Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Directorul general ENEL Energie s-a sinucis: Ce spun legistii despre cauza mortii

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 17:26
6342 citiri
Directorul general ENEL Energie s-a sinucis: Ce spun legistii despre cauza mortii
Foto: B1 TV

Legistii au finalizat, vineri, necropsia directorului din Enel Matteo Cassani, concluzia medicilor fiind aceea ca italianul a murit in urma unui "soc traumatic si hemoragic" provocat prin cadere de la inaltime, au declarat surse din Politie.

Potrivit acestora, in cazul mortii lui Cassani au fost audiati mai multi directori ai Enel, care au spus ca acesta a participat, joi dimineata, la o sedinta in timpul careia acesta a fost calm, a baut cafea si nu a lasat impresia ca ar avea o problema.

Pe de alta parte, surse din anturajul italianului au dezvaluit ca acesta era o fire deosebit de sensibila si suferea foarte tare din cauza unor probleme grave de sanatate ale sotiei sale.

Matteo Cassani ar putea fi inmormantat in Romania, la Cimitirul Bellu Catolic, au mai spus aceleasi surse.

Consulatul Italiei a oferit asistenta parintilor lui Cassani, acestia locuind in Italia si urmand sa ajunga in Romania.

Directorul general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, dupa ce s-a aruncat de la etajul 2 al sediului companiei, aflat pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitala.

O ambulanta care trecea prin zona si mergea la un alt caz a fost solicitata sa opreasca, insa echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani.

Potrivit reprezentantilor ambulantei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Directorul general ENEL Energie s-a sinucis

Surse apropiate anchetei au declarat ca italianul nu suferea de o boala grava, singurele medicamente pe care le lua fiind pentru tensiune. Pe de alta parte, conform acelorasi surse, el nu ar fi fost vizat in nicio ancheta penala.

Sursele citate au mai spus ca italianul nu a lasat niciun bilet prin care sa-si justifice gestul.

Matteo Cassani avea 42 de ani si era directorul general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Matteo Cassani cauza deces, #necropsie Matteo Cassani, #Matteo Cassani director Enel sinucis, #director ENEL sinucis , #sinucideri
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza trolheim
trolheim
rank 1
http://i.imgur.com/C03gba1.gif