Dupa cazul hipermediatizat din centrul Capitalei, doi tineri s-au aruncat sincron de pe bloc

Vineri, 29 Mai 2015, ora 09:07
5841 citiri
Dupa cazul hipermediatizat din centrul Capitalei, doi tineri s-au aruncat sincron de pe bloc
Foto: Vocea Transilvaniei

Doi baieti din Oradea s-au aruncat impreuna de pe un bloc, joi seara. Cei doi aveau 17 si 15 ani si fugisera de acasa de-o saptamana.

Unul dintre baieti a cazut pe iarba din fata blocului, iar celalalt pe suportul de biciclete si apoi pe beton, informeaza Vocea Transilvaniei.

"Am auzit o bufnitura apoi, imediat, inca una. M-am uitat pe geam si am vazut in fata locului doi tineri. Unul era pe iarba, celalalt in fata blocului, intr-o balta de sange", a declarat un martor pentru sursa citata.

Potrivit primelor informatii, inainte sa se arunce, unul dintre tineri ar fi sunat-o pe fosta iubita spunandu-i ca este ultima persoana cu care vorbeste.

Arafat, despre femeia care s-a aruncat de pe bloc: Filmul tragediei si rezultatul anchetei

Pe acoperis, oamenii legii au gasit doua mucuri de tigari, o punga, cateva cuie si un proces verbal de contraventie pe numele unuia dintre baieti, care fusese prins consumand bauturi alcoolice pe domeniul public. Surse sustin ca asupra celor doi sinucigasi s-ar fi gasit si o punga cu substante halucinogene.

"Doua echipaje cu medic s-au deplasat de urgenta la caz. Victimele erau in stop cardio-respirator, iar leziunile erau foarte grave, incompatibile cu viata, in special la nivelul craniului", a declarat dr. Emil Botcau, purtatorul de cuvant de la Ambulanta Bihor, pentru Bihoreanul.

Sinuciderea in prime-time si riscul imitatiei - Interviu

"Cei doi erau elevi in clasa a VIII-a si a X-a si au fugit de acasa in urma cu o saptamana. Locuisera intr-o cladire dezafectata din Oradea. Din primele cercetari rezulta ca nu erau consumatori de substante halucinogene sau droguri, insa erau cunoscuti consumatori de alcool", a declarat Maria Cotrau, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Tragedia are loc la cateva zile dupa ce o femeie s-a aruncat de pe un bloc din Bucuresti dupa ce a amenintat 35 de ore ca o sa recurga la acest gest, eveniment hipermediatizat. Dupa decesul femeii, numeroase cazuri de amenintari cu sinuciderea au fost inregistrate in intreaga tara.

Foto stanga: Vocea Transilvaniei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tineri aruncat impreuna bloc, #baieti aruncat impreuna bloc, #aruncat bloc Oradea, #tineri aruncat bloc Oradea , #sinucideri