Incendiu la Petromidia: Cele mai noi detalii despre starea ranitilor

Miercuri, 24 August 2016, ora 12:55
1864 citiri
Incendiu la Petromidia: Cele mai noi detalii despre starea ranitilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Trei persoane care au suferit arsuri in urma incendiului de la Petromidia se afla inca internate in doua spitale din Capitala. Flacarile au ranit in total patru angajati, insa unul dintre ei, un barbat in varsta de 48 de ani, a murit marti dimineata.

Barbatul avea arsuri de gradul III pe intreaga suprafata a corpului, in timp ce ceilalti trei au arsuri pe 20-25% din suprafata corpului.

La Spitalul de Arsi sunt internati doi barbati, de 34 si 58 de ani, care au arsuri de gradul II si III pe 20% si respectiv 24% din suprafata corpului si care se afla in stare stabila.

"Ambii pacienti sunt stabili si urmeaza interventii chirurgicale in cursul acestei zile. Barbatul in varsta de 58 de ani a beneficiat si de un consult oftalmologic care nu a constatat leziuni grave", se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii remis miercuri dimineata Ziare.com.

A treia victima este internata la Spitalul Bagdasar-Arseni. Este vorba despre un barbat de 49 de ani, cu arsuri de gradul IIB-III pe 23-25% din suprafata corpului.

"Pacientul este in stare stationara, intubat si sedat pentru ventilarea mecanica. In urma bronhoscopiei efectuate ieri au fost constatate arsuri ale cailor respiratorii superioare si inferioare. Medicii ii trateaza leziunile provocate de arsuri", se mai precizeaza in documentul citat.

Amintim ca luni, in jurul orei 18:00, pe platforma Petromidia a avut loc un incendiu in care au fost raniti grav patru angajati. Procurorii din Constanta au deschis dosar penal.

Citeste toate detaliile despre incendiul de la Rafinaria Petromidia Navodari

D.T.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#raniti Petromidia, #stare raniti Petromidia , #raniti
Comentarii
Poza gheorghero
gheorghero
rank 5
La Spitalu' de arsi, viitorii morti din cauze naturale, nosocomiale.