lumea in strada, el are curajul sa spuna adevarul si e sincer. Trebuie facute reforme, ca nu putem sa tot dam ajutoare sociale la unul si la altul, ca sa incurajam nemunca. Boc e un barbat, imi pare rau pentru el", a declarat Eugen Popa.

Mircea Bucur, presedintele asociatiei de revolutionari care a organizat marsul de miercuri seara, a declarat ca aproximativ 3.000 de persoane au venit in Piata Mare sa isi strige durerea.

In ultimele zile mii de oameni au iesit in strada in toata tara pentru a protesta fata de conducerea tarii. Initial, motivul a fost plecarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sanatatii, insa oamenii au continuat sa protesteze si dupa ce acesta si-a anuntat intoarcerea in functia de subsecretar de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#protest pro Bic Sibiu, #protestatar Boc Sibiu, #protest Sibiu Piata Mare , #proteste