Trei zile de restrictii rutiere de Ziua Nationala in Bucuresti - traseele RATB modificate

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 20:42
1550 citiri

Mai multe trasee ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) vor fi modificate duminica, 27 noiembrie, miercuri, 30 noiembrie, si joi, 1 decembrie, din cauza restrictiilor de trafic impuse de organizarea si desfasurarea manifestarilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Astfel, duminica, intre orele 5.00 si 15.00, precum si in perioada 30 noiembrie, ora 12.00 - 1 decembrie, ora 24.00, RATB va reorganiza traseele liniilor de troleibuze, autobuze si linii preorasenesti.

Au inceput pregatirile pentru 1 Decembrie

Autobuze

Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre "Piata Romana" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti pana la "Complex Baneasa".

Linia 205 va functiona pe traseul de baza intre "Gara de Nord" si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Str. Jiului, Pasajul Poligrafiei, Str. Baiculesti, Str. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre "Complex Comercial Baneasa" si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la cap linie "Cartier Damaroaia", cu intoarcere prin Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Gh. Ionescu Sisesti, apoi traseul actual.

Linia 282 va functiona pe traseul de baza intre "Gara de Nord" si intersectia Sos. Alex. Ioan Cuza/Sos. N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Sos. N. Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 330 si 335 vor functiona pe traseele de baza intre "Faur Poarta 4", reaspectiv "Barajul Dunarii" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti pana la "Complex Baneasa".

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre "Piata Romana" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, cu intoarcere prin Str. Natatiei, Str. Jiului, Bd. Bucurestii Noi, apoi traseul de ducere.

Liniile 148 si 149 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul "Jolie Ville", respectiv "Pasaj Otopeni" si Pasajul Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la capat de linie "Cartier Damaroaia", cu intoarcere prin Str. Natatiei, Str. Jiului, Pasaj Poligrafiei, apoi traseele actuale.

Linia 304 va functiona pe traseul de baza intre "Complex Comercial Baneasa" respectiv "Pasaj CFR Balotesti" si intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la capat de linie "Cartier Damaroaia", cu intoarcere prin Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, apoi traseele actuale.

Restrictii de circulatie in weekend si de 1 decembrie, in Capitala

Linii preorasenesti

Linia 449 va functiona pe traseul de baza intre "Complex Comercial Baneasa" respectiv "Pasaj CFR Balotesti" si intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la capat de linie "Cartier Damaroaia", cu intoarcere prin Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, apoi traseele actuale.

1 decembrie, sarbatorit in Bucuresti cu fasole, costita si tuica fiarta

Linii Expres

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre "Gara Basarab" si intersectia Str. Clabucet/Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre "Piata Unirii" si "Piata Victoriei", apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. N. Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Linii de noapte

Linia de noapte N113 va functiona pe traseul de baza intre "Piata Unirii" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Bd. Ficusului pana la "Autobaza Nordului".

1 Decembrie

In ziua de 1 decembrie, intre orele 17.00 si 19.00, va avea loc o retragere cu torte a fortelor armate, cu restrictionarea traficului rutier pe banda I si II, pe urmatorul traseu: Palatul Cercului Militar, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogalniceanu, Piata Operei, Splaiul Independentei, Pod Cotroceni, Sos. Cotroceni, Piata Leul, Bd. Iuliu Maniu, Bd. G-ral. Vasile Milea, pana la sediul Regimentului 30 Garda.

Din aceasta cauza, incepand cu ora 17.00, in functie de pozitia coloanei oficiale, troleibuzele liniilor 66, 69, 70, 85, 90 si 92 vor intoarce la Piata Rosetti, respectiv Vasile Parvan.

De asemenea, autobuzele liniilor 122, 137, 138, 268, 336 si 601 vor circula pe Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogalniceanu si Splaiul Independentei, sens Piata Operei, pe banda III de circulatie, fara oprire in statii, in cazul in care aceasta manevra nu se poate efectua din cauza coloanei oficiale.

Incepand cu ora 18.00 , odata cu intrarea coloanei oficiale pe Sos. Cotroceni, troleibuzele liniilor 62, 71, 93 si 96 vor stationa pe Str. Garii de Nord, iar autobuzele liniilor 136, 236 si 336 vor stationa pe Bd. Gh. Marinescu, sens Bd. Iuliu Maniu, pana la eliberarea arterei respective.

Incepand cu ora 18.30, odata cu intrarea coloanei oficiale pe Bd. G-ral Vasile Milea, troleibuzele liniilor 69, 71, 90, 91, 93 si 96 vor stationa pe Bd. G-ral Vasile Milea inainte de intersectia cu Bd. Timisoara, pana la eliberarea arterei respective, iar autobuzele liniilor 105 si 139 vor circula pe banda III fara oprirea in statii, in cazul in care aceasta manevra nu se poate efectua din cauza coloanei oficiale.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#restrictii RATB 1 Decembrie, #restrictii RATB 1 Decembrie 2011, #RATB restrictii Ziua Nationala, #Ziua Nationala a Romaniei , #ratb