Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fiul cel mic al primarului din Deta, gasit si audiat, alaturi de alti doi suspecti (Video)

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 20:02
3034 citiri
Fiul cel mic al primarului din Deta, gasit si audiat, alaturi de alti doi suspecti (Video)
Foto: Arhiva

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, judetul Timis, Calin Roman, implicat in conflictul in care fratele sau a injunghiat trei persoane, este audiat de politisti.

In baza unui mandat de perchezitie, autoritatile au intrat, duminica dupa-amiza, in casa lui Calin Roman, gasindu-l aici pe baiat, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Timis, Madalina Mezdre, citat de Mediafax.

Politistii au cerut intariri, dupa ce au gasit cagule, cutite si alte arme albe. Mazdre a precizat ca barbatul este la sediul Politiei Judetene Timis.

Reprezentanta IPJ Timis a completat, intr-o interventie telefonica pentru Antena 3, ca inca doua persoane implicate in scandal s-au predat politistilor si sunt audiate duminica seara.

"Trebuia un probatoriu foarte bine pus la punct, pentru a obtine mandatul, altfel riscam sa fim acuzati de abuz in serviciu. Singura persoana cautata este Bogdan Roman, trei dintre ele sunt in acest moment la audieri. Nu au fost scoase filtrele din localitate", a justificat Mezdre de ce politistii au obtinut mandatul de perchezitii dupa 16 ore de la producerea incidentului.

Pe de alta parte, primarul Petru Roman a subliniat ca este total detasat de acest caz si nu are absolut nicio informatie despre niciunul dintre fiii sai.

Edilul a facut un apel catre autoritatile nationale sa instrumenteze acest caz, "pentru a nu exista suspiciuni". Petru Roman a reiterat ca nu crede ca politistii din localitate au asistat la scandal, fara a interveni. Totodata, edilul sustine ca ambii baieti vor raspunde in fata legii pentru faptele sale, daca vor fi gasiti vinovati.

Fiul unui primar PDL, cautat de politie - a injunghiat trei persoane

Fiul cel mare al primarului PDL din localitatea Deta, judetul Timis, este cautat de politisti, dupa ce a injunghiat trei persoane, sambata noaptea, intr-un local. Bogdan Roman a fugit imediat dupa atac. Potrivit martorilor, si fratele sau mai mic, Calin Roman, a fost implicat in scandal.

Bogdan Roman a fost cercetat de politisti in mai multe dosare penale pentru vatamare corporala, distrugere si loviri si alte violente, insa de fiecare data victimele si-au retras plangerea.

Scandal in Deta: Primarul PDL se dezice de fiii sai

Primarul localitatii Deta, pedelistul Petru Roman, se dezice total de fiii sai, implicati in incidentul in care au fost injunghiate trei persoane.

"Fiecare este responsabil individual de faptele sale, nu trebuie sa revenim la mentalitatea bolsevica potrivit careia familia este responsabila de actiunile urmasilor ori ale inaintasilor. Eu nu raspund decat pentru faptele mele", a declarat edilul, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#fiu primar PDL Deta gasit, #conflict sabii fii primar Deta, #conflict fii primar PDL Deta , #scandal