Angajatii de la Spitalul Universitar lucreaza printre gandaci si dezvaluie cum se face "curatenia" pentru control. Un asistent medical e in greva foamei

Miercuri, 08 August 2018, ora 09:58
4639 citiri
Angajatii de la Spitalul Universitar lucreaza printre gandaci si dezvaluie cum se face "curatenia" pentru control. Un asistent medical e in greva foamei
Foto: Facebook/Mara Shana Shana

Protestul de la Spitalul Universitar continua si miercuri. Cadrele medicale care protesteaza au postat pe Facebook imagini cu neregulile din spital si au cateva mesaje catre colegii care inca nu reactioneaza.

Un cadru medical care protesteaza a spus ca dupa ce Daniel Simion, asistentul care se afla in greva foamei, va ceda ii va lua locul si ca nu vor renunta chiar daca isi pun viata in pericol. Cei doi vor in acest fel sa schimbe ceva in sistemul medical.

"Au trecut 39 de ore de la declararea oficiala a colegului meu Daniel Simion ca a intrat in grava foamei ... credeti ca a iesit cineva din conducere sa-l intrebe de sanatate??? Nu!!! A iesit doar Directorul Medical sa -i spuna sa-si ia sticlele de apa din peisaj!!! Cat despre voi colegi ai nostri pot sa spun doar atat mi-ati lasat cel mai amar gust in suflet!!! Nu ne incanta felicitarile voastre ... nu ne incanta zambetele voastre ... am fi fost fericiti daca n-am fi fost singuri!!! Sa dai din gura e usor si simplu... sa vorbesti prin fapte e cu totul altceva!!!

Cat de naivi puteti fi sa credeti ca acesti dictatori instaurati in spitalul romanilor pot da afara 500 sau 1.000 de salariati??? Sa ma scuzati stimati colegi, dar va meritati soarta!!! Meritati sa ramaneti sclavi pe plantatie!!! Eu cu Dan mergem pana la capat ... voi treaba voastra ce alegeti sa faceti... atunci cand va cadea Dan ii voi lua eu locul. Mai tragic este faptul ca eu nu voi rezista la fel de mult ca el fiind si cardiaca si diabetica ... dar nu-i bai ... daca trebuie sa moara doi oameni in greva foamei pentru a schimba ceva in sistemul sanitar, noi mergem pana la capat!!!", a transmis pe Facebook Mara Shana Shana.

Aceeasi asistenta medicala a publicat pe reteaua sociala cateva imagini in care apar "vechituri", dupa cum le numeste ea, aruncate din spital.

"A inceput in SUUB curatenia de vara!!! Exact ce va spuneam - se caseaza si se arunca toate vechiturile pentru a iesi bine conducerea la urmatoarele controale!!! Noroc ca am apucat sa fac pozele inainte de a veni masina de gunoi sa le ridice", a notat asistenta.

"Primesc informatii de la colegi ca s-a inceput casarea vechilor mese de operatii si aducere de instrumentar nou!!! Toate acestea se fac pentru a ne scoate pe noi mincinosi si calomniatori!!!", a mai spus ea.

Si asistentul Daniel Simion a postat un clip cu aceste gunoaie. "Ca sa nu gaseasca Corpul de Control mizeria din spital. Sa zica ca am avut noi vedenii", a comentat el.

Daniel Simion a postat pe Facebook si imagini cu gandaci, dar si cu un pacient care era intubat si care era tinut in sectia de Neurologie desi, spune el, ar fi trebuit sa se afle la ATI.

Miercuri dimineata acesta a transmis un mesaj catre colegii sai: "Nu cred ca voi mai rezista mult. Nu vreau sa fiu internat la SUUB. Va rog sa continuati ce am inceput eu".

Cadrele medicale de la Spitalul Universitar au inceput de cateva zile sa protesteze fata de conditiile de lucru din spital, acuzand, printre altele, ca nu au materiale, iar instrumentele cu care se opereaza sunt "sterilizate" cu apa si sapun sau solutie Triumf.

Pe de alta parte, managerul Spitalului Universitar, Adriana Nica, a sustinut ca nu se poate dovedi ca instrumentarul a fost spalat cu apa si sapun si oricum nu s-a intamplat niciodata acest lucru la Spitalul Universitar.

A.G.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#protest Spitalul Universitar, #greva foamei Spitalul Universitar , #spitale