Statii de metrou inchise pentru renovare. Iata solutia RATB pentru calatori

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 15:43
4944 citiri
Statii de metrou inchise pentru renovare. Iata solutia RATB pentru calatori
Foto: Arhiva Ziare.com

RATB va infiinta 9 linii-naveta de autobuze, care vor circula la un interval de 2-3 minute in zilele de lucru, pentru asigurarea transportului calatorilor de la statiile de metrou inchise la cele invecinate de pe aceeasi magistrala.

"Pentru asigurarea transportului calatorilor, de la statiile de metrou inchise la cele invecinate de pe aceeasi magistrala de metrou, RATB va infiinta 9 linii-naveta de autobuze care vor functiona la un interval de succedare de circa 2-3 minute in zilele de lucru, respectiv 3-4 minute in zilele de sarbatoare, astfel incat sa poata fi satisfacuta cererea de transport de pe magistrala afectata", se arata intr-un raspuns transmis de RATB la solicitarea Mediafax.

Odata cu inchiderea statiei de metrou Aurel Vlaicu, in afara de linia-naveta 616, va fi suplimentata si linia 5. Linia naveta 616 va functiona pe traseul: Platforma Industriala Pipera, Bd. D. Pompeiu, Sos. Petricani, Sos. Fabrica de Glucoza, Calea Floreasca, Sos. Pipera, Aurel Vlaicu, precizeaza RATB.

"In functie de modificarea punctuala a cererii de transport pe reteaua de suprafata in vecinatatea statiilor de metrou afectate, RATB va lua masuri operative de majorare a parcului circulant pe liniile din zona acestora", se mai arata in raspunsul institutiei.

Reamintim ca Metrorex a anuntat de curand scurtarea perioadei de modernizare a sistemelor de control - acces pentru statiile de metrou cu un singur acces.

Astfel, statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu se vor inchide doar 3 zile, din care doar una lucratoare, iar celelalte statii cu un singur acces se vor inchide doar 4 zile, fata de 7 zile anuntate initial.

Iata noul grafic de executie:

- Pipera: 15 iulie - 17 iulie 2017 (inclusiv) ;

- Aurel Vlaicu: 29 iulie - 1 august 2017 (inclusiv) ;

- Constantin Brancoveanu: 22 iulie - 25 iulie 2017 (inclusiv) ;

- Tineretului: 2 septembrie - 5 septembrie (inclusiv) ;

- Aparatorii Patriei: 2 septembrie - 5 septembrie (inclusiv) ;

- Dimitrie Leonida: 9 septembrie - 12 septembrie (inclusiv) ;

- Costin Georgian: 9 septembrie - 12 septembrie (inclusiv) ;

- Pantelimon: 16 septembrie - 19 septembrie (inclusiv) ;

- Berceni: 16 septembrie - 19 septembrie (inclusiv).

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#ratb autobuze metrou inchis, #ratb metrou inchis , #ratb