Copil grav ranit in tabara

Sambata, 06 August 2011, ora 12:24
1119 citiri
Copil grav ranit in tabara

Un copil in varsta de 13 ani a ajuns la spital, vineri seara, dupa ce a fost ranit grav, in tabara in care se afla. Se pare ca baiatul se dadea in leagan, cand acesta s-a desprins a cazut peste el, ranindu-l grav.

Copilul a fost transportat de urgenta la spitalul din Petrosani si internat la sectia de chirurgie. Tatal sau a venit imediat la el, mama acestuia fiind plecata la munca in strainatate, potrivit Antena 3.

Potrivit proprietarului taberei, Stelian Nita, copilul se afla, in prezent, intr-un salon al spitalului, fiind tratat cu antibiotice.

"Copilul nu are probleme grave", a precizat acesta, la Realitatea TV. Nita a adaugat ca, in timpul zilei, copiii din tabara au avut program de vizite la manastiri, au luat masa, iar, ulterior, au participat la un program de calarie. Seara, a avut loc o discoteca in aer liber. Copilul s-ar fi dat intr-un fel de balansoar, s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se la cap.

Nita sustine ca dispozitivul functioneaza din 2003, fara sa fi exista probleme pana in prezent, iar copiii erau supravegheati de 3 adulti. Proprietarul taberei a promis ca va lua masuri suplimentare de siguranta, prin scoaterea din uz a leaganului cu pricina.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, Adrian Voinea, a declarat ca se fac cercetari la fata locului, astepandu-se si diagnosticul medical, urmand ca, ulterior, sa se deschida un dosar in acest caz. "Se vor face cercetari pentru a stabili daca este un caz de autoaccidentare sau daca alte persoane se fac vinovate de producerea accidentului", a spus Adriana Voina, citata de Mediafax.

Medicii de la Spitalul de Urgenta din Petrosani sustin ca starea copilului este stabila, el suferind un traumatism cranio-cerebral. Doctorul care se ocupa de caz va decide daca va fi mutat la alta sectie sau va ramane la terapie intensiva, potrivit managerului spitalului, Alin Vasilecu.

Micutul este din Lugoj si se afla in tabara Dorulet, organizata de Mitropolia Timisoara, impreuna cu alti 24 de copii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#copil ranit leagan, #copil ranit tabara, #copil lovit , #raniti