Tudor Chirila: Eu inca sper ca Iohannis nu e frate cu mafia din Parlament

Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 22:21
11525 citiri
Tudor Chirila: Eu inca sper ca Iohannis nu e frate cu mafia din Parlament
Foto: Arhiva Ziare.com

Tudor Chirila trage, din nou, un semnal de alarma, vorbind despre faptul ca ceea ce se intampla zilele acestea in Parlament este mult mai periculos decat a fost OUG 13 si precizand ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ia atitudine.

"Din pacate, zilele astea romanii par mai interesati de porc decat de viitorul lor. Sau poate isi doresc viitor de porc. Desi gravitatea modificarilor aduse Legilor Justitiei, Codului de Procedura Penala sau Codului Fiscal depaseste cu mult ordonanta 13, am fost mereu din ce in ce mai putini in strada", a notat Tudor Chirila pe Facebook.

Artistul a adaugat ca a vazut ca presedintele a depus flori in memoria victimelor Revolutiei, dar a adaugat ca victimele si familiile lor asteapta infinit mai mult decat niste coroane de flori.

"Presedintele tarii, dupa parerea mea, are obligatia si mijloacele sa explice la ora de maxima audienta cum un Parlament populat de hoti, penali, inculti si impostori cu diplome fabricate da o ultima lovitura distrugatoare Romaniei.

Are obligatia sa explice ca magistratii sunt lasati fara arme in fata infractorilor. Are obligatia sa spuna clar si raspicat (prin exemple care decurg din aceste modificari) cum cetatenii vor deveni victime colaterale in aceasta uriasa manevra de scapare a infractorilor din politica", considera Chirila.

Presedintele are obligatia, adauga artistul, sa lupte pentru ca functia pe care o ocupa sa nu devina una de trist decor.

"Si dupa ce va fi facut toate astea, poate sa puna o coroana de flori in memoria eroilor revolutiei. Altminteri, gestul e usor calificabil drept ipocrizie, chiar daca tine de protocol. Si eu inca sper ca Iohannis nu e frate cu mafia din Parlament", a punctat el.

Tudor Chirila lanseaza un apel si spune ca doar romanii sunt cei care pot face ceva.

"Un lucru insa e sigur: noi cei care ne dorim o alta Romanie nu putem astepta de la NIMENI in afara noastra solutia redevenirii. Doar ca pentru asta ar fi trebuit sa fim in strada mai multi decat anul trecut direct proportional cu gravitatea celor intamplate. Refuz sa cred ca suntem atat de putini. Refuz sa cred ca lumea nu realizeaza", a incheiat cantaretul.

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Tudor Chirila Iohannis mafie, #Tudor Chirila mesaj Iohannis , #proteste