Atentie, soferi! Cod de ceata in 8 judete - Drumuri inchise sau cu restrictii de trafic

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 09:16
1788 citiri
Atentie, soferi! Cod de ceata in 8 judete - Drumuri inchise sau cu restrictii de trafic
Foto: Arhiva Ziare.com

Meteorologii au emis, duminica dimineata, cod galben de ceata in 8 judete din tara.

Potrivit ANM, pana la 10.30, fenomenul meteorologic isi va face simtita prezenta in Dolj, Olt, Valcea, Gorj, inclusiv drumurile nationale si europene aferente.

De asemenea, pana la ora 10.00, sunt vizate si judetele Arges, Dambovita, Buzau, Ilfov si pe arii extinse in judetul Teleorman, precum si drumurile nationale si europene aferente.

Meteorologii avertizeaza ca se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Se strica vremea: Cod galben de vant puternic, ploi si ninsori, valabil pentru 15 judete

Drumuri inchise sau cu restrictii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A1 Orastie - Sibiu circulatia este oprita intre nodurile rutiere Saliste si Cunta (km 270+020 - km 292+455), in vederea remedierii degradarilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

DN7C (Transfagarasan) este inchis pe sectorul cuprins intre kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judetul Arges) si 130+800 (cabana Balea-Cascada, judetul Sibiu), in vederea evitarii situatiilor ce pot periclita siguranta circulatiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (caderi de stanci, alunecari de teren etc.).

De asemenea, DN67C (Transalpina) este inchis intre kilometrii 34+800 (Ranca, judetul Gorj) si 79+200 (Curpat, judetul Alba), conform prevederilor Normativului privind prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor publice - indicativ AND 525/2013.

In judetul Buzau, pe DN10 Brasov - Buzau, in zona Siriu, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone din cauza lucrarilor de reparatie a unui viaduct (la kilometrul 85+534 de metri). Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzau - Ploiesti, DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele, DN1 Sacele - Brasov.

Pe DN57, la km 65+600, circulatia rutiera s-a reluat pe jumatate de cale, cu restrictie de inaltime (maximum patru metri, din cauza retelei provizorii de transport a energiei electrice). In aceasta zona, intre localitatile Svinita (judetul Mehedinti) si Berzasca (judetul Caras-Severin), circulatia a fost intrerupta incepand cu data de 16 ianuarie 2016, din cauza caderilor de pietre de pe versanti.

In zona se desfasoara in continuare lucrari de faramitare a materialului pietros si de degajare a acestuia de pe carosabil, in vederea deschiderii in totalitate a circulatiei rutiere, in conditii normale de trafic si siguranta rutiera, arata centrul Infotrafic.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cod ceata soferi, #cod ceata judete, #cod ceata duminica, #drumuri inchise duminica, #drumuri restrictii duminica , #soferi