Ziare.com

Circulatia tramvaielor pe linia 41 este oprita in weekend

Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 07:00

   

Circulatia tramvaielor pe linia 41 este oprita in weekend
Circulatia tramvaielor pe linia 41 este oprita in acest sfarsit de saptamana, pentru executarea unor lucrari la calea de rulare, potrivit Societatii de Transport Bucuresti (STB SA).

Lucrarile au loc pana luni, la ora 04:00.

"Lucrarile vor avea loc pe Bd. Marasti, la intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzata si exista probleme ale fundatiei generate de terenul instabil din acea zona si de faptul ca linia de tramvai este traversata intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 si 282", au precizat reprezentantii STB.

Pentru preluarea fluxului de calatori de pe linia 41, STB a infiintat linia naveta de autobuze 641. Totodata, autobuzele liniilor 205 si 282 circula deviat.

Potrivit STB, in perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc in luna august, a fost refacuta calea de rulare doar pe sensul de circulatie auto Arcul de Triumf - Bd. Ion Mihalache, in intervalul de timp alocat atunci neputandu-se bloca circulatia auto in intreaga intersectie.

STB SA va inlocui sina cu canal pe ambele sensuri si va executa lucrari pentru refacerea fundatiei caii de rulare.

"Aceste lucrari nu pot fi executate decat cu intreruperea totala a circulatiei, perioada in care STB SA va face verificari si in zona caii de rulare din Pasajul Lujerului si de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficiente constatate", mai arata societatea.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2498 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor