Melania Vergu: Nu o sa il pun pe Funeriu sa aleaga intre mine si PD-L

Joi, 03 Iunie 2010, ora 19:24
3611 citiri
Melania Vergu: Nu o sa il pun pe Funeriu sa aleaga intre mine si PD-L
Foto: Antena3

Consilierul ministrului Daniel Funeriu, Melania Vergu, a declarat joi seara din nou ca nu incalca nicio lege, ba sustine chiar faptul ca prin proiectul pe care il deruleaza cu fonduri europene ea plateste bani statului si ofera locuri de munca altor 50 de persoane.

"Nu incalc nicio lege deoarece nu sunt consilier cu rang de stat, ci consilier personal. Articolul 161 spune ca poti fi actionar si sa ai cumul de functii pentru ca el vine si pleaca odata cu ministrul in functie. Eu fac proiecte cu fonduri europene si 770 de milioane de lei e partea mea pe care o bag.

Dupa asta eu ma aleg cu un salariu pe care mi-l platesc, pe care mi-l muncesc, alaturi de alte 50 de salarii pe care le platesc profesorilor din Romania care doresc sa participe. Eu dau 57.308 de lei lunar la stat. Romania are o mare problema cu stagiile de practica si faceam o baza de date cu ce ma intereseaza", a declarat, la Antena 3, Melania Vergu.

Vergu a mai spus ca baza de date cu stagiile de practica pe care a solicitat-o e inregistrata la Ministerul Educatiei.

Melania Vergu va fi demisa de catre Daniel Funeriu

"Firma mea nu organizeaza stagii de practica, dar pot sa imi desfasor activitatea si fara sa am baza de date de la minister. Daca vreti sa va admit ca am gresit ceva e aceasta tampenie cu mailul personal. Probabil ca este o greseala nu stiu daca aceasta e o problema factica", a mai spus aceasta.

Cat despre hartia venita de la ministerul Muncii, Melania Vergu sustine ca nu e vorba de o hartie oficiala.

"Tot acest demers supramediatic a pornit de pe Internet. Am dusmani puternici care nu se lasa. Insa nimeni nu a vrut sa se afle adevarul. Cred ca domnul G. Radulescu vrea sa ma atace ca are resentimente mai vechi", a mai spus consiliera lui Funeriu.

Melania Vergu a mentionat ca va da in judecata jurnalistii care au "tarat-o prin noroi", printre care si Antena3.

"Am vorbit azi (joi n.red.) cu avocatul meu si vor fi actiuni in instanta fata de doua posturi de televiziune, dintre care si postul dumneavoastra (Antena3, n.red.), dar si alte doua ziare. Nu se poate arunca asa cu noroi. Domnul ministru poate oricand sa ma demita prin ordin. Daca PD-L va castiga in imagine prin plecarea mea o sa plec. Nu o sa il pun pe Funeriu sa aleaga intre mine si partid", a mai spus Vergu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#scandal Melania Vergu, #scandal provocat dusmani , #scandal