Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antena 3 il da in judecata pe Boureanu, dupa scandalul cu Gabi Firea

Marti, 01 Iunie 2010, ora 14:56
5110 citiri
Antena 3 il da in judecata pe Boureanu, dupa scandalul cu Gabi Firea
Foto: Antena 3

Scandalul din direct intre deputatul PD-L Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea de luni seara nu a ramas fara urmari.

Postul de televiziune Antena 3 a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PDL Cristian Boureanu, in urma altercatiei care a avut loc in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.

"Antena 3 aduce la cunostinta publicului faptul ca il actioneaza in justitie pe domnul Cristian Boureanu, in urma comportamentului sau inacceptabil de la la emisiunea Stirea Zilei, moderata de Gabriela Vranceanu Firea, in seara zilei de 31 mai 2010", se arata intr-un comunicat de presa.

Comunicatul de presa remis de Antena 3 precizeaza ca deputatul Cristian Boureanu nu a fost invitat "personal" la Stirea Zilei, "ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL".

"Domnul deputat Boureanu a acuzat-o pe moderatoare ca ar fi "amanta domnului Tariceanu" si ca este "platita din bani furati", printre alte jigniri, agresari verbale, monopolizarea intregului spatiu de emisie etc. In consecinta, Antena 3 isi exprima solidaritatea cu realizatoarea emisiunii Stirea Zilei actionandu-l in justitie pe domnul Cristian Boureanu", se arata in comunicatul remis presei.

Scandal in direct - Boureanu o acuza pe Gabi Firea ca e amanta lui Tariceanu

Suparat ca nu este lasat sa vorbeasca intr-o emisiune difuzata luni seara la Antena 3, pedelistul Cristian Boureanu a lansat atacuri asupra gazdei emisiunii, Gabriela Vranceanu Firea, pe care a acuzat-o ca l-ar avea ca amant pe Calin Popescu Tariceanu si ca e platita cu bani furati.

Nici Gabi Firea nu s-a lasat mai prejos acuzandu-l pe Boureanu ca mananca de la toaleta si s-a imbogatit din bani publici.

Cei doi nu s-au sinchisit de prezenta in platou a liberalului Ludovic Orban si a pesedistului Liviu Dragnea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Boureanu Antena 3, #Boureanu Firea scandal Antena 3 , #scandal