Ziare.com

Restrictii de trafic si schimbari de trasee la RATB, sambata, in Bucuresti

Sambata, 19 Mai 2018, ora 07:23

   

Restrictii de trafic si schimbari de trasee la RATB, sambata, in Bucuresti
Sambata are loc in Bucuresti evenimentul sportiv Crosul Universitatii, motiv pentru care Politia va restrictiona traficul rutier, intre orele 10:00-11:30, dupa cum urmeaza:

- pe Bd. Mihail Kogalniceanu, intre str. Vasile Parvan si Splaiul Independentei; pe Splaiul Independentei, intre Podul Operei si Podul Cotroceni; pe Sos. Cotroceni, intre Pod Cotroceni si Sos. Grozavesti)

- pe Bd. Iuliu Maniu, intre Sos. Grozavesti si str. Lujerului

- pe Bd. Vasile Milea, la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Sos. Grozavesti, Bd. Geniului la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Splaiul Independentei, la intersectia cu Sos. Cotroceni si Str. Constantin Noica, restrictionare strict pe perioada trecerii participantilor.

La randul sau, RATB anunta ca, incepand cu ora 09:30, la dispozitia Brigazii Rutiere, liniile din zona vor functiona pe trasee modificate, astfel:

Liniile 61, 69, 90, 91 vor functiona, pe sensul catre cartiere, de la Piata Mihail Kogalniceanu, pe un traseu modificat, pe Calea Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Str. Witting, Calea Plevnei, Str. Constantin. Noica.

Pe sensul catre centru, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 si autobuzul liniei 362 vor stationa pe Bd. IuIiu Maniu, inainte de Piata Leul, pana la ridicarea restrictiilor de circulatie.

Linia 66 va functiona pe traseul de baza intre "Spitalul Fundeni" si Piata Mihail Kogalniceanu, apoi pe un traseu modificat pe Calea Plevnei, pana la cap linie "Vasile Parvan", cu intoarcere pe Str. Vasile Parvan, Bd. Mihail Kogalniceanu, apoi traseul actual.

Liniile 104 si 124 vor functiona pe traseu scurtat, intre terminalul "Cora Pantelimon",
respectiv "Romprim", Pod Hasdeu.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1850 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor