Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Veste buna pentru bucuresteni: Se reia circulatia tramvaielor pe o sosea aglomerata

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 18:21
3089 citiri
Veste buna pentru bucuresteni: Se reia circulatia tramvaielor pe o sosea aglomerata
Foto: Ziare.com

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon va fi reluata, incepand de joi, potrivit unui anunt facut de RATB.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, Regia anunta ca, "in urma finalizarii lucrarilor de infrastructura efectuate pe Sos. Pantelimon (tronsonul cuprins intre Bd. Ferdinand si Bd. Chisinau), incepand de joi se reia circulatia tramvaielor 14 si 36 pe aceasta artera".

Astfel, linia 14 "va reveni pe traseul anterior, intre terminalele Piata Sf. Vineri si Faur Poarta 4, pe Str. Sf. Vineri, Bd. Corneliu Coposu, Cal. Calarasilor, Str. Traian, Bd. Ferdinand, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918".

"Linia 36 va reveni pe traseul de baza, intre terminalele Platforma Industriala Pipera si Republica, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Sos. Petricani, Bd. Lacul Tei, Str. Maica Domnului, Str. Reinvierii, Str. Turmelor, Sos. Colentina, Str. Ziduri Mosi, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia", se mai arata in comunicat.

"Pe Soseaua Iancului, artera aflata si ea in programul municipal de modernizare a infrastructurii, RATB va continua efectuarea de probe cu tramvaie de serviciu", subliniaza RATB, desi primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, anuntase joi ca sambata ar fi urmat sa fie reluata circulatia tramvaielor si pe aceasta strada.

Veste buna pentru bucuresteni: Se reia circulatia tramvaielor pe doua sosele aglomerate

"Dupa reluarea circulatiei tramvaielor pe Sos. Pantelimon, linia naveta 614 se desfiinteaza, incepand cu data de 05.02.2016.

Calatorii care detin abonamente pe linia 614 vor putea utiliza aceste titluri de calatorie, pana la expirare, pe liniile care au traseu comun cu cel pe care a functionat linia 614", mai noteaza RATB.

Lucrarile de reabilitare la liniile de tramvai din zona si la carosabil au inceput in luna iunie 2013, astfel ca au durat mai bine de doi ani si jumatate, iar termenul initial de finalizare era toamna anului 2014.

F.N.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#reluare circulatie tramvaie, #circulatie tramvaie Pantelimon, #circulatie tramvaie Iancului , #ratb