Cazul de la Deta, preluat de Parchetul Timis (Video)

Luni, 25 Iulie 2011, ora 10:45
1558 citiri
Cazul de la Deta, preluat de Parchetul Timis (Video)
Foto: stirilocale.ro

Cazul de la Deta, in urma caruia mai multe persoane au fost ranite de cativa tineri, printre care se aflau si baietii primarului localitatii, a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Anchetatorii sustin ca dosarul este complex si are un impact mediatic care a impus aceasta masura.

"Considerentele care au stat la baza acestei propuneri au vizat complexitatea cauzei, impactul mediatic, numarul redus de procurori de la unitatea locala de parchet, precum si in vederea solutionarii cu celeritate a acesteia", se arata in comunicatul PICCJ, citata de NewsIn.

Cele patru persoane retinute, printre care se afla si unul dintre copiii primarului, Calin Roman, au fost audiate in cursul noptii de politistii de la IPJ Timis si sunt asteptate la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis unde vor fi prezentate cu propunere de arestare preventiva, informeaza Realitatea TV.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili gradul de implicare a suspectilor.

Scandal in Deta: Primarul PDL se dezice de fiii sai

Politia inca il cauta pe celalalt fiu al primarului, Bogdan Roman, care e acuzat ca ar fi injunghiat trei persoane pentru ca au refuzat sa plateasca taxa de protectie. Acesta a fost dat in consemn la frontiera.

Acesta a fost cercetat de politisti in mai multe dosare penale pentru vatamare corporala, distrugere si loviri si alte violente, insa de fiecare data victimele si-au retras plangerea.

Primarul localitatii Deta, pedelistul Petru Roman, se dezice total de fiii sai.

"Fiecare este responsabil individual de faptele sale, nu trebuie sa revenim la mentalitatea bolsevica potrivit careia familia este responsabila de actiunile urmasilor ori ale inaintasilor. Eu nu raspund decat pentru faptele mele", a declarat edilul duminica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fii primar Deta, #scandal Deta injunghiati, #fiu primar Deta cautat, #fiu primar deta injunghiat , #scandal