RATB anunta modificari in traseul mai multor autobuze

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 19:16
3721 citiri
RATB anunta modificari in traseul mai multor autobuze
Foto: Ziare.com

RATB a anuntat vineri reorganizarea unor linii de autobuze din cartierele Titan, Berceni si Rahova, incepand de saptamana viitoare.

Intr-un comunicat al RATB se arata ca, pentru imbunatatirea transportului calatorilor din partea de sud-est a orasului, zona Titan si Berceni, se vor reorganiza liniile de autobuze 102 si 202, incepand de luni.

Masura a fost luata in urma monitorizarii fluxului de calatori, dar si a nevoilor calatorilor pe traseele celor doua linii de autobuz.

Cele doua linii vor fi reconfigurate astfel:

Linia 102 va reveni pe traseul traditional si va functiona intre actualul capat de linie Gara Progresul si noul terminal Basarabia, pe Sos. Giurgiului, Str. Luica, Str. Turnu Magurele, Str. Serg. Ion Iriceanu, Sos. Vitan Barzesti, Cal. Vitan, Bd. Energeticienilor, Str. Fizicienilor, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, cu intoarcere pe Str. Lucretiu Patrascanu, Bd. Basarabia, Bd. Nicolae Grigorescu, apoi pe traseul de dus.

Linia 202 va functiona de la terminalul Cora Pantelimon pe Sos. Dudesti-Pantelimon, Sos. Garii Catelu, Sos. Pantelimon, Sos. Vergului, Sos. Morarilor, Bd. Basarabia, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, cu intoarcere pe Sos. Morarilor, Sos. Vergului, Sos. Pantelimon, terminalul Cora Pantelimon.

RATB anunta ca a luat aceasta masura ca urmare a numeroaselor apeluri primite din partea calatorilor care utilizeaza frecvent liniile 102 si 202.

De asemenea, incepand de sambata, linia 227 va functiona intre Depoul Alexandria si intersectia Str. Pucheni/Str. Teodor Mazilu, apoi pe un traseu modificat pe Str. Pucheni, Sos. Salaj, terminalul, Cartier Confort Urban cu intoarcere pe Sos. Salaj, Str. Muntii Carpati, de unde reintra pe traseul actual.

Pe traseul prelungit, autobuzele vor opri in noile statii Teodor Mazilu, Piata Pucheni si Confort Urban pe Str. Pucheni, Cartier Confort Urban pe Sos. Salaj, respectiv Piata Pucheni pe Str. Muntii Carpati.

RATB informeaza ca masura a fost luata si in acest caz ca urmare a numeroaselor solicitari ale locuitorilor din Cartierul Confort Urban din Rahova, se mai arata in comunicat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#RATB modificare 102 202, #RATB modificare linii autobuze, #RATB linie 227 , #ratb