Un mort si mai multi raniti dupa o vijelie de cateva minute in judetul Braila

Marti, 25 Iulie 2017, ora 23:33
7912 citiri
Un mort si mai multi raniti dupa o vijelie de cateva minute in judetul Braila
Foto: Arhiva Ziare.com

O femeie a murit si alte 3 persoane au fost ranite dupa o vijelie care s-a abatut, marti seara, asupra judetului Braila.

Un copac de mari dimensiuni a cazut peste doi soti, turisti, in statiunea Lacu Sarat. Femeia a fost transportata in coma la Spitalul Judetean, insa ulterior a murit din cauza leziunilor grave suferite. Sotul sau a reusit sa intre in masina, insa si el a fost ranit, fiind internat la spitalul din Braila.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, colonelul Stefan Stoian, nu este exclus ca numarul victimelor sa mai creasca in orele urmatoare.

Un alt barbat a fost ranit dupa ce peste masina in care se afla s-a prabusit un copac, el fiind scos din autoturismul avariat de catre politistii aflati in apropiere.

A patra victima este o femeie lovita de un copac smuls din radacini de vantul care a suflat cu 80 - 90 de kilometri la ora.

In judetul Braila, peste 100 de copaci au fost smulsi de rafalele puternice de vant, dintre acestia mai mult de jumatate fiind in oras.

In parcul Monument din municipiul Braila sunt zeci de arbori smulsi de vant, iar pe bulevardul Dorobantilor, in zona intersectiei cu strada Garii, un acoperis smuls de vant a avariat mai multe masini.

De asemenea, marti seara, aproximativ 40 de localitati din judetul Braila nu au curent electric din cauza liniilor si stalpilor de electricitate rupti de vantul puternic.

In judetul Braila, vijelia a inceput in jurul orei 17.30, iar timp de 10 - 15 minute vantul a suflat extrem de puternic, fara a se inregistra si precipitatii.

Citeste si Bilantul furtunii din Capitala: Mai multi copaci doborati de vant si semafoare defecte

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#vijelie Braila raniti, #copaci doborati Braila furtuna, #furtuni vijelii marti raniti , #raniti