Un politist din Petrila s-a spanzurat in casa de teava de gaz

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 22:30
2229 citiri
Un politist din Petrila s-a spanzurat in casa de teava de gaz
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Un angajat al Ministerului Administratiei si Internelor de la Petrila si-a pus capat zilelor in locuinta sa din Cartierul 8 Martie din Localitate. Descoperirea macabra a fost facuta de un coleg de serviciu al barbatului de 38 de ani.

Politistul se numeste Mihaly Opra si lucra in minister din 2005. "Barbatul era angajat in cadrul IPJ Hunedoara si lucra la Politia orasului Petrila, din anul 2005, la formatiunea Ordine Publica in Compartimentul Proximitate", a declarat Alexandru Scafariu, adjunct al comandatului Politiei Petrila.

El a fost gasit de colegul sau, joi dimineata in jurul orei 8 si 15 minute. Acesta l-a cautat acasa, dupa ce nu a ajuns la serviciu. Potrivit purtatorului de cant al IPJ Hunedoara, Bagdan Nitu, politistul a fost gasit spanzurat cu o cordelina de teava de gaz din holul locuintei sale din blocul I din Cartierul 8 Martie si nu a lasat in urma nici un bilet.

"In data de 20.09.2012, la ora 08.15, Politia Orasului Petrila s-a sesizat din oficiu despre faptul ca Opra Mihaly, de 38 de ani, agent principal de politie in cadrul Politiei Orasului Petrila, nu s-a prezentat la serviciu conform planificarii in schimbul 1 si nici nu raspunde la apelurile pe telefonul mobil.

Din acest motiv, un echipaj de politie s-a deplasat la locuinta acestuia din Petrila, unde usa de la apartamentul acestuia a fost gasita inchisa, dar neasigurata", spune Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Se pare ca este vorba despre probleme personale si nimeni din anturajul omului nu-si explica gestul. "Il stiam pe baiat. Era un copil bun si nimeni nu a inteles ce l-a determinat. Am vazut-o pe mama lui azi dimineata aici, tatal lui a murit acum 2 ani", spune un vecin.

Altii povestesc uimiti cum au vazut doar cand a ajuns serviciul de medicina legala. "Aseara l-au vazut niste vecini. Nu parea ca are probleme. Era divortat si cine stie ce s-o fi gandit", spune o alta vecina.

"Era vecin cu mine, locuia mai sus. Era un baiat jos cu palaria! Nu inteleg ce l-a determinat. Nu am auzit absolut nimic, doar cand a venit politia. Ne surprinde si pe noi ca avea serviciu bun. Era divortat, dar nu vad in asta un motiv sa-si ia viata. El stie", a declarat si vecinul care locuieste la parterul blocului.

Barbatul de 38 de ani era divortat de aproximativ un an si apropiatii sai cred ca acesta ar fi fost motivul principal al gestului sau extrem.

Corpul neinsufletit al barbatului a fost transportat la serviciul de medicina legala de la Spitalul de Urgenta din Petrosani, unde i se va face necropsia.

Analizele vor stabili cauza exacta a decesul, insa, chiar daca usa locuintei a fost gasita deschisa, nu sunt suspiciuni de producere a vreunei fapte antisociale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#politist Petrila spanzurat, #agent politie spanzurat , #sinucideri