Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cartel Alfa sustine revendicarile angajatilor de la Finante

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 16:18
1131 citiri

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa sustine revendicarile salariatilor din cadrul Ministerului de Finante si ANAF care miercuri si-au declarat nemultumirea fata de faptul ca nu au primit stimulentele salariale de doua luni.

"Confederatia Cartel Alfa condamna si critica public aberanta masura a taierii sporurilor si stimulentelor practicata de Guvern care astfel isi dovedeste dezinteresul pana si fata de soarta salariatilor care se ocupa cu supravegherea incasarilor bugetare, incasari din care practic sunt finantate activitatile publice in Romania.

Daca dezinteresul fata de veniturile suplimentare asigurate salariatilor care contribuie cu aducerea banilor la bugetul de stat pentru ca Guvernul sa-si poata indeplini rolul de administrator al statului este atat de mare, ne intrebam cu ce prestanta se poate prezenta un inspector platit cu 600 de lei la o companie privata sa-i ceara sa plateasca datoriile catre stat. Este clar ca prin decizia luata, Guvernul nu face altceva decat sa incurajeze, inca o data, coruptia si evaziunea fiscala", spun reprezentantii Cartel Alfa.

Potrivit presedintelui Cartel Alfa, Bogdan Hossu, evenimentul de miercuri reprezinta un semnal de alarma cu atat mai mult cu cat exista premisele ca protestul sa se extinda in toate judetele tarii, deoarece stimulentele care nu sunt cuprinse in bugete si care sunt dependente in realitate de eficienta muncii din acest sector, nu sunt acordate de mult timp.

Confederatia Cartel Alfa solicita guvernului, Ministerului de Finante si ANAF sa-si respecte obligatiile catre angajati si sa decida de urgenta plata stimulentelor salariale, mai spune Hossu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cartel Alfa protest finante, #protest angajati finante , #sindicat