Scandalul prostituatelor de lux - vezi cum se disculpa cei acuzati

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 17:45
8590 citiri
Scandalul prostituatelor de lux - vezi cum se disculpa cei acuzati
Foto: realitatea.net

Deputatii PSD Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, cantaretul Adrian Enache dar si alte nume sonore din tara noastra, apar intr-un dosar in care zeci de manechine sunt acuzate ca au intretinut raporturi sexuale contra cost, in cadrul unei retele de sclavie sexuala.

Filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP.

Deputatul PSD Robert Negoita respinge insa toate acuzatiile aparute in presa, potrivit carora ar fi beneficiat de serviciile mai multor prostituate, fapte mentionate in dosarul care s-ar afla pe masa celor de la Crima Organizata.

Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux

Se pare ca Negoita le-ar fi propus unora din fete sa se culce si cu prietenii sai Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. In plus, printre fetele cu care Negoita a facut sex pe bani a fost si o minora, care este acum martor cu identitate protejata.

Contactat telefonic de jurnalistii de la Gandul, Robert Negoita a declarat: "Nu am intretinut relatii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie imi plac fetele si fac dragoste cu ele. Normal ca intretin relatii sexuale cu fetele care ma plac si le plac. Dar asta pentru ca ne placem si nu le platesc. E vorba insa de majore. Asta faceam pana acum un an si ceva, dar acum am prietena si nu mai am relatii cu alte femei".

In dosarul prostituatelor de lux apare si numele deputatului PSD Nicu Banicioiu. Mentionarea numelui acestuia are legatura directa cu colegul sau Robert Negoita, care ar fi propus unui fotomodel sa intretina relatii sexuale cu prieteni de ai sai, printre care Nicolae Banicioiu si Adrian Enache.

Contactat de jurnalistii de la Gandul, Banicioiu se disculpa precizand ca: "in rechizitoriul respectiv apare o referire la numele meu si atat, nu ca beneficiar, nu ca as fi facut ceva, deci cred ca cei care au insinuat ca as avea legatura cu nu stiu ce retea s-au grabit. Eu nu-i cunosc nici pe presupusii faptuitori si nici pe nu stiu ce fata, care inteleg ca oricum spune ca nu a avut nimic de-a face cu mine".

La randul sau, Adrian Enache a declarat, referindu-se la aparitia numelui sau in acest caz, ca a fost citat ca martor, dar nu are si nu a avut niciodata legaturi cu acesta, precizand ca din acest dosar ii cunoaste pe Robert Negoita si Nicu Banicioiu.

"Este o inventie. Nu am nicio legatura cu acest dosar si nu am avut niciodata. Au folosit numele meu pentru ca am fost prezent la niste concursuri de miss, pe care le-am prezentat sau la care am avut recital. Numele meu se vinde foarte bine in presa", a declarat Enache pentru Mediafax.

De asemenea, el a precizat ca il cunoaste pe Robert Negoita, al carui nume apare in dosar, si ca acesta ii e amic.

"Il cunosc pe Robert Negoita si pentru ca mi-e amic m-a chemat ca artist la diferite chestii, ca artist, la concerte, recitaluri, miss", a mai spus Enache.

El a tinut sa sublinieze ca in afara de Robert Negoita si Nicolae Banicioiu nu cunoaste pe nimeni din acest dosar.

Pe de alta parte, Enache a precizat ca a primit o citatie in acest caz. "Ma duc sa imi iau bilet ca sa plec mai repede din tara noastra", a spus Enache.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#scandal prostituate de lux, #Robert Negoita PSD , #scandal
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Ziare.com noua sluga Basescu :)
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5