Un teleormanean protesteaza de unul singur, in fieful lui Dragnea: Sa stie ca nu i-a calcat pe toti pe cap!

Luni, 18 Martie 2019, ora 21:52
5783 citiri
Un teleormanean protesteaza de unul singur, in fieful lui Dragnea: Sa stie ca nu i-a calcat pe toti pe cap!
Foto: Liber in Teleorman/Carmen Dumitrescu

Un electrician din zona Turnu Magurele protesteaza de mai multe saptamani de unul singur, chiar in fata Hotelului Turris, reper al puterii lui Liviu Dragnea. "Eu vreau sa stie Dragnea ca orasul nu e mort si nu i-a calcat pe toti pe cap", spune Daniel Tuinete.

Intr-un interviu acordat pentru Liber in Teleorman, Daniel Tuinete povesteste cum a ajuns zona Turnu Magurele dupa atatia ani de domnie pesedista.

"Numarul copiilor s-a redus dramatic, pensionarii si femeile au ramas. In rest, tineretul care ar putea munci a plecat, pentru ca tinerii nu au ce sa faca aici. Combinatul e pe butuci. Deci e un oras mort... Cum cineva care a adus judetul asta aici vrea sa conduca tara? Sa salveze Romania? E aberant", a explicat el.

Daniel Tuinete sta cate o ora in strada, cu diverse pancarte in mana. Intrebat cum se simte si ce ii spun cei din jur, tanarul recunoaste ca e "ca un ghimpe".

"Si astazi am fost vreo ora in fata hotelului Turris si un biciclist s-a oprit si m-a intrebat: 'Ba baiatule, dar tie nu ti-e frica?'. 'Frica de ce?', l-am intrebat. 'De astia', mi-a raspuns. Si i-am spus ca suntem in democratie si ca eu asa sper, ca inca ai dreptul sa protestezi in Teleorman. Chiar si singur. Nu poluez fonic, nu arunc oua, am cateva mesaje pe care le transmit.

Prima data cand am iesit am fost abordat de mai multi angajati ai hotelului. Mi-au recomandat sa merg in alta parte. 'Ei, lasa c-o sa pleci tu', mi-a spus. Jandarmeria ma supraveghea. Ulterior, m-am si imprietenit cu jandarmii care ma pazeau. Faptul ca un singur om deranjeaza e foarte motivant sa continui. Eu vreau sa stie Dragnea ca orasul nu e mort si nu i-a calcat pe toti pe cap", a declarat el in interviul citat.

Recunoaste insa ca e constient ca prietenii lui cred ca s-a "tacanit".

"Dupa ce am inceput sa ies, prietenii m-au intrebat: 'Si ce rezolvi tu daca iesi?', dar eu le spuneam sa vina langa mine, sa fim mai multi, dar ei ziceau: 'Si cu mine, si fara mine tot aia e...'.

Dar eu cred ca daca adevaratii patrioti ar fi gandit asa, fara sa ma compar eu cu ei, n-am mai fi existat ca natie. Dar oamenii care trec pe langa mine, mai ales tineretul, claxoneaza, face semn ca e ok, ca respecta asta. Si pensionarii, fata de acum doi ani, sunt de acord mai multi. (...) Multi ma intreaba: 'Dar ce ai cu Dragnea?' Pai el este reperul raului in Teleorman. De aici a plecat raul...", crede protestatarul din Turnu Magurele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#protest teleormanean singur Dragnea , #proteste