Ziare.com

Modificari majore in traseul tramvaielor din Bucuresti

Marti, 05 Iulie 2011, ora 17:08

   

Modificari majore in traseul tramvaielor din Bucuresti
Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca incepand de marti se vor modifica mai multe trasee ale liniilor de transport, iar linia 34 va deveni linia 1 si va fi prima cu un traseu inelar.

Din cauza lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier de pe Strada Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins intre B-dul Camil Ressu si B-dul Nicolae Grigorescu linia de tramvaie 19 se suspenda, calatorii putand opta pentru linia 23, 34 (viitoarea linie1), precum si autobuzele liniei 330, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Linia de tramvaie 23 va functiona pe traseul de baza intre "Zetari" si intersectia B-dul Camil Ressu / Str. Liviu Rebreanu, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin B-dul Camil Ressu, B-dul Theodor Pallady, pana la "Complex RATB Titan".

RATB anunta ca linia de autobuze 330 va functiona pe traseul de baza intre Piata Presei si intersectia Soseaua Mihai Bravu / Soseaua Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Soseaua Mihai Bravu, B-dul Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, B-dul 1 Decembrie 1918, "FAUR Poarta 4".

Autobuzele vor efectua opriri pe B-dul 1 Decembrie 1918 (in statiile liniilor 101 si 311), pe Str. Liviu Rebreanu (in statiile liniilor 311 si 335 si in statiile nou infiintate, amplasate in apropierea statiilor de tramvai), precum si pe Soseaua Mihai Bravu (in statiile liniei 135).

Tot de joi linia 34 va deveni linia 1 si va fi prima linie de tramvaie cu un traseu inelar, avand un singur terminal, "Posta Vitan".

Tramvaiele vor circula de la "Posta Vitan", pe Calea Vitan, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan cel Mare, B-dul Iancu de Hunedoara, Soseaua Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Soseaua Orhideelor, B-dul Vasile Milea, B-dul Timisoara, Soseaua Progresului, Str. Dr. Constantin Istrate, Soseaua Viilor, Calea Serban Voda, B-dul Gheorghe Sincai, Str. Nerva Traian, B-dul Octavian Goga, revenind la "Posta Vitan".

RATB anunta ca abonamentele eliberate pentru fosta linie 34 vor fi valabile pe noua linie 1, iar abonamentele eliberate pentru liniile 19 si 23 vor fi valabile si pe liniile 1 si 330, pe tronsoanele comune.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1850 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor