Fiul primarului PDL din Deta, dat in consemn la frontiera

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 18:52
1639 citiri
Fiul primarului PDL din Deta, dat in consemn la frontiera
Foto: Arhiva

Fiul primarului din Deta-Timis, Bogdan Roman, a fost dat in consemn la frontiera dupa ce a taiat cu sabia trei tineri din localitate, sambata noaptea, intr-un incident in care, dupa cum sustin victimele, le-ar fi cerut acestora taxa de protectie.

Potrivit politistilor, agresorul este cautat atat in Timis, cat si in judetele limitrofe.

Tinerii taiati cu sabia au ajuns la spital in urma incidentelor produse la o terasa din Deta. Potrivit martorilor, fiul primarului, in varsta de 31 de ani, era insotit de fratele sau, Calin Roman, in varsta de 27 de ani, si de alte persoane inarmate cu sabii, cutite si bate. Cei trei localnici taiati cu sabia au fost transportati la spitalul din localitate, doi dintre ei fiind trimisi ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara.

Victimele agresiunilor de sambata noaptea din Deta-Timis, precum si unii martori, sustin ca politistii au asistat la evenimente fara sa intervina, insa Inspectoratul de Politie al Judetului Timis afirma ca oamenii legii nu se aflau la fata locului in momentul producerii incidentelor.

"Din primele verificari, a rezultat faptul ca, la fata locului, in momentul producerii incidentului nu se aflau politisti. Intrucat politistii erau angrenati intr-o actiune care se desfasura in apropiere, imediat acestia au intervenit pentru aplanarea scandalului, insa agresorii au fugit. Au fost luate masuri de acordare a primului ajutor si s-au demarat activitati de cautare a suspectilor", spun reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

Duminica, politistii au descoperit, in curtea unei case din localitate, o sabie in teaca, despre care se presupune ca a fost folosita in conflict. Oamenii legii nu pot perchezitiona deocamdata locuinta primarului, pentru ca nu au mandat de perchezitie.

Fiul unui primar PDL, cautat de politie - a injunghiat trei persoane

Fratii Roman sunt cunoscuti in Deta drept scandalagii. Potrivit politistilor, Bogdan Roman a fost cercetat in mai multe dosare penale, fiind acuzat de loviri si alte violente, vatamare corporala si distrugere, insa, de fiecare data, partile s-au impacat, iar victimele si-au retras plangerile.

Potrivit IPJ Timis, in cauza se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala si portul fara drept in locuri publice de arme albe, de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-I.P.J. Timis, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Scandal cu fiii primarului PDL din Deta: Politistii neaga ca ar fi implicati

De asemenea, pentru a verifica modul de interventie al politistilor, la fata locului s-a deplasat o echipa de control, condusa de adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Timis. Din echipa fac parte seful Serviciului de Ordine Publica si seful Biroului de Inspectie Interna, au mai precizat cei de la IPJ Timis.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#fiu primar pdl injunghiat, #scadal fii primar deta, #scandal prl deta, #bogdan roman scandal deta , #scandal